Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Diskuze k listopadové aktualizaci
Sign In to comment.
Komentáře
To píšete nyní, když to "takhle funguje". Dle původního infa to tak ale nemělo bejt:-)
Proč tam je teda info o bonus pinčlech? Kdyby to mělo bejt jak píšou po tom, co to "nefunguje" tak stačilo napsat, že Nahrazení (vyhostění) = výměna hradu za nějakej jinej hrad...
Původní info bylo, že za málo peněz málo muziky, za rubíny víc muziky...
Každopádně, i ta změna je supr, za pár zlatek se člověk "prošpehuje" k lepšímu:-) A když to dobře načasuješ, tak to ani nemusí moc stát:-)
Já v žádném případě netvrdím, že moje překlady jsou perfektní... nicméně citovaná část je v originále takto:
Uhh, takže chyba... zase... předám
Ale jak teď bylo oznámení o veskách, tak jsem hned náležitě chválila “bodovou” formu a prý se to možná bude aplikovat i na ostatní oznámení, tak snad to vyjde
Tady na to se ptal nějaký BM, takže se CM ptal dál, a teď čekáme na odpověď...
nerublové "posílení": z 1100 počet snížen na 900něco, ok, silnější obránci (jen o stupeň), dle jejich "úspešné posílení", dle mého tak o 0.0000001%. bylo to po cca 7 pokusech o "posílení".
Hrad s 1000 obráncemi: po asi 10 výměnách je z něj 500, z toho 200 jsou útočníci
))) to budou asi ti posílení obránci podle ggs?
2.7k cizák, rublové "posílení": 1160 (+ o trochu silnější obránci - vyjde možná na 1200-1300 původních). Po 2. rublovém "posílení" tohoto hradu 1380.
Můžou si koupit za zlatky/symboly/desky/sluníčka/rubíny předpověď, s jakou pravděpodobností do tohoto ještě něco investuji.
"Je to rebel !"
;-)
Spartaku jasně, ale na foru je běžný člověk málokdy. Když jsem psala, že ggs opět nezklamalo, měla jsem na mysli, že opět pustili do oběhu něco, co nefunguje a nechají za to hráče nějakým způsobem platit. Nejspíš bez nároku na kompenzaci, ale to teprve uvidíme.
A další věc - když už při každé blbé změně předvolby útoku musím potvrzovat, že opravdu změnu chci provést, proč při platbách neplatí totéž? Teda to je básnická otázka, dobře víme proč. Tady jsem taky omylem odklikla tu změnu hradu za 37.7k nomádských desek, které už nikdy neuvidím. A lepší hrad cizáka jsem potom taky neviděla.
"Je to rebel !"
;-)