Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Diskuze k soukromým vesničkám

Váení hráči,
zde můžete diskutivat k danému oznámení
zde můžete diskutivat k danému oznámení

1
Sign In to comment.
Komentáře
Ale vážně: K tomu, aby ti co je mají je postupně krok za krokem je předali rabovacím mrtvolkám na farmách zatímco si budou vylepšovat ty soukromé, v lepším případě pak postupně svým začínajícím, případně hůře situovaným spolubojovníkům. Jen doufám, že to alespoň dočasně (pokud dojde podle mého k budoucímu zrušení těch normálních a navyšování případně dalších úrovní za rubíny - to je jen můj odhad - v rámci systému PtW) třeba zvýší dostupnost těch normálních.
Z veřejných sice nejde útočit ale jde z nich snad ještě stále poslat podporu ,
která se pak vrátí na hrad . Jestli se pletu tak sorry, už jsem to dlouho neudělal .
Určitě tam ale jde zašít útok , pokud ti teda neva , že ti ho někdo zahájením totál
války může vymasit . Když k tomu přičtu , že chybou týhle jinak celkem zajímavý
novinky bude hádám jako skoro vždy úplně nesmyslná cena , tak bych docela rád ,
kdyby ty veřejný vůbec nerušili . Samo ovšem předpokládám , že ti co se podepisují
jako Vaše rodina... to zařídí úplně jinak než chci já
ani půl slova . Nechci plašit ale co to hraju , furt mám pocit , že tahle hra směřuje
k jedinýmu . Jednou se zkusim přihlásit a zjistím , že tu hru bez jakýhokoli oznámení
přestali provozovat .
Zatim ale hraju , hlavní motivací pro mě je , že mi několik majitelů výrazně silnějších
účtů slíbilo a garantovalo , že ze mě zrobí mrtvolku a že mě dostanou z mapy .
No , zpátky k těm vesnicím
všude ty s jídlem a nechat si co možná nejdýl všude aspon'jeden veřejnej kousek
na surky .Počítám samo s tím , že nejmín' zprvu to bude tak drahý , že to půjde strašně
pomalu , jako ostatně všechno , snad jen napsat úplnou hovadinu se tu dá celkem
rychle . Osobně mi vadí , že místo skutečný opravy toho co tu už je, to furt nastavujou.
Byl bych mnohem raději kdyby jsi za max rok dosáhl strop a potom prostě jezdil
na umístění a pvp .Vzhledem k tomu , že jedinej opravdu rychlej způsob jak vylepšit
soukromý vesnice 100% bude utratit bambilion rubínů , zdovolením připomenu několik
důvodů proč si rubíny koupím výhradně kvůli tomu co potřebuju ihned ve válce s ali
kde zjevně utrácí za tuhle báječnou hru opravdu hodně
1. sín'legend , přenastavit zadara 1x za měsíc je totálně anti pvp a kravina!!!!!
to by musela bejt potom ta cena za měsíc odstupnovaná , třeba prvně 5-10k rubínů
potom třeba 15k a až od třetího přenastavení v daným měsíci furt těch třeba 35k.
Ideál mi ale přijde přenastavit zadara každejch 10 dnů a rozumnej kompromis
každejch 14 dnů , nebo první přenastavení za stejně jako stojí uhasit hrad .
2. Špitál , nevím proč už celej další rok koumaj jak zařídit aby nás tahle přiblblá budova,
kterou jsem vůbec ve hře nechtěl , přestala štvát . Přitom je to tak jednoduchý .
Rozšířit slot jako u verbu a včetně toho , že ali pomoc bude jako u verbu na všechny
v danou chvíli obsazený sloty .
3. Sklad inventáře , fakt nevim proč prostě nejde označit toho na jedný stránce x
a potom to prodat naráz . Prej už to řeší , tak až to za dalších x let vyřeší,
teprv potom si klidně občas koupím předplatný , který obsahuje i automatickej prodej
bezcenýho bordelu .
4. Jednotky z odměn . Proč už to dávno neni tak , že se ti každý dva dny budou hromadit
v jakoby dárkovým balíčku , když ho včas nevyzvedneš zmizí , dokud to neuděláš nejí.
5. Chci úplný znemožnění útoků s + - 400 úrovní a základních úrovní na Legendy .
..event.krom Beri , pokud ho doopravdy vychytaj . Chci mít totiž možnost né jen
vyhrát poražením města protivníků ale i zpátky možnost obsadit cizí tábor . Proč ne ?
Nejde tam ztratit čest , mohlo by bejt potom delší a zábavnější určitě víc než ject
na win samurajský tábory .
závěrem opět uvedu několik důvodů proč spousta lidí který znám osobně přestalo hrát .
1. Reklamy - nabídky !!!!! co se to má co samo otvírat ? Zpomaluje to všechno .
Každej to čte jen když si to sám otevře , byt'jen ze zvědavosti .Když se to otevře samo ,
tak to nečtu ani kdyby to kouslo hru na minuty , Prostě to jen pozavírám a nadávám .
Když naskočí nabídky během toho co chci bránit HU tak pokaždý přemejšlim i já
jak se rozloučit a kdy už konečně požádat o zrušení účtu . Vůbec se nedivim ,
že už to spousta hráčů kvůli tomu udělalo . Asi jsem holt cílovka GGS , prostě člověk
s nedostatkem sebeúcty , nebo co .
2. Úplně nemravný ceny , zejména ty zavádějící , zejména u věcí bez kterejch je to
zcela záměrně skoro nehratelný .
3. To , že musíš mít na vesnici vojáka co umí dezertovat a to že jí můžeš ihned
po obsazení opustit .
4. trapnost VOP . Normálka by totiž bylo Multáky prostě povolit ale zregulovat . . .
tzn např. přihlášení rovná se, že ti přidělí něco jako veřejnou šifru použitý IP ,
a použitou IP(adresu) si uloží ! Jakmile ale budeš chtít poslat coko krom podpory na účet ,
na kterým jsi už ze svý real IP byl , budeš moct třeba jen 3x za den a útočit na takovej účet
nebudeš moct vůbec .Rozhodně by se ale seznam IP hráčů měl každej rok smazat
A měli by každej rok přidělit nový "šifry". Pokud se totiž úplně zamezí mezihráčskýmu
obchodu , stává se hra v reálným světě naprosto bezcenou a hlavně válkou hráčů
s provozovateli o to aby se utrácelo . Pokud jakoby nesmíš svůj účet vydražit a všechny
herní prvky rychle ztratí svojí hodnotu , tak se ti za to prostě nechce utrácet vůbec
a to i tehdy , když by jsi si jinak placením hru rád zpříjemnil nebo zrychlil .
Kdyby na týhle , už počáteční chybě v GGS tak tvrdošíjně netrvali a to bez ohledu
na to , že když to zaváděli , měl si max lvl za půl roku ... , mohli by obratem zavést pořádný
odeměny za pvp akce at' už při těch adresnejch jako je ted' žnec duší a zimní lovec ,
nebo prostě za poražení soupeře během nákýho turnaje . Bejt totiž odměny za pvp
srovnatelný , nebo v případě boje kde jde přijít o jednotky a hořet i lepší než za akce
vs nehr. cíle , potom by tahle hra byla naprostá pecka .Takhle je to po mým soudu
naprostá ...
a to , že si budu moct pořídit lepší vesnice nic nezmění na tom , že každej tejden špekuluju
jestli se na to nevykváknout , nezačít hrát třeba DOTU 2 , protože to je férovej sport ,
nebo jestli nerisknout , že se už od poče nehnu , neposkládat si pořádnej a zda nezačít hrát
opravdu nádherný hry i s tím , že mobilně bych mohl sjíždět už leda tak soc.sítě
Rozhodně by to bylo levnější než podávat rok perfektní výkon v top ali v týhle hře
o který mi 9 z 10 hráčů tvrdí , že to jde do kopru čím dál víc
Tuším , že jsem se zase rozepsal až moc , tak se za dýlku tohodle "příspěvku"omlouvám
i za to , že vesnic se to týkalo nakonec jen částečně . Děkuji za případnou pozornost
a slibuju , že když to jen trochu půjde stihnout , zkusím to v tý lhůtě po kterou to jde
opravit aby to šlo aspon'trochu číst . Přeju Vám fajn zábavu - všem tzn i nezarputilejším
soupeřům
už jen to nejlepší , Tak se prosím nenechte otrávit tím , že spousta lidí který už nehrajou Vás
budou litovat a možná se na vás i dívat trochu opovržlivě . Mně se to už vyloženě
a prokazatelně jen kvůli GGE párkrát stalo a asi jsem byl během svý několikaroční pauzy
stejnej . Štastný a veselý svátky všem co tu jste , zejména modíkům včetně Druida
Počítejme, že za měsíc proběhnou 4 akce, kde půjdou žetony koupit (to přibližně vychází)
V jedné akci jde koupit 15 žetonů po 100 deskách/symbolech a 30 po 300
Cena vylepšení na max je 110 žetonů, vesnic je dohromady 25 (nepředpokládám, že by někdo vylepšoval vesnice na surky), to dělá celkem 2 750 žetonů
To znamená, že čas a cena vylepšení všech vesnic se bude pohybovat někde mezi:
Nejlevnější možností (bez rubínů):
2750*100 = 275 000 desek a symbolů celkem (1 500 za akci), skoro 4 roky
A nejrychlejší možností:
(1/3)*2750*100 + (2/3)*2750*300 = 641 700 (cca) desek a symbolů (10 500 za akci), rok, 3 měsíce a kousek.
Kromě toho veřejné vesnice se neruší, alespoň tedy zatím.
Nerozumím tomu výpočtu ani za mák. Proč u nejlevnější možnosti .. bez rubínů počítáš jen krát 100 desek? A u nejrychlejší nepočítáš s tím, že si můžeš koupit za cca 2,5mega rublů desky na všechny vesnice naráz?
len zaujimave je ze ked mas maximalny pocet dedin (ktore sa v minulosti chytali za rubiny a ziadne pierka vtedy neboli) tak ich musis opustit a kupit sukromnu takze mne to pride trosku nefer
Všechny vesnice se stejným bonusem jako "veřejné" 700 000 rubínů, ale nikdo vám je nebude moct vzít.
To se vyplatí, zkusíme počkat jestli přijde taky nějaká sleva, třeba 85%.
Chocholda