Koukám, že se tu stalo díky Matrixu z vesic téma. Tak chci pro všechny, ke kterým si Matrix jezdí pro vesnice upřesnit dohodu Koalice - Matrix v rámci kapitulace Matrixu:
"Hráči Matrixu si můžou vzít pouze SVÉ vesnice na jídlo z farem koaličních aliancí. U přímých spojenců v koalici jim náleží pouze ty vesnice, které mají přímo u svého hradu. Nebudou jezdit bez ohlášení a každý si individuálně domluví výměnu. Vesnice, které hráči Matrixu nemají u svého hradu a jsou v držení hráčů koalice jim nenáleží a zůstávají majetkem koalice."
Tady není ANI SLOVO o tom, že si může Matrix jezdit pro vesnice do třetích aliancí, které se války neúčastnili a už vůbec ne to, že bude Koalice tyto vesnice někomu kompenzovat. Jestli tak Matrix činí (no slovo jestli je asi zbytečné), tak to dělají na vlastní triko a doporučuju všem se podle toho zachovat.
Také bych rád podotkl, že Matrix začal jako první v rámci války útoky na ostrovech a zabírání vesnic.
Koukám, že se tu stalo díky Matrixu z vesic téma. Tak chci pro všechny, ke kterým si Matrix jezdí pro vesnice upřesnit dohodu Koalice - Matrix v rámci kapitulace Matrixu:
"Hráči Matrixu si můžou vzít pouze SVÉ vesnice na jídlo z farem koaličních aliancí. U přímých spojenců v koalici jim náleží pouze ty vesnice, které mají přímo u svého hradu. Nebudou jezdit bez ohlášení a každý si individuálně domluví výměnu. Vesnice, které hráči Matrixu nemají u svého hradu a jsou v držení hráčů koalice jim nenáleží a zůstávají majetkem koalice."
Tady není ANI SLOVO o tom, že si může Matrix jezdit pro vesnice do třetích aliancí, které se války neúčastnili a už vůbec ne to, že bude Koalice tyto vesnice někomu kompenzovat. Jestli tak Matrix činí (no slovo jestli je asi zbytečné), tak to dělají na vlastní triko a doporučuju všem se podle toho zachovat.
Také bych rád podotkl, že Matrix začal jako první v rámci války útoky na ostrovech a zabírání vesnic.
No MX si dělá další nepřátele po mapě uplně zbytečně ale co je to jejich volba
No MX si dělá další nepřátele po mapě uplně zbytečně ale co je to jejich volba
Budou se divit až jim válku klikne víc aliancí než "jenom" koalice. Ale každému podle zásluh :-D
„Nic tak neodhaluje charakter lidí jako to, čemu se vysmívají.“ – Johann Wolfgang von Goethe
NIC SI NENECHTE SEBRAT JSTE SVOJI NE NĚKOHO AROGANTNÍHO LHÁŘE, DOUFÁM ŽE SI NENECHATE DIKTOVAT NĚKOHO PODMÍNKY A HLAVNĚ OD MATRIX , JE TO VAŠE VESNIČKA A NE JEJICH MAJETEK.
To oni nechtějí, ale jak ji aliance se 20-ti hráči ubrání proti full útokům Matrixu.??? Ono by to šlo, ale většina hráčů z malých ali nemá "bojové" hrady zaměřené na produkci jídla, aby uživili co nejvíc vojska. Matrix hřeśí na sílu svých hradů a množství "krav", na kterých verbují :-)) Ale bojujte a nic jim nedávejte. Ať ví, že jejich vláda skutečně skončila. A kdo bude mít válku s MX, tak tam jdu si konečně zabojovat. Než MX nasadí holuba :-D
Na forum moc nepíšu, ale
tohle mi nedá , Hano přestaň si hrát na ublíženou a matku Terezu,
tvoje arogance je známá po cele mapě.
Možná asi trpíš ztrátou paměti, ale když jsi z
Lubošem a dalšími přisluhovači roztrhla Triádu , tak nebýt toho, že jsi měla od
valné části hráčů klíče a přestěhovala je s majetkem, tak bys majetky dodnes neměla . Asi
zapomínáš kolik jezdilo alianci do Triady , když se valná část hráčů přemístila
do MX, vypisovala jsi spoustě aliací, aby k nim jezdili, a bylo jich
postatně víc a ne jako teď „5“ aliancí .
Manipuluješ s lidmi tak
dlouho dokud neudělají co chceš ty , ne jak by to udělali oni . U některých se
ti nepodařilo proto některé věci dopadli jak dopadli. Lezla jsi všem do prodloužených zad nejen ve vlastní ali ,ale i jinde jen
kvůli sobě, ne ostatním. Kdo byl u toho tak ví svoje, jenže ty si to vždy zaobalíš k obrazu
svému, aby si byla ta nejlepší a křištálově čistá.
Šplhala si po všech zádech
jen kvůli korunce a tím ti narostly
křídla , bohužel, dosáhla si svého.
Jak ses chovala k hráčům nebylo vždy košér a
brala jsi je jako nějaký hadr u cesty.Tvoje HZ za mého působení byli vždy výživne, ty neumíš jednat normálně, ale jen nařízením a přikazem a ne každý si z toho sedne na zadek. Nechci tady rozepisovat špinavosti, které jsi dělala , já oproti tobě mám pamět velmi dobrou.
Jsi prostě tip člověka
,který potřebuje kolem sebe lidi, co tě budou vychvalovat do nebe jak
jseš dobrá, proto jsem z MX odešla. A tvoje kecy
, že limity tam nejsou , tak jseš sedmilhářka, ty jsi chodila po hradech
a kontrolovala , kolik kdo má bodu a psala se tabulka kdo kolik najezdil a když
nebyl v limitu tak byl v červeném, a samozřejmě mu to bylo náležitě
připomínáno. Takže se nauč psát konečně pravdu a ne výplody vlastní fantazie.
Jak jsi zasela tak sklizíš a
ne všichni jsou tvoje ovce .
Nad nikoho se nepovyšuj a
ostatní neponižuj - Co nechceš, aby ti
jiní činili , nečiň ty jim
Na forum moc nepíšu, ale
tohle mi nedá , Hano přestaň si hrát na ublíženou a matku Terezu,
tvoje arogance je známá po cele mapě.
Možná asi trpíš ztrátou paměti, ale když jsi z
Lubošem a dalšími přisluhovači roztrhla Triádu , tak nebýt toho, že jsi měla od
valné části hráčů klíče a přestěhovala je s majetkem, tak bys majetky dodnes neměla . Asi
zapomínáš kolik jezdilo alianci do Triady , když se valná část hráčů přemístila
do MX, vypisovala jsi spoustě aliací, aby k nim jezdili, a bylo jich
postatně víc a ne jako teď „5“ aliancí .
Manipuluješ z lidmi tak
dlouho dokud neudělají co chceš ty , ne jak by to udělali oni . U některých se
ti nepodařilo proto některé věci dopadli jak dopadli. Lezla jsi všem do prodloužených zad nejen ve vlastní ali ,ale i jinde jen
kvůli sobě, ne ostatním. Kdo byl u toho tak ví svoje, jenže ty si to vždy zaobalíš k obrazu
svému, aby si byla ta nejlepší a křištálově čistá.
Šplhala si po všech zádech
jen kvůli korunce a tím ti narostly
křídla , bohužel, dosáhla si svého.
Jak ses chovala k hráčům nebylo vždy košér a
brala jsi je jako nějaký hadr u cesty.Tvoje HZ za mého působení byli vždy výživne, ty neumíš jednat normálně, ale jen nařízením a přikazem a ne každý si z toho sedne na zadek. Nechci tady rozepisovat špinavosti, které jsi dělala , já oproti tobě mám pamět velmi dobrou.
Jsi prostě tip člověka
,který potřebuje kolem sebe lidi, co tě budou vychvalovat do nebe jak
jseš dobrá, proto jsem z MX odešla. A tvoje kecy
, že limity tam nejsou , tak jseš sedmilhářka, ty jsi chodila po hradech
a kontrolovala , kolik kdo má bodu a psala se tabulka kdo kolik najezdil a když
nebyl v limitu tak byl v červeném, a samozřejmě mu to bylo náležitě
připomínáno. Takže se nauč psát konečně pravdu a ne výplody vlastní fantazie.
Jak jsi zasela tak sklizíš a
ne všichni jsou tvoje ovce .
Nad nikoho se nepovyšuj a
ostatní neponižuj - Co nechceš, aby ti
jiní činili , nečiň ty jim
Pod to se podepíši!
„Nic tak neodhaluje charakter lidí jako to, čemu se vysmívají.“ – Johann Wolfgang von Goethe
Škoda ,že tady spoustu nesmyslů píšou Ti co o té válce nic neví a řídí se jen tím co si přečtou tady.
Že se velení Matrixu v postatě vykašlalo na svoje hráče , že vesnice začali během války zabírat hráči Matrixu a hned je opouštěli ,zejména aktívně hráč Vojta a Monika ,který poslal najednou 5-10 útoku na vísky . Že z jejich odpočinkových ali ,které si stěžujou že na ně jeli hráči koalice posílali shazováky na zabrané metra a věže aniž by byli v podstatě účastníky války . Že spousta hradů okolo těch majetku měli hráči matrixu jako malé lv a dokonce někteří i několik a ještě si do popisu těch malých ali napsali ,že jsou pod jejich ochranou ? To co se tady píše jsou jen řečičky okolo ,ale pravda je trochu jinde. Že Gari nakoupil hromadu army a začal sjíždět hráče koalice ? Pak se na chvíli opět vrátil do Matrixu ? Kdo o tom nic neví, neměl by tady psát nějaké dohady a hlouposti. Matrix doplatil na svoje EGO, i ted se chovají jako předtím a žádné ponaučení si z toho nevzali . Že si Konfederace vzala zpět od hráče Petík základny , ano ,ale to byly základny ,které před tím tomu hráči dali a on pak zdrhnul v zápětí do Matrixu na ,,lepší,,
Nemá smysl sem vlastně psát ,
Má smysl tu psát at se ví jaky MATRIX je a hlavně kdo je vede a jak se chovají
jinak se chci hned omluvit hráčům aliancí, od kterých si budeme brát zpět své vesnice. Ale vesnice nám byly sebrány a opustěny, některé ještě stále má koalice a jejich spojenci, hodně z nich bylo opuštěno a zůstaly volné, protože jsem byli v ochranném režimu, Je mi jasné, že hráči viděli volné vesnice a nepřemýšleli nad tím proč silné hrady mají holuby, nemají vesnice a vesnice u jejich hradů jsou volné a že je to uprostřed mapy, takže to patrně nejsou nové vesnice a asi se něco děje, když jsou momentálně bez majitele , ani jsme si neudělali screeny svých vesnic před válkou, skutečně mě to nenapadlo. Pokud to bude možné, rádi hráčům ztráty nějak kompenzujeme, tak, jako jsme to dělali vždy.
Ano moc dobře sem věděl že ty vesnice nejsou nové a že byly tvoje ale jakmile z nich zmizí tvůj prapor a jsou opuštěné tak nepatří nikomu tudíž sem si pro ně jel A ty ani nic nenapíšeš a jedeš si pro ně zpět co si o tom má člověk potom myslet? Stačilo jen napsat souřadnice jiných vesnic od vašich mrtvol , které si můžu vzít místo těch které si mi vzala PS: Budu když tak čekat na odpověď
phe to chci ty kompenzace vidět. poctivě jsem si je našel a dobyl prázdný. Dobyl jsem si je asi před dvěma týdny a najednou ted je chcete. Já asi můžu za to že si je neuhlídáte. Co je mi do toho že jste vedli válku. To byla jen Vaše věc a ne moje.
Ať ti spíš doloží že byla jejich. V té době ještě válka ani nebyla :-)
Tak to je dost tvrdé a doufám že aliance Matrix najde spojence a tvrdě potrestá tuto cigánskou férovku. Jak se říká, všeho do času.
A kdyby koalice byla férová jak říká rozebere si všechny aliance Matrix,vyhlásí válku všem aliancím Matrix a nejede zbaběle jen na jednu
A dost mě pobavilo to o těch automatech, v LO používá mat(Jáchym) běžně,ale to bude asi O.K. je to přece LO.
A jen by mě zajímalo,zda bude tak zvaná koalice utočit a vyhlašovat válku společně pokaždé a to aji v případě když si Matrix udělají ali návštěvu některé s dotčených aliancí.
a s tim matem prebiras info od garika? pokud totiz nekdo dokaze naprogramovat mat, aby eliminoval neustale vyskakujici reklamu, tak je machr ;-)
Úžasné jak se tu hráč Bonbonek snaží hrát na chytrého: Všechno ví, všechno zná, všeho se zúčastnil Přitom by mě moc rádo zajímalo, zda se války účastnil či nikoliv, když o ní vy tolik. Jinak předem říkám války jsem se taky neúčastnil Hezký zbytek večera
Hoj všem. Koukám, živé téme Jestli bych mohl poprosit, nepoužívejte v diskuzi domněnky jako realné fakty. Jen tak někoho obvinit z používání matů není fér a takové špinění konkunkurence může celou diskuzi zde převrátit na nekonečné vyvracení lží. To, že je někdo soupeř určitě neznamená, že ho lze špinit. Rád bych zde reagoval na mě došlou poštu, než se stejné domněnky začnou psát i zde. Jakým slylem tedy aliance, která je momentálně první v žebříčku mění vesnice? Jde o realitu, mou praxi, žádnou domněnku. Nejprve na účet mého spolubojovníka došla velice zdvořilá zpráva, ve který byl spolubojovník zdvořile poprosen, jestli by nešlo vyměnit vesnici a pokud ne, nedalo by se svítit a hold by se nic neměnilo. ( plný respekt ohledně vlastnictví vesnice ). Protože můj spolubojovník už pomalu s hrou končil ( dnes už myslím jeho hrad vůbec na mapě není ) a měl jsem ho nějaký pátek hlídat a věděl jsem, že žádný problém s výměnou nebude, odepsal jsem, že není problém. Hráčem LO a aliancí jako takovou byla poskytnuta výměnou vesnice, jejíž pozice byla pro mého spolubojovníka daleko výhodnější, než vesnice měněná. Po výměně jsem dostal ujištění, že pokud něco budu potřebovat mohu se na daného hráče obrátit a zdvořile za celou věc bylo poděkováno. Celá komunikace byla o dvou lidech, hrající prostě nějakou hru, žádná pozice síly, žádný tlak, žádné odebrání možnosti volby. Zdvořilost a slušnost bylo jediné, s čím jsem se potkal a pevně doufám, že to u dané aliance takto zůstane dál a že i ostatní aliance budou jednat takto vzorově. Tedy prosím vyvarujte se plácání domněnek, nevyužívejte fora ke špinění konkurence lží, která se špatně vyvrací a má jediný cíl, vyvolat pochybnosti o daném hráči, či alianci, protože když už se někdo obviní, každý si pak říká - nojo, kdoví jestli to není pravda. Držme prosím komunikaci zde na určité úrovni a nevyužívejme to tu k házení falešné špíny na soupeře - i soupeř je jen hráč, který se chce hrou bavit, né vyvracet lži. Děkuji.
Hoj všem. Koukám, živé téme Jestli bych mohl poprosit, nepoužívejte v diskuzi domněnky jako realné fakty. Jen tak někoho obvinit z používání matů není fér a takové špinění konkunkurence může celou diskuzi zde převrátit na nekonečné vyvracení lží. To, že je někdo soupeř určitě neznamená, že ho lze špinit. Rád bych zde reagoval na mě došlou poštu, než se stejné domněnky začnou psát i zde. Jakým slylem tedy aliance, která je momentálně první v žebříčku mění vesnice? Jde o realitu, mou praxi, žádnou domněnku. Nejprve na účet mého spolubojovníka došla velice zdvořilá zpráva, ve který byl spolubojovník zdvořile poprosen, jestli by nešlo vyměnit vesnici a pokud ne, nedalo by se svítit a hold by se nic neměnilo. ( plný respekt ohledně vlastnictví vesnice ). Protože můj spolubojovník už pomalu s hrou končil ( dnes už myslím jeho hrad vůbec na mapě není ) a měl jsem ho nějaký pátek hlídat a věděl jsem, že žádný problém s výměnou nebude, odepsal jsem, že není problém. Hráčem LO a aliancí jako takovou byla poskytnuta výměnou vesnice, jejíž pozice byla pro mého spolubojovníka daleko výhodnější, než vesnice měněná. Po výměně jsem dostal ujištění, že pokud něco budu potřebovat mohu se na daného hráče obrátit a zdvořile za celou věc bylo poděkováno. Celá komunikace byla o dvou lidech, hrající prostě nějakou hru, žádná pozice síly, žádný tlak, žádné odebrání možnosti volby. Zdvořilost a slušnost bylo jediné, s čím jsem se potkal a pevně doufám, že to u dané aliance takto zůstane dál a že i ostatní aliance budou jednat takto vzorově. Tedy prosím vyvarujte se plácání domněnek, nevyužívejte fora ke špinění konkurence lží, která se špatně vyvrací a má jediný cíl, vyvolat pochybnosti o daném hráči, či alianci, protože když už se někdo obviní, každý si pak říká - nojo, kdoví jestli to není pravda. Držme prosím komunikaci zde na určité úrovni a nevyužívejme to tu k házení falešné špíny na soupeře - i soupeř je jen hráč, který se chce hrou bavit, né vyvracet lži. Děkuji.
Souhlasím, je to zbytečné tady roznášet ,,kraviny,, a fámy co nejsou potvrzené.
tahle diskuse měla být o uznání kapitulace matrixu , viz. první strana , Asi by bylo vhodné ji uzavřít , obvinovat a šířit nepodložené věci jen domněnkami asi není moc dobré.
tahle diskuse měla být o uznání kapitulace matrixu , viz. první strana , Asi by bylo vhodné ji uzavřít , obvinovat a šířit nepodložené věci jen domněnkami asi není moc dobré.
o uzavreni at rozhodne zakladatel, nepodlozene veci se budou sirit tak jako tak, lepsi kdyz si to hraci muzou vyrikat (a nebrat to tak vazne)
Komentáře
Tady není ANI SLOVO o tom, že si může Matrix jezdit pro vesnice do třetích aliancí, které se války neúčastnili a už vůbec ne to, že bude Koalice tyto vesnice někomu kompenzovat.
Jestli tak Matrix činí (no slovo jestli je asi zbytečné), tak to dělají na vlastní triko a doporučuju všem se podle toho zachovat.
– Johann Wolfgang von Goethe
NEBUDTE ZBABĚLÍ ZNÁRODNOVÁNÍ NESMÍ NASTAT
MILAN
Na forum moc nepíšu, ale tohle mi nedá , Hano přestaň si hrát na ublíženou a matku Terezu, tvoje arogance je známá po cele mapě.
Možná asi trpíš ztrátou paměti, ale když jsi z Lubošem a dalšími přisluhovači roztrhla Triádu , tak nebýt toho, že jsi měla od valné části hráčů klíče a přestěhovala je s majetkem, tak bys majetky dodnes neměla . Asi zapomínáš kolik jezdilo alianci do Triady , když se valná část hráčů přemístila do MX, vypisovala jsi spoustě aliací, aby k nim jezdili, a bylo jich postatně víc a ne jako teď „5“ aliancí .
Manipuluješ s lidmi tak dlouho dokud neudělají co chceš ty , ne jak by to udělali oni . U některých se ti nepodařilo proto některé věci dopadli jak dopadli. Lezla jsi všem do prodloužených zad nejen ve vlastní ali ,ale i jinde jen kvůli sobě, ne ostatním. Kdo byl u toho tak ví svoje, jenže ty si to vždy zaobalíš k obrazu svému, aby si byla ta nejlepší a křištálově čistá.
Šplhala si po všech zádech jen kvůli korunce a tím ti narostly křídla , bohužel, dosáhla si svého.
Jak ses chovala k hráčům nebylo vždy košér a brala jsi je jako nějaký hadr u cesty.Tvoje HZ za mého působení byli vždy výživne, ty neumíš jednat normálně, ale jen nařízením a přikazem a ne každý si z toho sedne na zadek. Nechci tady rozepisovat špinavosti, které jsi dělala , já oproti tobě mám pamět velmi dobrou.
Jsi prostě tip člověka ,který potřebuje kolem sebe lidi, co tě budou vychvalovat do nebe jak jseš dobrá, proto jsem z MX odešla. A tvoje kecy , že limity tam nejsou , tak jseš sedmilhářka, ty jsi chodila po hradech a kontrolovala , kolik kdo má bodu a psala se tabulka kdo kolik najezdil a když nebyl v limitu tak byl v červeném, a samozřejmě mu to bylo náležitě připomínáno. Takže se nauč psát konečně pravdu a ne výplody vlastní fantazie.
Jak jsi zasela tak sklizíš a ne všichni jsou tvoje ovce .
Nad nikoho se nepovyšuj a ostatní neponižuj - Co nechceš, aby ti jiní činili , nečiň ty jim
– Johann Wolfgang von Goethe
MILAN
Ještě se to ukončit nemělo . Nenechte si nic líbit
a můj podpis MILAN
Protože já například žádný mat nepoužívám a nikdy jsem nepoužíval. A nevím o nikom v LO kdo by mat používal.
Přitom by mě moc rádo zajímalo, zda se války účastnil či nikoliv, když o ní vy tolik.
Jinak předem říkám války jsem se taky neúčastnil
Hezký zbytek večera
Koukám, živé téme
Jestli bych mohl poprosit, nepoužívejte v diskuzi domněnky jako realné fakty. Jen tak někoho obvinit z používání matů není fér a takové špinění konkunkurence může celou diskuzi zde převrátit na nekonečné vyvracení lží. To, že je někdo soupeř určitě neznamená, že ho lze špinit. Rád bych zde reagoval na mě došlou poštu, než se stejné domněnky začnou psát i zde.
Jakým slylem tedy aliance, která je momentálně první v žebříčku mění vesnice? Jde o realitu, mou praxi, žádnou domněnku.
Nejprve na účet mého spolubojovníka došla velice zdvořilá zpráva, ve který byl spolubojovník zdvořile poprosen, jestli by nešlo vyměnit vesnici a pokud ne, nedalo by se svítit a hold by se nic neměnilo. ( plný respekt ohledně vlastnictví vesnice ). Protože můj spolubojovník už pomalu s hrou končil ( dnes už myslím jeho hrad vůbec na mapě není ) a měl jsem ho nějaký pátek hlídat a věděl jsem, že žádný problém s výměnou nebude, odepsal jsem, že není problém. Hráčem LO a aliancí jako takovou byla poskytnuta výměnou vesnice, jejíž pozice byla pro mého spolubojovníka daleko výhodnější, než vesnice měněná. Po výměně jsem dostal ujištění, že pokud něco budu potřebovat mohu se na daného hráče obrátit a zdvořile za celou věc bylo poděkováno. Celá komunikace byla o dvou lidech, hrající prostě nějakou hru, žádná pozice síly, žádný tlak, žádné odebrání možnosti volby. Zdvořilost a slušnost bylo jediné, s čím jsem se potkal a pevně doufám, že to u dané aliance takto zůstane dál a že i ostatní aliance budou jednat takto vzorově.
Tedy prosím vyvarujte se plácání domněnek, nevyužívejte fora ke špinění konkurence lží, která se špatně vyvrací a má jediný cíl, vyvolat pochybnosti o daném hráči, či alianci, protože když už se někdo obviní, každý si pak říká - nojo, kdoví jestli to není pravda. Držme prosím komunikaci zde na určité úrovni a nevyužívejme to tu k házení falešné špíny na soupeře - i soupeř je jen hráč, který se chce hrou bavit, né vyvracet lži.
Děkuji.
viz. první strana , Asi by bylo vhodné ji uzavřít , obvinovat a šířit nepodložené věci jen domněnkami asi není moc dobré.
Není to domněnka,vím to byl jsem v LO (je jedno pod jakým nickem) je to už dávno,tak prosím nelžete,shazujete jen sebe.
A taky se Matrixu vytýká jejich bývalí popis o výměně majetků,ale mrkněte na popis ali HBW je tam napsané to samé....tomu říkám čisté pokrytectví.
Je to dávno co jsi byl v LO a píšeš že LO používá (čas přítomný) mat? Ty jsi ale komik viď? A taky hrdina, který se schovává za malý hrad