Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Diskuze k Zářiové aktualizaci
Sign In to comment.
Komentáře
Drazí hráči, omlouváme se vám za grafickou chybu. Samozřejmě tam nemělo být 35 k ale 350 k.
Děkujeme vám za pochopení a přejem příjemnou hru
Děkuji.
Děkuji za poslední aktualizaci.
35.000,- Kč včetně DPH měsíčně za bonus v namalovaných obrázcích na monitoru?
61.300,- Kč včetně DPH každý měsíc za maximální bonus? Tři čtvrtě milionu ročně od jednoho hráče za to, že ubíjí čas na klikací blbůstce?
Tak dobře jsem se fakt dlouho nezasmál. Ještě jednou děkuji. Vyřiďte mé díky i všem v GGS, hlavně tomu, co při naceňování udělal takovouto botu-bug. Klepu se smíchy ještě teď. Je to rozhodně člověk na svém místě.
Díky moc.
P.S.: Ode mě peníze nečekejte, ani kdyby správně bylo 35,- Korun... No, možná 3,50 bych zvážil.
https://ctrlv.cz/E2wf
ale jinak díky za info
Proč při koupi předplatného se má daná částka strhávat každý měsíc a předplatné je možno zrušit pouze přes nějaký e-mail? Co se stane, když na daném účtu nebude dostatečná hotovost na zaplacení předplatného?
E-mail co po zaplacení přijde bude v jakém jazyce a v jakém jazyce bude třeba to předplatné rušit?
Proč nejde zaplatit předplatné třeba na 2 měsíce a je nutný tento způsob. Není nic neobvyklého, že e-maily od GGS nechodí.
A ještě jedna otázka .. jak dlouho bude trvat, než zaplacené předplatné GGS zruší? Bude to do 60ti dní od podání žádosti?
Odpovědi na otázky Balíka by mě taky zajímaly, protože jsem zvyklej u každého předplatného vidět jak zavazující podmínky, tak i výpovědní možnosti a bez toho by ve skutečnosti neměla být vybrána ani koruna. A jo, s mejlama od GGS jsou problémy, což je ale zcela běžné a to musí vědět, tak proč není i jiná alternativa , nějaká funkční.
Řekl bych, že se v GGS hodil puk do placu a hraje se tam parádní hokej.
Nejspíš ještě kdo ted zaplatí, dostane banánovou permanentku a bude prosit podporu půl roku, aby zrušili předplatný ve hře, na kterou má ban. Třeba - těžko říct, já si už nejsem jistý ničím
Celkové propočty Losera jsou děsivé. 3 roky - horší domek na vesnici, 4 tej rok jeho renovace a no pátej rok, terénák před něj - takhle to vychází, tak nějak. A tohle je sděleno se slávou.
Je docela dost možné, že angličtinu již ovládá každý hňup, což se o češtině říct nedá a můžeme rozvést debatu zda by maily chodit měli nebo měly. A možná proto, to pro ty hňupy udělali v anglině a né němčině. A už konečně chápu proč to neudělali i pro mě.
K otázce nedostatku hotovosti na účtu: pokud nebude, kromě vypnutí se také stáváš dlužníkem (neplatíš za sjednanou službu, byť ji nevyužíváš, z toho není úniku, naskočí procenta dlužné částky, a to až do uhrazení.
Závěrem: dát komukoli přístup k tak citlivým údajům a ještě povolit přístup k účtu bez jasně definovaných podmínek?