Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Diskuze k Zářiové aktualizaci
Sign In to comment.
Komentáře
https://ctrlv.cz/qlcW
tady jsem viděl +600min
LO
Co můj návrh, na zpoplatnění VIP velitelů aby šli také obléhat, na způsob verbování?
Mají vše tak nějak podivné co se týká peněz. Platící jsou ztrestání tím, že jim nabídky zdraží a ospravedlní tím ,že dostávají lepší jednotky .. o které většinou ani nestojí. Prozatím máme 3 druhy předplatného a do budoucna budou i další. Předpokládám, že v některé z nich bude i možnost uzamknout celý set dohromady a nebude muset předplatitel přehazovat jednotlivé části jak idiot. Další předplatné vám zajistí, že se vám neztratí výbava ze skladu a možná se dočkáme i předplatného na oznámení útoku. V levnější verzi naskočí trubka majiteli a v dražší dokonce i ostatním v alianci.
Já bych se nebál nabízet 1ms za 1kč
to by pak urychlení 24hodin síně slávy vyšlo jen na nějakých 86 milionu a konečně by měli i na prémie.
No a v akci s 50% slevou by to byl docela frčák, kterému jen málokdo odolá..
Ne, teď vážně: pokud většina kroků za poslední roky ve hře byly "hřebíčky do rakve", tak toto je víko. Těžké, ocelové víko na tu rakev.
Pokud se Ti nechce vyhazovat každý měsíc za předplatné, budeš v akcích o 33-45% horší, než ten, kdo nás zasponzoruje. Pokud bude v jedné alianci sponzorů více, tak jim jako neplatící nečichneš ani ke kotníkům, tak laskavě koukej vysolit. To je nové podání rovnosti ve hře. Nebo konec betazkušební téměř funkční verze zdarma pro všechny a pomalý, nenápadný přechod k placené on-line klikačce?
33 - 45% nezapomeň připočíst k dnes již fungujícím bonusům na cokoli v hodnotách od 100% k 1000%
1800 vteřin vyžaduje předplatné minimálně od 15 hráčů, například za 12 to bude 1200 vteřin. Každopádně ve hře by měly být k dispozici informace jaké bonusy (jejich hodnoty) budou za kolik hráčů
A na to druhé pořád odpověď nemám, připomenu to...
nesmyslná aktualizace odložena na neurčito A slibovaného kastla na meničích se stejně asi nedočkáme
Skoda :-(
ale zas musím přiznat že pohled na cenu měsíčních poplatků mě probudil okamžitě...to mám jako vážně správně nebo někomu ulítla desetinná čárka?
https://ctrlv.cz/7O1g
https://ctrlv.cz/kfE6
PS. Skade sa bude dať získať 12-kový katalyzátor??
Přijde jitrnice k nebeské bráně. Tam stojí svatej Petr a povídá: Stát! Kdo jsi a co tu chceš!
Jsem jitrnice a moje nebe je už dávno domluvený. Odpoví ve vší slušnosti jitrnice.
Svatý Petr se zadumá. Hm, hm, jitrnice, co, nebo kdo to je? Bože, můžeš mi říct kdo, nebo co to je?! Spouští po delším dumání Petr na Boha.
No, nevím. Ozve se všeobjímajícím a vše prostupujícím hlasem. Ale na zemi jsem měl nějakou dobu synka, moment, zavolám ho, snad bude vědět. Dodává Bůh a hned jakože pro svého synka. Ve chvilce se objevuje Ježíš, chvíli si jítrnici prohlíží, ale neví a tak zavolá svou matku. Marie je na místě ve chvilce a začne si jítrnici prohlížet.
Tak co, víš? Ptá se Petr Marie. Ta si ještě chvilku jítrnici prohlíží a praví:
No, kdyby tam, jako tady takhle nebyl takovej ten klacík, tak to normálně vypadá jako duch svatej.
GGS jestli se vám tento vtip nelíbil, jsme na tom stejně. Mě ten váš taky ne. Ano, jde mi o to předplatné.
No aj tak by sa nejaký moderátor mohol skúsi opýtať či to myslia s tými vašimi cenami smrteľne vážne
Ze ta trapi prave katalyzator :-D. Do prepracovania fuzie, nema ziaden relevantny vyznam a ci bude mat potom, uz kopec ludi asi nebude trapit, lebo tu uz nebudu :-D.
Joj a aby som nezabudol, odhadujem, ze ho bude mozne kupit za rubiny v cenách ako su teraz stavebne predmety lvl 14 ci kolko to je a to niekde na urovni od 70k rubinov vyssie :-).