Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Diskuze k Zářiové aktualizaci

Vážení hráči,
zde můžete diskutovat k plánované aktualizaci.
zde můžete diskutovat k plánované aktualizaci.

0
Sign In to comment.
Komentáře
PS: aby som len nehanil, antispamovy filter som si predstavoval inak - totalne vypnutie, ale to by som vela chcel :-), automaticke spio by mohli byt OK, ale nejak nie je jasne ci to bude zadara a podrobnosti a este by sa cosi naslo, ale hned som aj zabudol co tam este je dobre, cize asi nic :-D.
Pár se jich bude asi hodit, uvidíme cenu...
Leafeone, sem koukal, že brázdíš vody i v Big Farm. Tak se chci optat. Ta nyní přešla na to HTML5 a hned to blbne, drahá poovička se tam nemůže dostat, což u Farmy neva, tam nic nedezertuje, nepomře, neschnije:-)
Jak to vypadá s HTML5 u Hradů? Já jen, kdy to nepude i mě:-)
Poslední info k HTML myslím, že bylo, že by mělo přijít letos... ale vzhledem k tomu, jak se GGS daří dodržovat termíny bych si tím nebyla úplně jistá...
Jde to trochu mimo mě... ale mám pocit, že po přechodu na HTML5 by hra měla fungovat i v normální prohlížeči přes mobil
Mimochodem ten bigfarm aspoň na PC hrát jde, ale hodně brzy i v porovnání s flashem se hra zpomaluje :-/
Ceny jsou lidové .. to bude tak 90Kč za ten první bonus a 360 za druhý. Zajímavé je, že cena za auto prodej a špio na měsíc je 20$. To bude jistě tahák :-)
Alianční bonus mi jasný není. Jeden hráč v alianci .. přeskočení doby výstavby 600min. 30hráčů s předplatným zkrátí dobu o 1800minut. O kolik se zkrátí ten čas, když to bude mít v ali 17 hráčů?
Jaký je rozdíl mezi Bonus slávy z útoku: + 50% a Alianční bonus ke slávě: + 25% .. obě položky v aliančním předplatném.
Zakoupením předplatného č.2 získám automaticky i předplatné číslo 1?
Tímhle podráží nohy jak hráčům ( dost často platícím ), tak i modíkům, kteří jsou postaveny do situace, kdy o tom musí dát info a nějak to tu s hráči odkomunikovat.
Chápu, že někde se peníze na provoz brát musí, ale už si nemyslím, že to lze dělat zpoplatněním možnosti vyhnout se části jejich hlouposti.
Pokud se nepletu, tak info o zrušení kapacity nad limit nikde nebylo, ne? Nahlásím to jako chybu (kdybys měl ty nebo někdo pár jmen, nebylo by to na škodu) a uvidíme, co z nich vypadne...