Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
47rónin

aliance 47rónin porušuje pravidla jel od nich jeden hráč na jednu hořící základnu u mého kamaráda a on jim napsal že chce od toho velitele suroviny na opravu když ho jejich hráč sjel a on ho ten velitel za to sjel toho mého kamaráda a ještě napsal chceš jěště sjet ?? řekneš to kamarádům a já tě za to sjedu ( toto je styl elitních veteránů takže 47rónin jsou možná elitních veteránů ) a sjel ho na hořící hrad a + můj kámoš je úroven 67 a ten velitel jel na něj a ten je úroven 70 legenda 126 takže porušil pravidla + a - 10 levlů a + jel na hořící hrad tady máte důkaz že ho sjel:
Komentáře
Pokud máte mateřskou alianci, která se zastane školky, neměl by to být problém. Sám jsem byl v mateřské alianci jedné školky. Jednou jedna aliance nějakých borců naší školce vyhrožovala a když jsme s nima skončili, tak jich 80% hořelo a už tak drsní nebyli...
Nemyslím si, že velitel o tolik silnější aliance by na tebe jel bezdůvodně...V tom bude něco jinýho... Zkus se poptat svých členů jestli alianci 47rónin něco neprovedli...
Pokud tak jezdí furt, určitě už dostali od nějaké silnější ali. přes prsty a ještě několikrát dostanou...je to jejich styl hry, s tím nic nenaděláš...
Podle mě byste měli radši zatnout zuby a bránit, než "fňukat" na fóru, že vás někdo sjel, z fóra vám totiž nikdo podporu nepošle...
btw. EV už jsou v podstatě minulost, s nimi si to nespojuj
To čo tu čítam je hrozné
Ako tú písal Druid, Kódex bol vytvorený hráčmi a nie GGS, takže to nie sú oficiálne pravidlá.
Ak chcete ochranu, nájdite si alianciu, ktorá vás bude ochraňovať a nájdite si silných spojencov.
VOP | Support/podpora | Pravidlá fóra
STOP BAN PJ !!!
STOP BAN PJ !!!
PJ JE HRDINA!
cz 1