Máš pravdu. Jen jsem si toho nevšiml. Fakt mám na hh dvě rozdílný zahrady rozjímání. Jenže ostatní OP jsou stejný, tak proč jsou zahrady ve dvou verzích?
v predeslich 2 festivalech byli na stejnem miste taky dekorky s VP 230 a 260, tak se jim mozna uz nechtelo vymyslet porad jiny jmena
A co tohle. Tenhle klučina nemá ani Zemana, nebo aspoň Babiše by si teda zasloužil.
Řád Bílého Lva ježivá aliance se zaměřením na akce a vzájemnou interakci. Chceš-li státi se Řádovým bratrem, pak napiš soukromou zprávu veliteli -JENDAAR, nebo náboráři - MALAGAN. Požadavky na přijetí jsou prosté - řádový bratr musí :umět číst a psát , dodržovat řádový kodex , pomáhat bratrům a hlavněbýt LOAJÁLNÍ. Víme jak, jsme připraveni pomáhat svým bratrům a nevíme co je strach!
ČEST A SLÁVU- převor řádu Jendaar (CZ1, ali - Řád Bílého Lva)
Tohle je docela běžná chyba (i když vlastně nevím jestli hlášená, člověk na ní rychle zapomene, tak možná ne, zkusím zjistit Co jsem vypozoroval stává se to, když se s odesláním trefíš na dopad jiného špeha, totéž dělají velitelé (nebo dělali, 2 měsíce jsem skoro nehrál, takže fakt nevím), kde je to trochu horší, jelikož jde normálně složit útok s velitelem, který není k dispozici a až při odeslání vyskočí chybová hláška
Tu sílu mi hlava nebere, zvlášť, když má základny v rozkladu a na světech nula nula nic... Joa vojáky taky skoro nemá.
Zdar a sílu. Mé jméno je Spartakus01. Už nehledám krev, písek, ani slávu. Hraji jen kvůli pár lidem co ve hře zůstávají. Jednoho dne skončím a mé hrady se promění v kamení, písek, trávu a vítr foukající mezi hroby mé armády.
Tu sílu mi hlava nebere, zvlášť, když má základny v rozkladu a na světech nula nula nic... Joa vojáky taky skoro nemá.
Když se na něj podíváš, vidíš že má holuba na pár tisíc dní, tak zřejmě udělal něco, co se úplně neshodovalo s pravidlama GGS. Podívej se třeba na tt11, taky holub na pár tisíc dní a taky síla ani nic neklesá prostě je ten účet "zmraženej"
MATY2000, CZ1 "Nechci znát se s osobou, kterou jsem byl předtím, je tohle doopravdy píchni nožem jestli nespím..."
Když se na něj podíváš, vidíš že má holuba na pár tisíc dní, tak zřejmě udělal něco, co se úplně neshodovalo s pravidlama GGS. Podívej se třeba na tt11, taky holub na pár tisíc dní a taky síla ani nic neklesá prostě je ten účet "zmraženej"
Aha. To mě nenapadlo.
Zdar a sílu. Mé jméno je Spartakus01. Už nehledám krev, písek, ani slávu. Hraji jen kvůli pár lidem co ve hře zůstávají. Jednoho dne skončím a mé hrady se promění v kamení, písek, trávu a vítr foukající mezi hroby mé armády.
Screen som nestihol urobiť ale ako je možné ísť na ruinu ? tam šanca je 1% možno menej :O
Hádám že zaútočíš na hráče a mezi tím co jde útol se z něj stane ruina, ne?
Hlavne je to vtedy ked má niekto stajne lvl1 a ide cez celú mapu... potom mu netačia ani 2 mesiace kým útok dopadne
Taky se mi to stalo, ale je to dlouho...
Komentáře
Řád Bílého Lva ježivá aliance se zaměřením na akce a vzájemnou interakci. Chceš-li státi se Řádovým bratrem,
pak napiš soukromou zprávu veliteli - JENDAAR, nebo náboráři - MALAGAN. Požadavky na přijetí jsou prosté -
řádový bratr musí : umět číst a psát , dodržovat řádový kodex , pomáhat bratrům a hlavně být LOAJÁLNÍ.
Víme jak, jsme připraveni pomáhat svým bratrům a nevíme co je strach!
ČEST A SLÁVU - převor řádu Jendaar (CZ1, ali - Řád Bílého Lva)
http://prntscr.com/khmlsl
http://prntscr.com/khmysy
"Nechci znát se s osobou, kterou jsem byl předtím, je tohle doopravdy píchni nožem jestli nespím..."