Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
činná síla
Sign In to comment.
Komentáře
Nejsem členem aliance, která tady píše že přišla o zdrojovky.
Nemám na ně žádné vazby, neznám je...
Ten screen je použitý z úplně jiné aliance (proto jsem umazal názvy účtů a souřadnice). Chtěl jsem jím jen ukázat, že bránit efektivně zdrojovky je velmi těžké...
Prostě tady jen tak klábosím, no...
tady si můžete udělal obrátek o tom jací jsou chtěl jsem důkaz o tom že ten david158, pawlik, atd. kradou psal jsem mu to 10x nic
a prosím Frdo když se někdo zastane toho hráče že vy kradete tak to nemusí to být od v té zprávě píšeš že hráč dvouhlava je pawlik a je mu 13let toho hráče osobně znám není mu 13let tomu hráči dvouhlava
a taky ti dám radu Frdo když všude píšete že ten hráč krade nejdříve mějte důkaz a ne že mi do zprávy kde chci důkaz napíšeš nic nedostaneš zloději a ještě mě musí 3 z vás sjet aby mě prorazili jako by nestačilo že jedete o 1 hodiny večer a v popisu máte jasně noční klid tak i že mě musí sjet 380,166,250 legendy to vás musí fakt jet tolik na jednu 57legendu?
Tak já se teda hlásím.
dobrý den chtěl bych napsat ali činná síla a hlavně tomu velitelovi Ged
nechápu co si chce dokazovat když aliance s 3,5m síly vyhlásí válku alianci 350 000 síly
ok prý kradou vesnice a mají více účtů ok to beru ale kde je důkaz nikdy mi nic nedali
mě kvůli tomu sjeli 4 hráči že si mysleli že jsem to já a mam více hradů a kradli vesnice upřímně vše co mají v popisu tak porušili mě chtěli vzít vesnice jeli na mě 4v1 jeli v noční klid jeli na hořící hrad
a když jsem chtěl důkaz o Geda tak mi napsal buď mě poslal někam na nebo mi řek ať se zeptám hráče Frdo který mě zas poslal někam
Gede vím že na toto koukáš a aby si neřekl pošli ti zprávu aby ses jsem koukl
jsem ochotný se ti omluvit a smazat to když buď:
mi dáš důkaz že ten hráč kradl vesnice a kde je napsáno že má těch 10 účtů
a nebo:
jim vrátíš vesnice a na fórum se omluvíš že si kradl
mě je jedno váš spor jen chci důkaz že nekradete nenávidím jednu věc a to když někdo kazí hru
a prosím nepiš jsem ale on krade prostě dej důkaz a dej aby si opravdu začal ne že si jen jel zpět pro vesnice já bych hned je pro ně
je mi jedno že jsem hráči od činné síly dají jsem lol a sjedou mě jen chci vědět pravdu jestli jsou to další ev nebo ne
budu čekat na odpověď dva dny pak je jasné kdo je pravda
Válka je bez pravidel.
ale vše válce se vesky nekradou to je jediné pravidlo které ve válce je jestli to nevíš tak ti to ted říkám podívejte na toto prej mám 8 učtu což není pravda jina kby jsem tu ani nebyl a prej mám 300 vesek což na jednom hradě není možný mít:
http://prntscr.com/k9i757
Budu si to pamatovat...
ahoj toto mi včera přišlo přišlo do zprávy
http://prntscr
.com/k9knd9
posuďte sami
Chce vám někdo šlohnout vesky? Pokud se zadaří, opustte je ještě dřív, než tam dojede a zajedte si je dobýt zpět. Případně seberte jeho.
Tady nic nevyřešíte. Většina hráčů takový dobytek není, aby vám takto škodili. A ti pitomci stejně dlouhodobý boj neustojí.
"Je to rebel !"
;-)