Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Vlk Šourálek

Šourálku koukej makat, ať nemusím čekat. Jak si totiž sednu, tak se ani nehnu. Moc neotvírej hubu, já hlídat tě tu budu a když odmítneš běžet tak nechám tě tu ležet.
Jirka263Gamer @ cs 1
2
Sign In to comment.
Komentáře
Že křivé máš nohy a nemáš k běhu vlohy. Kdo ti tohle nalhal? Jistě nějaký pajdal.
Chceš povyrůst ve svých očích, běhej lesem, po úbočích. S každým dalším kilometrem, budeš Zoro, Tarzan, Batmen.
Máš-li depku nebo smutek-a rád bys mu někam utek. Dej se také na závody, zaběhni si do přírody.
Vlku, vlčku nikam zatím neutíkej. Šetři síly na zahájení závodu
Od 28. budou průběžně vyhlašovány jednotlivá kola závodů
Nemoce jsou sportu zmar, a od přírody špatný dar. Máš-li bolest zad, můžeš to hned vzdát. Ten má zas kuří oka a při chůzi hezky heká. A co křečové žíly, to ti teprv dojdou síly. To se mi to plká, když nechytil jsem „vlka“.
Když celý den nic neděláš a ani večer neběháš, máš svaly jak z tvarohu, já dívat se na to nemohu. Ztlousneš, stoupne ti tlak a nakonec tě trefí šlak. Proto už běž - utíkej, ani triko si nesvlíkej. VždyŤ zdraví máš jen jedno, nenech se stáhnout na dno.
Běh k vlkovi patří, soupeřům to „natři“.
Že nemáš styl a trvá ti to dýl? Každý je někdy v krizi a nevděk za to sklízí.
Já nevytvářím fámy, mám s Tebou velké plány. Ty musíš být první-vžyť běží se jen pár dní. A až budeme slavit, začne tě to bavit.
Dělej větší skoky ať netrvá to roky
Vykul oči, zuby zatni, soupeři nejsou tak zdatní.
Teploty kolem třiceti a běžet – to je prokletí, pot z tebe jenom leje a ty víš že zle je; těšíš se domů na sprchu a stále lapáš po vzduchu. Pak cíl objeví se v dohledu a z tvého úhlu pohledu, už nezdá se to těžké být a závod krásně dokončit.
Osobnostní profil
Jméno a příjmení: Vlk Šourálek
Charakteristika: vlčí morálka – nikdo neví co to znamená, ale všichni to používají
Poslední zaměstnání: čekání na Karkulku (bylo to špatně placené. Navíc když něco snědl – sebraly mu to a místo toho mu daly kameny)
Zvláštní znamení: Velké uši, Velké oči, Velké ruce, velká ústa
Prodělané nemoci: Občas chytne „vlka“
Oblíbená květina: Vlčí mák
Oblíbená destinace: Mrtvé moře
Oblíbená písnička: Pochod marodů od Jarka Nohavici
Oblíbená činnost před spaním: počítání oveček
Nezdržuj se, nelelkuj - budou na Tě křičet FUJ! Musíš pořád běžet, jen Já mohu ležet.