Holub na 2415 dní?

Moje otázka je, jak lze získat holuba na 2415 dní jako má zapnutého hráč tt11.
Balík4 @ cs 1
2
Nejlepší odpověď
-
Zoe Komentářů: 15,764
Zdravím,
takže dlouhodobý ochranný režim (konkrétně na 7 let) souvisí s trvalým banem (bez ohledu na jeho konkrétní důvod) - důvody pro udělení ochranného režimu při trvalém banu jsou prý technické
5
Tato diskuze je zavřená.
Další odpovědi
Takových je na mapě víc...
Proč si od hry na 7 let neodpočnout ne? A pak se vrátit v plné síle...
To je fajn, ale jak se dá k takovému holubovi přijít?
Nemyslím si, že bych toho "našeho" holubáře viděl on-line, co mu ten holub naskočil. A to už je jistě přes měsíc...
Jak toho holuba získal netuším, ale pochybuji, že jej koupil za rubíny...
takto dlouhodobý ochranný režim je opravdu “průvodním jevem” banu. Detaily (v jakých případech/proč) je udělován neznám - CM také ne, ale v pondělí mu připomenu, aby se (znovu) zeptal
Díky .. obrním se trpělivostí a vyčkám na bližší informace z GGS. Tak to vypadá nejspíš na nějaké závažné porušování pravidel. Mám ale obavy, že konkrétní důvod nám neprozradí a nechají tak opět prostor pro spekulace. Možná by kolegové z aliance mohli vědět co se jejich spoluhráči přihodilo.
Pokud je to na mě, tak netuším. Myslím si - pouze domněnka - že měl vícero hradů a před tím, než tento hrad "uklidil" k nám, tak nehrál zrovna dle kodexu. Ale jestli je to důvod k takovéto podivnosti... Holub se mu objevil téměř hned po vstupu k nám do ali.
Vím o jednom hráči nedaleko mého hradu, který dostal nedávno BAN za nedovelené cheaty na zisk rubínů. A ten šel klasicky do ruin bez jakéhokoliv holuba, protože se nemohl přihlásit (účet zablokován) a zachraňoval si základny novým účtem.
Můj tip je, že je to jedna z mnoha chyb a místo klasického permanentního BANu to na mapě provedlo sedmiletou zrůdnost. Ale dost spekulací, vyčkejme na odpověď od Zoe.
takže dlouhodobý ochranný režim (konkrétně na 7 let) souvisí s trvalým banem (bez ohledu na jeho konkrétní důvod) - důvody pro udělení ochranného režimu při trvalém banu jsou prý technické
Vlákno asi možno uzamknout .. víc se nedozvíme.