Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Diskuze k dubnové aktualizaci!
Sign In to comment.
Komentáře
– Johann Wolfgang von Goethe
Ale jsi první kdo to tu zmíňuje - a kromě tohoto (což z pohledu těch, kteří set získali, důvod k nespokojenosti může být/je) mi přijde, že aktualizace není až tak špatná...
jen podotknu když už se má vyjezdit víc bodů =víc utokú mohly by aspon navýšit sklad na časovky
A to je naprosto v pořádku. Nebo máš snad pocit, že by to tak nemělo být? Pokud ano, tak jak by sis to představoval aby to fungovalo?
//Edit: MP
už má
Nevím, no. Já jel nomády těžce pomalu. Skoro žádné urychlovače /sklad na urychlovače mi zůstal plný/ sem tam nějaká truhlička z odměn a vyjel jsem v nomádech všechny odměny. A mé pořadí? Byl jsem snad někde kolem 1200 nebo 1400 místa. Moc jsem to nesledoval. To znamená, že cca 1200 hráčů - pardon účtů - úrovně 70+ by využilo jiné nebo větší rozložení odměn. I na CZ serveru.
Ale s těmi sety by se mělo opravdu trochu přibrzdit. Chápu, že dobrý set chce získat každý a spousta hráčů je mnohem více ochotná pustit nějakou tu korunu, jen aby měla nového velitele. Ale takovýmto tempem tu budeme mít na podzim velitele se silou 500/500 a bonusem 200% na nádvoří. A to rozkopne výpočet boje natolik, že bránit nebude vůbec nikdo a vůbec nikoho. Takže v konečném důsledku bude mít půl mapy velitele supermana, ale nebudou mít buď útočit na koho nebo s čím. Nicméně pokud chce GG$ zbohatnout na rubínech z otevřených bran a překovávání drahokamů ochrany před ohněm, tak na to jde strategicky velmi dobře a nemám nic proti.
Nejsem si jist jestli hrajeme stejnou hru. Nové sety jsou horší než bývaly sety .. plácnu .. před rokem.
Ale souhlasím s tím, že se "novinky" hrnou nějak moc rychle. Začíná to vypadat tak, že dostaneš jednu šanci na zisk setu, pak jeden pokus na opravu, kdyby ti to někdy nevyšlo a šlus. Jedem další harampádí.
Asi bych se měl zdržet komentáře k tomu, proč ti tam ta vrba vyrostla :-) Svůj účel ale splnila .. získal si zkušenost a teď už záleží jen na Tobě jak s ní naložíš.
Ano, některé ty nové sety za mnoho nestojí. Zejména pokud srovnáš pouštní čarodějku s tím, co je tam teď.
Ale tím, jak pouštějí do oběhu celé sety, které dříve získalo jenom pár TOP hráčů, je trvale devalvují a donutí je to vymýšlet stále další a lepší sety pro ty, kteří si je chtějí nakoupit, aby si zaplatili lepší pozici, než mají ostatní. Viz. například ten vyvřelý pancíř, co se jim zabugoval, ten set bude mít minimálně 80% na nádvoří, spíš i mnohem víc.
Nevím, jak na tom jsou ve velkých TOP aliancích, ale například v malé ali se, dle mého názoru, víc jak dva nebo tři nájezdy slonovinové královny během týdne nedají zvládnout. Při dobře nastavené obraně, podporách a dobrém kastelánovi proředí i vyhraná obrana elitní rubínové defy tak, že z odměn se prostě nedají tak rychle získat zpět. Starší velitelé nutili člověka přemýšlet, jak útok rozestavit a dali se trvale bránit i ve tří-čtyřčlenné partě aktivních hráčů. To za chvíli bude sci-fi.
Když jsem kdysi dávno začal hrát, tak tady byli "hráči a "rubíňáci". Hráči se mlátili mezi sebou (zbrojíř byl u hradu snad jednou měsíčně a nějaká akce párkrát do roka). Rubíňáci se mlátili taky mezi sebou o metropole, věže, monumenty a podobné vymoženosti a sem tam sjeli pro výstrahu (nebo spíš pro suroviny) nějakého hráče. Zpět ten útok rubíňákovi nikdo nevracel, protože by zbytek herního života už jen hasil - to vyšlo líp založit nový účet. Všichni hráči řvali, jak je to nefér, že je moc veliký rozdíl mezi platícími a neplatícími. Pak GG$ řadou ne příliš šťastných kroků tento rozdíl úplně smázla. Přitom většinu opravdových velkých hráčů (i rubíňáků) odradila od další hry, protože ze strategie, kde člověk musel přemýšlet a počítat (a hlavně mohl počítat, protože se dopočítal) udělala klikačku, ve které vítězí zejména automaty = rychle klikat a vůbec u toho nepřemýšlet. No teď se snaží ten rozdíl zase vybudovat, ale nevím, zda ten směr, kterým se to vydalo, nepovede jen k dalšímu odlivu zbylých hráčů.
Co se týká obrany ve velkých aliancích, ta situace je v zásadě podobná, rubínoví obránci taky dojdou poměrně rychle a když pak v krátké době přijede někdo znova, tak je to buď o přehození síně nebo velkej průšvih :-) Rozdíl je, že v malé ali na to stačí jeden útok, do velké jich během HU přijede minimálně stovka.
Zajímavé je, že mi třeba žádná taková vrba nevyrostla. Stejně tak jako mi nevyrostly ani jiné podobné ozdoby HH. A to je právě ta zkušenost kterou ti to mělo přinést do budoucna. Nepostavit hned bezhlavě každou .. nejde jinak .. ***, kterou ti nabídnou. Po zavedení nové stavby do hry a obzvlášť rubínové, je třeba se dopídit co mi to opravdu přinese a jestli to půjde případně zbourat.
A o co ti vlastně jde? Kde je problém udělat třeba 100k bodů aby ses dostal k vybavení, které pak stejně prodáš. Jde ti o náhodný drahokam lvl.7? Nebo o dva pytle materiálu? Proč by měli mít stejné odměny ti, kteří si za hru připlatí a jako ti co ne? Navíc asi největší problém v tom, že někdo bude mít problém vyjezdit víc jak 100k bodů není u soudruhů v NDR ale v tom v jak aktivní alianci jsi. A to je ale už jen tvoje volba.