Připojte se k oficiálnímu discord serveru dnes!
Hledáte komunitu podobně smýšlejících hráčů, se kterými byste mohli diskutovat o svých oblíbených hrách? Nehledejte nic jiného než rodinný server GoodGame Empire Discord!
Náš server je ideálním místem, kde se můžete spojit s ostatními hráči z celého světa. Ať už si chcete popovídat o strategii, podělit se o tipy a triky, nebo jen najít nové přátele, naše komunita vám nabízí vše, co potřebujete.
A to není všechno - jako člen našeho Discord serveru budete mít také přístup k exkluzivním dárkům a dalším speciálním událostem. Je to ideální způsob, jak zůstat v obraze ohledně všech novinek a aktualizací studia GoodGame Studios.
Tak na co ještě čekáte? Připojte se k serveru GoodGame Empire Family Discord ještě dnes a začněte se spojovat s ostatními bojovníky z celého světa. Jen přejděte na https://discord.gg/goodgamestudios a připojte se k zábavě!
Komentáře
nevím kam napsat, ale v dnešní akci Beri se mi nepřičítají body chrabrosti....
Nějaká rada???
díky
http://prntscr.com/ihe843
je total smiešne, lebo 3 body dostane len ten kto kupi bonus alebo dava nastroje alebo voziky...
To je schválně, nebo bug? Ale proč dostávám z 80tek 110-120 reputace, ale ze 70 klidně 180 a ze 77 sem dostal i 200? Jak mám používat ty knížky, když mi přijde, že to je pomalu jako loterie, kolik se dostane...
zkusila jsi klasicky vymazat mezipaměť a obnovit hru, jestli se to nevzpamatuje?
Potřebná chrabrost v dlouhodobé události by měla být přizpůsobená jejímu aktuálnímu zisku z Beri invaze, každopádně předám
Je to bug.
"Je to rebel !"
;-)
Tak jestli je bug v reputaci, není bug i v téhle části? :-)
Také jsme přizpůsobili sílu Berimondských táborů tak, že je nyní snazší je porazit.
Nezdá se mi, že by byly tábory slabší než v původní verzi.
Pokud se ti akce vyloženě nelíbí, co ji brát alespoň jako oddechový čas mezi ostatními akcemi?
Pro aktuální rotaci Beri invaze ne - každopádně do příštího opakování by ji snad měli opravit
Někdo už si stěžoval - odpovědí bylo, zda si někdo opravdu pamatuje předchozí obtížnost... zkusím s tím ještě otravovat.
Edit: Pokud jde o náročnost táborů, stejně silné se vám zdají tábory určitých úrovní (např. útočíte spíš na vyšší 78, 79, 80, nebo naopak třeba 70-75), nebo tak nějak celkově všechny?
Podle CM: Pokud jsou tábory lvl 77 těžší než tábory 78, pak by to mohlo být spojené s chybou u bodů chrabrosti. Ale jestli je lvl 78 těžší než 77, pak nejspíš o chybu nepůjde...
Ten bug beru jako odpověď na mou reakci ohledně měničů, kde je znemožněno udělat serku ve více kolech a kde jsem si trošku postěžoval, že se mělo u čeho přemýšlet. Teď pořád přemýšlím o sytému toho bugu, podle čeho přiděluje ty body, přemýšlím a přemýšlím.
Jinak ty tábory jsou zpřeházený opravdu i v síle. Menší úrovně dost často bejvají silnější, než ty větší.
Za mě palec nahoru - takhle je to opravdu zábavné
A měniči - mělo by ještě dojít k úpravám...
Odpovědí bylo, zda si někdo opravdu pamatuje předchozí obtížnost .. no asi proto, že si pamatuje předchozí obtížnost, tak na to upozorňuje ne? :-) Od minula jsou teoreticky velitelé silnější a jsou k mání i silnější jednotky. Že by ty čísla, které jsou u velitelů a útočných jednotek napsána, neodpovídala opět skutečnosti stejně tak jako bonus na bránu u čarodějky? :-) Ale možná odpovídají, ale jsou snížena oblíbeným skrytým koeficientem :-)