Koukám , že GG už začíná plánovat střízlivě, prostě někdy mezi 9.lednem a 5.prosincem to spustí A až to přijde, vyloženě už toho vidím jak kněžna Libuše, hráči se budou moci utlouct po nákupech rubínů, aby získali dalšího velitele do vzácné a dlouhé série "Neposílejte mně na hráče, oni by mi pocuchali účes".
Koukám , že GG už začíná plánovat střízlivě, prostě někdy mezi 9.lednem a 5.prosincem to spustí A až to přijde, vyloženě už toho vidím jak kněžna Libuše, hráči se budou moci utlouct po nákupech rubínů, aby získali dalšího velitele do vzácné a dlouhé série "Neposílejte mně na hráče, oni by mi pocuchali účes".
9. leden - 5. prosinec je doba trvání dlouhodobé bodové události, ve které půjde set získat
Chci se zeptat co bude se slonovinovou královnou , bude nahrazena tim novym setem od pristiho roku nebo bude dále pokracovat ?
bude pokračovat. Nový set by měl být v některém festivalu.
Zdar a sílu. Mé jméno je Spartakus01. Už nehledám krev, písek, ani slávu. Hraji jen kvůli pár lidem co ve hře zůstávají. Jednoho dne skončím a mé hrady se promění v kamení, písek, trávu a vítr foukající mezi hroby mé armády.
Já bych se zeptal na alianční města - vrazili jsme do toho dost zdrojů, takže nás zajímá, zda to nebylo zbytečné, zda tato akce (i když možná v pozměněné formě) bude pokračovat. Jezdili jsme tam i kvůli možnosti získání velitele, ale jak u ostatních velitelů, pokud není kompletním tak není na nic dobrý.
Já bych se zeptal na alianční města - vrazili jsme do toho dost zdrojů, takže nás zajímá, zda to nebylo zbytečné, zda tato akce (i když možná v pozměněné formě) bude pokračovat. Jezdili jsme tam i kvůli možnosti získání velitele, ale jak u ostatních velitelů, pokud není kompletním tak není na nic dobrý.
Pokud bys trochu hledal, tak odpověď najdeš. Snad je opraví v průběhu příštího roku.
Zdar a sílu. Mé jméno je Spartakus01. Už nehledám krev, písek, ani slávu. Hraji jen kvůli pár lidem co ve hře zůstávají. Jednoho dne skončím a mé hrady se promění v kamení, písek, trávu a vítr foukající mezi hroby mé armády.
Kam si máme ty velitele strkat? Už se ví, zda zvednou velitelství, nebo třeba zprovozněj můj návrh,: možnost si ,klidně i za rubíny, osadit ty "bonusové" velitele, co sou za VIP režim na způsob automaticeké předvolb ? Tuším si ZOE psala, že to předáš dál...
Kdy budou přidány soukromé zdrojové vesnice? v jednom prohlášení bylo napsáno, že mají být přidány v září tohoto roku
Kdy budou zatím bohužel nevíme Pro empire jsou v zásadě připravené, ale chtějí je přidat zároveň i na E:4K - takže se čeká, kdy budou hotové i tam...
jak soukromé že bude mýt každý vesničnky ?. mužete mě poslat odkaz na tu diskuzi rád bych si ji přečetl.
Bude někde zahrabaná, je to ze začátku roku :-D Jinak mám pocit, že se psalo, že soukromé vesnice půjdou získat v obchodech akcí a měli by dosahovat cca 80% efektu těch normálních.
novy velitel novy kastelan mna by len zaujimalo nakolko nemam urychlovače ako si mam pomoct ked to stiham miňať niečo mi pride a hned je to fuč za dalsie cudzinci v tejto dobe mam tak max 600 obrany niekedy si skorro ani neskrtnem a v 1 stovke som ešte ani nebol ta automatika sa mi nejak nepači
novy velitel novy kastelan mna by len zaujimalo nakolko nemam urychlovače ako si mam pomoct ked to stiham miňať niečo mi pride a hned je to fuč za dalsie cudzinci v tejto dobe mam tak max 600 obrany niekedy si skorro ani neskrtnem a v 1 stovke som ešte ani nebol ta automatika sa mi nejak nepači
na nové velitele a někdy i kastelána máš měsíc a to jde v pohodě stihnout ,nemusíš patřit mezi ty kteří to udělají za den nebo i míň na to se musíš připravit a nebo zaplatit ,je jenom na tobě do jaké kategorie se chceš zařadit ,ti co jsou pomalejší mají výhodu v tom že budou vědět dopředu na čem jsou a nemusí potom zbytečně vyhazovat prostředky ,stačí se jenom občas ukázat na fóru
na nové velitele a někdy i kastelána máš měsíc a to jde v pohodě stihnout ,nemusíš patřit mezi ty kteří to udělají za den nebo i míň na to se musíš připravit a nebo zaplatit ,je jenom na tobě do jaké kategorie se chceš zařadit ,ti co jsou pomalejší mají výhodu v tom že budou vědět dopředu na čem jsou a nemusí potom zbytečně vyhazovat prostředky ,stačí se jenom občas ukázat na fóru
Ani jedno, ani druhý:-) Stačí tu 24 hod "sedět". Dřív sem měl za to, že je lepší na dělání měsíční akce jezdit nomády/šikmáče, ale nakonec sou na měsíční lepší krkouni a cizáci:-) Člověk pošle 10 útoků a má hodinu volno:-) U šikmooček a nomádů to tak není, to musíš furt jezdit a sedět u toho... Navíc, na krkouny/šikmáče do měsíční akce vlastně krom pinčlů nic nepotřebuješ:-)
Ani jedno, ani druhý:-) Stačí tu 24 hod "sedět". Dřív sem měl za to, že je lepší na dělání měsíční akce jezdit nomády/šikmáče, ale nakonec sou na měsíční lepší krkouni a cizáci:-) Člověk pošle 10 útoků a má hodinu volno:-) U šikmooček a nomádů to tak není, to musíš furt jezdit a sedět u toho... Navíc, na krkouny/šikmáče do měsíční akce vlastně krom pinčlů nic nepotřebuješ:-)
no mě to neříkej já to vím ,akorát jsem měl štěstí v tom že jsem ho udělal až po týdnu ,a po přečtení fóra ho netunil u technikuse :-))
Cena běžných drahokamů byla snížena! Například můžete získat náhodný
drahokamů úrovně 7 jen za 12 000 rubínů nebo drahokam křídelního útoku
(úroveň 11) za 229 000 rubínů!
Jé, to jsem si vždycky přál :-D
K cenám prostředků: Budou na ně i po změně cen chodit slevy?
Pamatujte prosím, že každý balíček má limit pro jedno opakování akce,
což znamená, že si je můžete koupit jednou až třikrát za akci, v
závislosti na balíčku.
Nějak si nevzpomínám, kdy zbrojíř naposledy odešel, takže to bude limit na celou hru, ale to je nakonec asi dobře :-))
no mě to neříkej já to vím ,akorát jsem měl štěstí v tom že jsem ho udělal až po týdnu ,a po přečtení fóra ho netunil u technikuse :-))
nj, já ho měl hned a hned ho taky potunil, jak byl technikus. Naštěstí jen 4 x 15lvl:-) Tak jím jezdím hold věže na světech a je to úplně k.. mám v tom takovej chaos, že než si všimnu, že dohořela ta věž po něm, dohořej i ty ostatní:-)
Už ke to dlouho, co jsme se dotkli věží na nejvyšších úrovní v ohledu jejich nastavení. Během této doby jsme obdrželi hodně zpětné vazby a žádosti o snížení náročnosti těchto věží a abychom je udělali o něco výnosnější.
V této aktualizaci bychom chtěli vyplnit Vaše přání ohledně 81. úrovně věží loupežných baronů:
Bonusy baronova kastelána byly sníženy na:
+40% obrany hradeb
+33% obrany brány
+42% bojové síly pro vojáky na blízko
+38% bojové síly vojáků na dálku
Jednotky a prostředky na křídlech a středu byly sníženy na:
Jednotky levého křídla: Halapartna (56), Lučištník s dlouhým lukem (16)
Prostředky levého křídla: Vrhací kameny (4)
Jednotky na středu: Halapartna (75), Lučištník s dlouhým lukem (16)
Prostředky na středu: Opevnění hradní brány (4)
Jednotky ma pravém křídle: Halapartna (39), Lučištník s dlouhým lukem (27)
Prostředky na právem křídle: Zápalné šípy (4)
Jednotky na hradě (nádvoří): Halapartna (9), Lučištník s dlouhým lukem (68)
No když už se do toho pustili, taky tam nemuseli strkat ty lučištníky..... (na hradby).....
Komentáře
A až to přijde, vyloženě už toho vidím jak kněžna Libuše, hráči se budou moci utlouct po nákupech rubínů, aby získali dalšího velitele do vzácné a dlouhé série "Neposílejte mně na hráče, oni by mi pocuchali účes".
Už se ví, zda zvednou velitelství, nebo třeba zprovozněj můj návrh,: možnost si ,klidně i za rubíny, osadit ty "bonusové" velitele, co sou za VIP režim na způsob automaticeké předvolb ? Tuším si ZOE psala, že to předáš dál...
Stačí tu 24 hod "sedět".
Dřív sem měl za to, že je lepší na dělání měsíční akce jezdit nomády/šikmáče, ale nakonec sou na měsíční lepší krkouni a cizáci:-) Člověk pošle 10 útoků a má hodinu volno:-) U šikmooček a nomádů to tak není, to musíš furt jezdit a sedět u toho... Navíc, na krkouny/šikmáče do měsíční akce vlastně krom pinčlů nic nepotřebuješ:-)
Jé, to jsem si vždycky přál :-D
K cenám prostředků: Budou na ně i po změně cen chodit slevy?
Tak jím jezdím hold věže na světech a je to úplně k.. mám v tom takovej chaos, že než si všimnu, že dohořela ta věž po něm, dohořej i ty ostatní:-)
Přebalancování 81. úrovně věží loupeživých baronů
Už ke to dlouho, co jsme se dotkli věží na nejvyšších úrovní v ohledu jejich nastavení. Během této doby jsme obdrželi hodně zpětné vazby a žádosti o snížení náročnosti těchto věží a abychom je udělali o něco výnosnější.
V této aktualizaci bychom chtěli vyplnit Vaše přání ohledně 81. úrovně věží loupežných baronů:
Bonusy baronova kastelána byly sníženy na:
+40% obrany hradeb
+33% obrany brány
+42% bojové síly pro vojáky na blízko
+38% bojové síly vojáků na dálku
Jednotky a prostředky na křídlech a středu byly sníženy na:
Jednotky levého křídla: Halapartna (56), Lučištník s dlouhým lukem (16)
Prostředky levého křídla: Vrhací kameny (4)
Jednotky na středu: Halapartna (75), Lučištník s dlouhým lukem (16)
Prostředky na středu: Opevnění hradní brány (4)
Jednotky ma pravém křídle: Halapartna (39), Lučištník s dlouhým lukem (27)
Prostředky na právem křídle: Zápalné šípy (4)
Jednotky na hradě (nádvoří): Halapartna (9), Lučištník s dlouhým lukem (68)
No když už se do toho pustili, taky tam nemuseli strkat ty lučištníky..... (na hradby).....