Tak u kupce s vybavením jdou nyní nakoupit 8 lvl drahokamy.... ale je v tom háček .. se slevou stojí 71k rublů ..)
To nic není já tam měl včera kameny úrovně 10 za cca 235k rubek...
Zdar a sílu. Mé jméno je Spartakus01. Už nehledám krev, písek, ani slávu. Hraji jen kvůli pár lidem co ve hře zůstávají. Jednoho dne skončím a mé hrady se promění v kamení, písek, trávu a vítr foukající mezi hroby mé armády.
Cizáci Krkavci Podle vyjádření kulatého stolu síla obrany u cizáka je věc štestí dnes 40 útoku na cizáka a vše měli obranu do 500 a jeden 660 ale měl tam jen útok Už mě to prestává bavit
jej .. já měl 8 cizáku obrana 600 .. a 2 obrana 1 000 .-)) ... že by nová aktulka ..? .) nšebo náhoda ..
Podle GGS a Zoe je to o štestí jakeho ti tam nasadí automat Pak mužu jezdit celý den jak debil na 400-ky a žádná sláva To se radši domluvíme a udelám sebevražednej útok z čeho budu mýt 200k slávy
jej .. já měl 8 cizáku obrana 600 .. a 2 obrana 1 000 .-)) ... že by nová aktulka ..? .) nšebo náhoda ..
Podle GGS a Zoe je to o štestí jakeho ti tam nasadí automat Pak mužu jezdit celý den jak debil na 400-ky a žádná sláva To se radši domluvíme a udelám sebevražednej útok z čeho budu mýt 200k slávy
tak proč to neděláš ,vrátíš se k původní myšlence hry
To se už nikdy nevrátí Když tady je 20% aktívních hráču , zbytek mrtvolky rabovací hrady, školky akademie atd a každá druhá Ali má v popisu Jsme pod ochranou ........ a v prípade napadení ....... bla bla bla
Proč to nedělá? Protože slávu akcemi devalvovali. Proč se snažit porazit soupeře na mapě s nutnou investicí rubínových prostředků, když mnohem víc bodů a odměn dostaneš za útok na systémový hrad, který ti to navíc ani neoplatí?
Proč to nedělá? Protože slávu akcemi devalvovali. Proč se snažit porazit soupeře na mapě s nutnou investicí rubínových prostředků, když mnohem víc bodů a odměn dostaneš za útok na systémový hrad, který ti to navíc ani neoplatí?
Právě. Posledně jsem poslal full rubkovej útok na hráče (full i cizáckej velitel a 5 vln), útok jsem nastavil, jak nám poradil jeden hráč z TOP aliance a stejně jsem dostal na prdel. Čekalo mě tam 8k obrany a dostal jsem ubohých 40k slávy. Za pár dní na mě jen odvetu a dopadl u mě stejně, jako já u něj... Přitom stačí poslat útok na cizáka a slávy dostanu i 3x víc (podle počtu obrany za 1k dostanu cca 100k slávy) a vrátí se mi i část armády. Z toho plyne, že útočit na hráče a jezdit třeba HU se nevyplatí, když stejně dostanete na prdel, nebo Vám dají OB, popřípadě azbesta.
Zdar a sílu. Mé jméno je Spartakus01. Už nehledám krev, písek, ani slávu. Hraji jen kvůli pár lidem co ve hře zůstávají. Jednoho dne skončím a mé hrady se promění v kamení, písek, trávu a vítr foukající mezi hroby mé armády.
Komentáře
Podle vyjádření kulatého stolu síla obrany u cizáka je věc štestí
dnes 40 útoku na cizáka a vše měli obranu do 500 a jeden 660 ale měl tam jen útok
Už mě to prestává bavit
Aliance: Va-Matrix
atd a každá druhá Ali má v popisu Jsme pod ochranou ........ a v prípade napadení ....... bla bla bla
Z toho plyne, že útočit na hráče a jezdit třeba HU se nevyplatí, když stejně dostanete na prdel, nebo Vám dají OB, popřípadě azbesta.