Představení - Druid

v Tým fóra
Vážení hráči, zdravím, nějakou chvíli to tu sleduji a mám takový pocit, je přišel čas, abych trochu začal zasahovat do dění. Přece jenom je toho poslední dobou dost a děvčata toho mají hodně. Takže, aby se jim trochu ulevilo, byl jsem povolán
Nějaký ten pátek se tu již vyskytuji, takže to tu trochu znám, ano, je tu spousta lepších hráčů než jsem já, ale přece jen o hře vím dost, abych se nenechal opít rohlíkem jak od ggs, tak od hráčů. Navíc jsem docela kliďas a zvyklý jednat s lidmi, ne že bych byl splachovací, ale vydržím dost, což se tu docela hodí
A myslím, že vás dost znám, jak tady z fóra, tak ze hry.... takže, pokud se chcete na něco zeptat, ptejte se, pokud já budu chtít odpovědět, odpovím....

Nějaký ten pátek se tu již vyskytuji, takže to tu trochu znám, ano, je tu spousta lepších hráčů než jsem já, ale přece jen o hře vím dost, abych se nenechal opít rohlíkem jak od ggs, tak od hráčů. Navíc jsem docela kliďas a zvyklý jednat s lidmi, ne že bych byl splachovací, ale vydržím dost, což se tu docela hodí

11
Sign In to comment.
Komentáře
Přeji pevné nervy, milé hráče a doufám, že nám tu dlouho vydržíš... hodně štěstí!
přeji pevné nervíky a těším se na spolupráci
MBee
NÁVODY - PODPORA - VOP - PRAVIDLA FÓRA
Tak pevné nervíky jak píše MBee Ty budeš potřebovat.
Já usuzuju podle úvodního příspěvku
"Nějaký ten pátek se tu již vyskytuji, takže to tu trochu znám, ano, je tu spousta lepších hráčů než jsem já, ale přece jen o hře vím dost, abych se nenechal opít rohlíkem jak od ggs, tak od hráčů. Navíc jsem docela kliďas a zvyklý jednat s lidmi, ne že bych byl splachovací, ale vydržím dost, což se tu docela hodí
A myslím, že vás dost znám, jak tady z fóra, tak ze hry.... "
Budu dělat že jsem to nečetl a neurazím se