Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Spojení ztraceno 28. 3. 2017
Sign In to comment.
Komentáře
Přečti si příspěvky v tomhle vlákně .. dva dny nehrát by někteří nepřežili. Lepší je je držet v napětí a nechat je zkoušet se co 5 minut přihlásit.
Tak doma mám 2 mapy, jednu mapu světa a jedna je trochu starší, je tam ještě nacistické německo
Včera odpo jsem si vyzvedla kompenzační balíček a jezdila nomády do zblbnutí, ráno mi naskočil další bonus 100% šlechtických bodů na 18 hodin...
Ten mi skončí zítra ráno.
Před 21 večer odcházím do práce, schválně vstávám v 5 odpo ať ještě vyjezdím co nejvíc...
Poslala jsem dva útoky na nomády a zbytek army poslala na HH, prostě jsem to riskla...jinak by mi jídlo stejně nevydrželo..
Ale i tak pokud to do 21 večer nerozjedou nevydrží jídlo na základně 24 hodin..
Je mi líto času co jsem u téhle hry strávila a radovala se z každýho postupu a z každé odměny, ale čeho je moc toho je příliš....