Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Zlaťáky

Tato diskuze byla vytvořena přesunutím komentářů z diskuze Diskuze k "Aktualizace: Nové MAX tlačítko!".

0
Sign In to comment.
Komentáře
a furt to selhava ty vecí a prosim dejte nam zlataky prosim
//Edit: MP
trochu mi to připomíná určitou skupinu lidí v reálu... proč bych měl vyjíždět zlatky a podobně, když si o to můžu říct... a blbci jsou ti, co se o to nějak sami snaží....
Ono když nový hráči mají tolik možností a xp dostávají už jen za uprdnutí a přihlášení na hru, tak se není čemu divit, že 70 level neumí ani zaútočit na barona či nomáda
PS: Za současných okolností bych možná rovnou doporučil začít hrát od začátky. Na nižších levelech je podstatně jednodužší si vybudovat nějaký nutný základ především z hlediska vybavení. Ono je taky rozdíl jezdit na sedmdesátce nomády s velitelem 90/90 nebo 20/20 :-D
Naprostý souhlas
ale kdo pak má tolik trpělivosti vysvětlovat jak se to hraje, když si někdo myslí že tím, že už je 70, je mistr světa??
Když teď právě si hodně hráčů myslí, že jsou ti nejlepší... a nikdy si nepřiznají, že to není pravda..
Vydržel jsem tam celkem dva týdny a tohle byla poslední kapka.
Kdybych uměl všechno nastavit tak jako dneska, v době kdy jsem začínal, tak můj účet vypadá úplně jinak...