Tak to se mě dneska stalo taky.Dopoledne byla akce " Variabilní nabítka ".Tak jsem si koupil v rámci této akce 50 000 rubínů,protože jsem chtěl kromě jiného získat i +250% samurajských symbolů na 8 hod.Do teť ale nemám ani rubíny ani odměny i když platba z mé strany dávno proběhla.
Tak to se mě dneska stalo taky.Dopoledne byla akce " Variabilní nabítka ".Tak jsem si koupil v rámci této akce 50 000 rubínů,protože jsem chtěl kromě jiného získat i +250% samurajských symbolů na 8 hod.Do teť ale nemám ani rubíny ani odměny i když platba z mé strany dávno proběhla.
Ahoj, bohužel občas trvá než se platba připíše, může se jednat až o 48 hodin. Pokud by se platba ani do uvedeného termínu nepřipsala, doporučuji napsat na support, ideálně s připojenými screeny o koupi.
Mě nezajímají obchodní problémy které máte,já jsem si jako hráč a zákazník něco koupil,protože to chci využít na určitou věc.V tomto případě na akci samurajů,protože mám dneska možnost hrát a chci si udělat body.To že se mě to připíše třeba večer / nebo později / je mě prd platné,když už nebudu mít čas na hru.Nehledě na to,až se to připíše,tak pochybuji,že dostanu i ty prostředky co jsem chtěl a pro které jsem si to kupoval.Dostanu tak akorát ty rubíny.
No přesvědčuji se,že se z nás hráčů děláte jenom " dobrý den "
Jo to máš asi pravdu,jsou to ..........a nevážejí si hráčů,No co už je mě to stejně na nic,protože to nevyužiju,ale je mě jasné co si mám o nich myslet.
Zcela normální jednání s hráči.... proto já si hraji ,,lážo plážo" a rubíny koupím 1x za rok a někdy ani to ne..... rubíny se dají vyjezdit a pokud máš štěstí na mince, tak i ve studni rychle namnožit :-) Obdivuji hráče,kteří do toho ,,sypou" x desítek tisíc...
,,Obdivuji" spíš nechápu, to je lepší označení
EIDT SSTYX: MP - prosím dodržování pravidel.
Post edited by Sstyx (CZ1) on
Barunkaxxl
Aliance Underworld II hledá nové aktivní hráče :)neboj se přijít mezi nás.Pro více informací prosím o psaní na herní účet Barunkaxxl.
Mě nezajímají obchodní problémy které máte,já jsem si jako hráč a zákazník něco koupil,protože to chci využít na určitou věc.V tomto případě na akci samurajů,protože mám dneska možnost hrát a chci si udělat body.To že se mě to připíše třeba večer / nebo později / je mě prd platné,když už nebudu mít čas na hru.Nehledě na to,až se to připíše,tak pochybuji,že dostanu i ty prostředky co jsem chtěl a pro které jsem si to kupoval.Dostanu tak akorát ty rubíny.
Zdravím, nedávno došlo ke změně, čekací doba 48 hodin byla dříve.
Aktuálně platí informace uvedená v obchodě, tedy že připsání rubínů má proběhnout ihned po potvrzení platby.
Výjimkou je platba přes TrustPay, kde může připsání trvat až pět dní - na což jste ale před platbou upozorněni.
Pokud se tedy rubíny nepřičtou ihned, je vhodné udělat si pro jistotou screeny nabídky (pokud nějaká je) a následně se obrátit na Support s žádostí o připsání rubínů a bonusů
pekny den prajem , rad by som sa opytal ... dnes rano o cca 7:00 mi pri prihlaseni na ucet nabehla 200% akcia na rubiny prikladam screen http://prntscr.com/ckhrg3 , nasledne ked som sa rozhodol ju zakupit za podotykam 35€ !!! tak som mal moznost si vybrat vo vynimocnej ponuke tieto vecicky prikladam screen http://prntscr.com/ckhrq9 , no a co sa stalo ? rubiny , mi prisli ako som nakupil , peniaze ktore som zaplatil mi odisli no tie vlajky a steny mi uz nedosli , a kde nastala chyba ? netusim , preto ziadam od vas vratenie zajupenych vecinakolko vobec nejde o male mnozstvo , ide tam presne o 4221 ochrannych stien + 17712 bojovych praporov zo strednej kategorie a 26838 bojovych praporov z najvyssiej kategorie , cize spolu to je 44550bojovych praporov .... vecte sami ze to neje male mnozstvo , cakal som dlho na tuto akciu a aj preto by som Vas este raz pekne poziadal o navratenie zakupenych veci ktore ste mi nedodali
pekny den prajem , rad by som sa opytal ... dnes rano o cca 7:00 mi pri prihlaseni na ucet nabehla 200% akcia na rubiny prikladam screen http://prntscr.com/ckhrg3 , nasledne ked som sa rozhodol ju zakupit za podotykam 35€ !!! tak som mal moznost si vybrat vo vynimocnej ponuke tieto vecicky prikladam screen http://prntscr.com/ckhrq9 , no a co sa stalo ? rubiny , mi prisli ako som nakupil , peniaze ktore som zaplatil mi odisli no tie vlajky a steny mi uz nedosli , a kde nastala chyba ? netusim , preto ziadam od vas vratenie zajupenych vecinakolko vobec nejde o male mnozstvo , ide tam presne o 4221 ochrannych stien + 17712 bojovych praporov zo strednej kategorie a 26838 bojovych praporov z najvyssiej kategorie , cize spolu to je 44550bojovych praporov .... vecte sami ze to neje male mnozstvo , cakal som dlho na tuto akciu a aj preto by som Vas este raz pekne poziadal o navratenie zakupenych veci ktore ste mi nedodali
zdravím, mám tentýž problém. zakoupil jsem rubíny s tím, že dostanu nabízený volitelný 400% bonus k nákupu, ovšem bonus nikde. navolené předměty jsem samozřejmě uložil. český support zmizel, takže nějak nevím jak teď postupovat.
zdravím, mám tentýž problém. zakoupil jsem rubíny s tím, že dostanu nabízený volitelný 400% bonus k nákupu, ovšem bonus nikde. navolené předměty jsem samozřejmě uložil. český support zmizel, takže nějak nevím jak teď postupovat.
za případnou odpověď děkuji
Ahoj, stále je jedinou možností obrátit se na Support - pokud je pro tebe překlad problém, samozřejmě s překladem rádi pomůžeme, stačí poslat text do zprávy
dobry den koupil jsem si rubiny 32000tisic,před hodinou a nepřiznali s mi odměny ktere jsem s vybral.chtěl bych se zeptat proč?děkuju za odpověd.bylo to 3 krat po 425 linovejch štitech,3 krat po 321 šttovejch zdi a v poslednim losy na kolo štěsti
dobry den koupil jsem si rubiny 32000tisic,před hodinou a nepřiznali s mi odměny ktere jsem s vybral.chtěl bych se zeptat proč?děkuju za odpověd.bylo to 3 krat po 425 linovejch štitech,3 krat po 321 šttovejch zdi a v poslednim losy na kolo štěsti
Ahoj, pokud rubíny/odměny nemáš, je potřeba kontaktovat Support, kde to prověří a odměny ti vrátí
ahoj mam dalši problem,ted mě zmizlo 11000 tisic rubinu,postavil jsem si staj do třeti urovně a mam ji o5 v urovni jedna.na koho se mam obratit pro tento krat?
Komentáře
bohužel občas trvá než se platba připíše, může se jednat až o 48 hodin. Pokud by se platba ani do uvedeného termínu nepřipsala, doporučuji napsat na support, ideálně s připojenými screeny o koupi.
,,Obdivuji" spíš nechápu, to je lepší označení
EIDT SSTYX: MP - prosím dodržování pravidel.
VOP | Support/podpora | Pravidlá fóra
STOP BAN PJ !!!
STOP BAN PJ !!!
PJ JE HRDINA!
cz 1
"Je to rebel !"
;-)
nedávno došlo ke změně, čekací doba 48 hodin byla dříve.
Aktuálně platí informace uvedená v obchodě, tedy že připsání rubínů má proběhnout ihned po potvrzení platby.
Výjimkou je platba přes TrustPay, kde může připsání trvat až pět dní - na což jste ale před platbou upozorněni.
Pokud se tedy rubíny nepřičtou ihned, je vhodné udělat si pro jistotou screeny nabídky (pokud nějaká je) a následně se obrátit na Support s žádostí o připsání rubínů a bonusů
vasu odpoved ocakavam na [email protected]
s pozdravom Stefan
variabilní nabídku jsi, předpokládám, před koupením rubínů uložil?
Ohledně náhrady je třeba kontaktovat support, kde celou záležitost prověří a věci ti připíší
zakoupil jsem rubíny s tím, že dostanu nabízený volitelný 400% bonus k nákupu, ovšem bonus nikde.
navolené předměty jsem samozřejmě uložil.
český support zmizel, takže nějak nevím jak teď postupovat.
za případnou odpověď děkuji
stále je jedinou možností obrátit se na Support - pokud je pro tebe překlad problém, samozřejmě s překladem rádi pomůžeme, stačí poslat text do zprávy
@docentzveprina: https://community.goodgamestudios.com/empire/cs/discussion/312273/mate-potize-s-nabidkou-nakupniho-kosiku#latest
Nicméně kupovat rubíny, když je hra v takovémto "stavu" - klobouk dolů, před tvojí odvahou...
Edit: https://community.goodgamestudios.com/empire/cs/discussion/comment/4589355/#Comment_4589355 - hodně štěstí
pokud rubíny/odměny nemáš, je potřeba kontaktovat Support, kde to prověří a odměny ti vrátí