Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
děkuji za nic

Dobrý den
Včera v 19:00 +- 5 min jsem si za 880 Kč koupil. Platil jsem kartou. Měl jsem 85 000 + bonusy (vojáci, 16 hod bonus na šoguny a nevím co ještě) do tet sem nic neobdržel.
Tak,že vyhozené peníze za nic.
Tak ,že děkuji za nic a tímto prosím aby se mi už nezobrazovaly tyto bonusy které stejně nedostanu nebo potom kdy bonus je na nic.
lik
Včera v 19:00 +- 5 min jsem si za 880 Kč koupil. Platil jsem kartou. Měl jsem 85 000 + bonusy (vojáci, 16 hod bonus na šoguny a nevím co ještě) do tet sem nic neobdržel.
Tak,že vyhozené peníze za nic.
Tak ,že děkuji za nic a tímto prosím aby se mi už nezobrazovaly tyto bonusy které stejně nedostanu nebo potom kdy bonus je na nic.
lik
likantrop @ cs 1
0
Sign In to comment.
Komentáře
připsání může trvat až 48 hodin. Záleží na tom, jak rychle zpracují tvoji platbu. Pokud výše zmíněné do této doby nedostaneš, tak prosím kontaktuj podporu zde: https://support.goodgamestudios.com/?lang=cs&g=12
Napiš jim všechny informace, na které si vzpomeneš a oni to s tebou vyřeší
COMMUNITY MANAGER
Směrnice komunity | Podpora
nakrknutý aci2
aci2 @ cz sk 1
aci2 @ cz sk 1
@aci2 Vždy tomu tak bylo a věřím, že tu nejsi poprvé.
COMMUNITY MANAGER
Svět: Česká republika 1
Současná aliance: VeniVidiVici (od 14.6. 2015)
Předchozí aliance: The Brotherhood (1.6.-14.6. 2015)
Zoe mě pro jistotu poprosila, ať se na to podívám ještě jednou.
Správná informace je tato: Pokud se tedy píše "ihned po potvrzení platby", tak to znamená do několika sekund až minut. Pokud nedostanete, co jste zakoupili, tak je něco špatně a bude nutné kontaktovat podporu.
COMMUNITY MANAGER
aci2 @ cz sk 1
Každopádně by ti měli vrátit ty bonusy a třeba se dohodnete ještě na jiné formě kompenzace
Tak že jsou si vědomi že tam byl bonus a že to musí uhradit ale že by nam nechali šoguny ještě 14 dní abychom ten bonus využili :-))
masranej aci2
edit: Není dovoleno zveřejňovat soukromou konverzaci s podporou. Odpověď můžeš parafrázovat.
aci2 @ cz sk 1
stav stejný jsem nasranej aci2
aci2 @ cz sk 1
po zadaní udaju mi na obrazovce vyskočila ta ruka a ten nadpis .že pladba proběhla v pořádku.
aci2
aci2 @ cz sk 1
"Je to rebel !"
;-)
a v těhle vedrech vedrech to raději utratím za orosený
bonusy by vám měli dodatečně připsat, stačí si o ně napsat - jak už jsem psala v jiném tématu, jedna hračka hlásila, že jí rubíny také nepřišly, a byly jí nahrazeny i s bonusy. Proto by s tím neměl být problém ani u vás
S bonusem za samuraje to bude horší, tam se buď dohodnete na jeho aktivaci při další akci, nebo na nějaké jiné kompenzaci, každopádně přijít byste o něj neměli
aci2
aci2 @ cz sk 1