Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
paypal

kupil som rubiny + bonus na dosky a ani rubiny ani bonus to tu nemoze nic fungovat na prvy pokus ?
0
Sign In to comment.
Komentáře
přičtení rubínů může trvat 48 hodin, při platbě přes TrustPay až 72.
Počkejte prosím tuto dobu a pokud se rubíny s bonusy (nebo jen bonusy) nepřičtou, obraťte se na Support. Tam problém prověří a poskytnou vám náhradu
Na podporu je potřeba napsat z emailu od jiného poskytovatele než volny, atlas a centrum (tyto emaily zprávy od GGS automaticky mažou jako spam). Nevadí, pokud email pro komunikaci s podporou nebude registrovaný k hernímu účtu
A k odpovědi na otázku, jestli nic nemůže fungovat na první pokus - sice šlo asi spíš o řečnickou otázku, ale neodpovím přímo - zrovna u plateb nemusí (i když může) být na straně GGS. Mohou jen čekat, než bude platba provedena přes partnera a proto ještě nemáte rubíny přičtené...
Je tu možnost, že se něco změnilo a čekací dobu zrušili, ale to se mi nezdá... zítra zjistím co a jak
platba prebehla o 17:52 a doteraz nic a som zvedavy ako mi to chcu kompenzovat ked som si dnes zaplatil bonus na zetony vzhladom na to ze som mal cas ? to mi ho akoze aktivuju zajtra ked nebudem mat cas pripadne po skonceni akcie ???
ci mi pripisu dvojnasobok bodov do jarneho a prirataju 250% zetonov ?
pokial nebude do konca jarneho dalsia invazia samurajov tak to asi ani nema vyznam , ako mi toto naharadia lebo mne islo hlavne o body do jarneho
To, co jsem napsala, je běžný postup, "zjištěný" na základě reakcí hráčů. Je možné, že se nějak domluvíte, třeba tak, že také dostaneš odměnu za první místo... ale to opravdu nevím, a může ti to říct jen podpora
V takovém případě stačí napsat na Support, který Vám bonus zapne dle domluvy, v době, kdy bude akce probírat
A jinak - Morik má pravdu. Došlo ke změně, tudíž by se (kromě TrustPay) měly rubíny připisovat ihned.
Pokud se tak do pár minut nestane, obracejte se na Support, jak je napsáno výše
Svět: Česká republika 1
Současná aliance: VeniVidiVici (od 14.6. 2015)
Předchozí aliance: The Brotherhood (1.6.-14.6. 2015)
http://prntscr.com/bk7wf6
http://prntscr.com/bk7vpl
Tak kdepak udělali soudruzi s DDR chybu když bonus jsem nedostal i když samurajové běží a nemluvě o šklebech co jsem nedostal
nasranej aci2
aci2 @ cz sk 1
Pokud se nepletu, někdo tu psal, ze info o bonusu chtějí den dopředu, pokud je tedy akce na 2/3 dny, můžeš si o bonus říct první den akce, pokud víš, že další den budeš mít čas
Ahoj aci,
chyba bude v tom, že bonus nereaguje přímo na zaplacení, ale až na přičtení rubínů do hry.
Předpokládám, že nabídky skončily před přičtením rubínů a proto jsi tedy bonusy neobdržel.
Když napíšeš na podporu bonusy by ti měli dát dodatečně - zvlášť, když máš screeny
aci2 @ cz sk 1
Na podpoře toho mají hodně, ale tyhle problémy by měli řešit přednostně, takže by to s odpovědí nemělo trvat tak dlouho...
Kontrolní otázka, z jakého emailu jsi jim psal?
podpora tiez potvrdila technicke problemy zo spracovanim platieb,rubiny pripisali ale jednotky a nastroje nie, tym padom mozem predpokladat ze ani bonus na zetony mi neaktivovali v mojej nepritomnosti,
som zvedavy na tu kompenzaciu vzhladom na to ze ma pripravili o moznost ziskat minimalne 30 000 samurajskych zetonov a tym padom aj kopec bodov do jarneho festivalu
O bonusy a kompenzaci si napiš tedy dodatečně... jedna hračka psala, že bonusy z nabídek dostala, takže by to neměl být problém ani u tebe
aci2
aci2 @ cz sk 1