Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Diskuze k "Aktualizace / Změny / 21.03.2016"

Milí hráči,
zde můžete diskutovat k této aktualizaci: https://community.goodgamestudios.com/empire/cs/discussion/303547/aktualizace-zmeny-21-03-2016
zde můžete diskutovat k této aktualizaci: https://community.goodgamestudios.com/empire/cs/discussion/303547/aktualizace-zmeny-21-03-2016
0
Sign In to comment.
Komentáře
Pekny den,
diskuse ? a o cem, v tom popisu aktulky není vlastne nic napsano.......
Zjistete vice a pak bude o necem mozno diskutovat ...
Jinak to bude samej spam a kritika ze zase neco nepujde a ze je to vse za rubase
-----------------------------------------
pekny vikend vsem Martas
ali
BotH
No nevím....ty náhodné změny znamenali alespoň nějakou proměnlivost v obraně, takže to nebylo ze 100% o hromadě útoků přes kopírák jako u nomádů a samurajů, takhle to naopak bude ještě horší než kdy dřív, nehledě na to, že nepůjde občas získat body zadarmo na levelu 61 :-/
já bych bala ráda, že je aktualizace relativně malá - přidá se tak méně věcí, takže je menší prostor pro chyby a bude více času na jejich opravu
Díky za zpětnou vazbu, předáme
Na max lvlu jsem měl ztráty od 60-110 a body jsem hlavně hrabal na těch nižších, když to šlo, páč jsem nestíhal verbovat (na všech světech). Když vezmu v průměru tak 80 ztrát, pak to máme 300x80 = 24000 jednotek, které budou potřeba, pokud zůstanou lvl 70 tábory o stejné síle jako doposud. To máte 4000 jednotek na den, co musíte naverbovat. Dobře s něčím už do akce jdete, něco dostanete v odměnách, ale stejně by to byl neskutečný masakr a bez knížek by to prakticky nešlo dodělat.
No nechám se překvapit, snad těch úprav v Berimondu bude více, než je v novince napsáno ... Jinak pro mě akce skončila a budu jí moci úspěšně ignorovat, jako ignoruji cizáky, páč se mi nechce vyrábět tisíce červených vlajek na nějaké to top umístění ...
Na max lvlu jsem měl ztráty od 60-110 a body jsem hlavně hrabal na těch nižších, když to šlo, páč jsem nestíhal verbovat (na všech světech). Když vezmu v průměru tak 80 ztrát, pak to máme 300x80 = 24000 jednotek, které budou potřeba, pokud zůstanou lvl 70 tábory o stejné síle jako doposud. To máte 4000 jednotek na den, co musíte naverbovat. Dobře s něčím už do akce jdete, něco dostanete v odměnách, ale stejně by to byl neskutečný masakr a bez knížek by to prakticky nešlo dodělat.
No nechám se překvapit, snad těch úprav v Berimondu bude více, než je v novince napsáno ... Jinak pro mě akce skončila a budu jí moci úspěšně ignorovat, jako ignoruji cizáky, páč se mi nechce vyrábět tisíce červených vlajek na nějaké to top umístění ...
to si dobrý že jsi to dodělal a získal všechny odměny, ale musel jsi u toho sedět asi od rána do večera po celou dobu akce, ne? Mě se podařila pouze polovina a myslela jsem, že to ani není možné dojet za ty bodíky co se dostávaly.
Ne všechno píšou do oznámka a aspoň ještě chvíli mohu doufat.
Okrem toho v darčekoch sú vlajky za slávu pri útokoch na hráčov, pričom tam sa vôbec nevyužívajú.
Takže predpokladám, že zasa aktualizácia na vyšiu spotrebu rubínov, pretože to čo sa od hráčov vyberá asi GGS nestačí.
Takze 70 lvl strata 80-120 da 50 bodov, 61lvl strata 10-15 vojakov da tiez 50 bodov. Ak tu akciu doteraz dokoncilo 40 ludi na servru tak teraz ju dokonci 5 ? Nechapem to uvazovanie a logiku.
Predpokladam ze pocet zlatiek zostava stale na 3k, fakt si myslite ze vam to este niekto bude chodit ?
Hracov ubuda a fakt sa niet comu divit ......
lvl70 jsem, zatím jsem neměl jediný tábor lvl69 či 70, vždy maximálně lvl68
– Johann Wolfgang von Goethe
A co se týče Beri, je to hrůza....byla bych ráda, kdyby se vrátil ten starý, ale to se předpokládám nestane, takže tuto akci jezdit zase nebudu.
tábor Beri 70 byl tak každý 15. většinou 61, 62... ale zase jsem šetřil prostředky a jako farma na jídlo to šlo....
Bohužel mi neprástála ve skladě zbraň velitele TESÁK, jakkoli tu následující zbroj jsem dostal. c jsem psal na podporu a nikdo se neozval, mužetemi někdo poradit, kam napsat, Díky