Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
BM Zoe

v Tým fóra
Zdravím všechny zbloudilé návštěvníky tohoto tématu,
konečně jsem se dokopala k tomu, abych sem něco napsala a tak se Vám (podruhé) "představila"
Většina pravidelných i občasných návštěvníků by mě měla znát, jelikož za necelý měsíc to budou dva roky, co Vás tu straším ve funkci BM
Hraji o rok a pár dní déle, tedy od konce března 2013.
Je celkem škoda, že s přechodem na nová fóra zmizela mimo mnoho jiného i staré téma s mým představením, byla tam docela zajímavá diskuze
Z toho všeho by stála za zmínku "předzvěst", že tu možná dlouho nevydržím (která byla mimochodem naprosto na místě a byla mi počátečním popostrčením a zároveň motivací alespoň půl roku vydržet
) - a, k mému
poměrně velkému překvapení, jsem vydržela doteď 
Teď k tomu, proč jsem se vlastně stala BM... Pozici mi nabídla tehdejší CM (Rose), za což mnohokrát děkuji - sama bych se nikdy nepřihlásila a je to skvělá zkušenost - v době, kdy BM moc nestíhali a já jsem si na fóru s pravidelnou nepravidelností spamovala
Mým hlavním cílem bylo a je co nejvíce (jak jen to tako funkce dovolí) pomáhat hráčům, což se mi snad daří alespoň částečně plnit.
Závěrem doufám, že tady s Vámi ještě nějakou dobu budu a že můj pobyt zde nebude úplně zbytečný, nebo bude dokonce (alespoň trochu) něčemu prospěšný
Vaše Zoe.
konečně jsem se dokopala k tomu, abych sem něco napsala a tak se Vám (podruhé) "představila"

Většina pravidelných i občasných návštěvníků by mě měla znát, jelikož za necelý měsíc to budou dva roky, co Vás tu straším ve funkci BM

Hraji o rok a pár dní déle, tedy od konce března 2013.
Je celkem škoda, že s přechodem na nová fóra zmizela mimo mnoho jiného i staré téma s mým představením, byla tam docela zajímavá diskuze

Z toho všeho by stála za zmínku "předzvěst", že tu možná dlouho nevydržím (která byla mimochodem naprosto na místě a byla mi počátečním popostrčením a zároveň motivací alespoň půl roku vydržet

Teď k tomu, proč jsem se vlastně stala BM... Pozici mi nabídla tehdejší CM (Rose), za což mnohokrát děkuji - sama bych se nikdy nepřihlásila a je to skvělá zkušenost - v době, kdy BM moc nestíhali a já jsem si na fóru s pravidelnou nepravidelností spamovala

Mým hlavním cílem bylo a je co nejvíce (jak jen to tako funkce dovolí) pomáhat hráčům, což se mi snad daří alespoň částečně plnit.
Závěrem doufám, že tady s Vámi ještě nějakou dobu budu a že můj pobyt zde nebude úplně zbytečný, nebo bude dokonce (alespoň trochu) něčemu prospěšný

Vaše Zoe.

5
Sign In to comment.
Komentáře
Musím říct, že za těch pár let, co se po internetě pohybuji, jsi jedna z velice mála lidí, kterým to moderování neleze na mozek a pořád se chovají jako relativně normální hráči, tak doufám, že to vydrží, protože moderátoři mají na celkovou náladu na fóru větší vliv, než se zdá, možná větší, než si sami myslí a já už poznal hodně fór, kde prostě nefungují, proto jsem vážně rád, že Empire zůstává světlou výjimkou (tedy po stránce moderátorské, nikoliv technické
NÁVODY - PODPORA - VOP - PRAVIDLA FÓRA
Za tohle jsem ráda (i když jsou chvíle, kvůli kterým nemůžu s tím, že mi to neleze na mozek, úplně souhlasit
Děkuji
A já jsem ráda, že tu mám právě vás
Dříve mirek94
jsem tu
a budu tady
Před třemi lety jsem zde na forum občas něco napsal a na Rose nelze zapomenout.
Pak jsem ale přestal a do nedávna hru nesledoval.
Na fóru bylo i rozloučení, ale jelikož byl její účet smazán, její příspěvky se na nové fórum nepřenesly
"Je to rebel !"
;-)
Děkujeme, a snažit se budu... I když holky by to určitě zvládly