Domů Czech & Slovak Podněty, pochvala a kritika

Připojte se k oficiálnímu discord serveru dnes!

Hledáte komunitu podobně smýšlejících hráčů, se kterými byste mohli diskutovat o svých oblíbených hrách? Nehledejte nic jiného než rodinný server GoodGame Empire Discord!

Náš server je ideálním místem, kde se můžete spojit s ostatními hráči z celého světa. Ať už si chcete popovídat o strategii, podělit se o tipy a triky, nebo jen najít nové přátele, naše komunita vám nabízí vše, co potřebujete.

A to není všechno - jako člen našeho Discord serveru budete mít také přístup k exkluzivním dárkům a dalším speciálním událostem. Je to ideální způsob, jak zůstat v obraze ohledně všech novinek a aktualizací studia GoodGame Studios.

Tak na co ještě čekáte? Připojte se k serveru GoodGame Empire Family Discord ještě dnes a začněte se spojovat s ostatními bojovníky z celého světa. Jen přejděte na https://discord.gg/goodgamestudios a připojte se k zábavě!

Boční výřez na mapě

jj...chci vědět, proč se mi vpravo na OBRAZOVCE PŘI HŘE OBJEVUJE BLBEJ VÝŘEZ S REKLAMAMA..nic jsem si neobjednala, ale kdykoliv jdu do hry, tak se mi vpravo objeví výřez s nevyžádanýma reklamama, prosím, víte někdo, jak se tohoto zbavit???...díky moc...Jája

Komentáře

• FreyaFreya Moderator Komentářů: 3,373
    jajinka7 (CZ1) napsal(a):
    jj...chci vědět, proč se mi vpravo na OBRAZOVCE PŘI HŘE OBJEVUJE BLBEJ VÝŘEZ S REKLAMAMA..nic jsem si neobjednala, ale kdykoliv jdu do hry, tak se mi vpravo objeví výřez s nevyžádanýma reklamama, prosím, víte někdo, jak se tohoto zbavit???...díky moc...Jája
    Zbavit se toho lze nákupem rubínů, nebo jiných balíčků v obchodě. Dočasně ti to odblokuje reklamy.
  • jajinka7 (CZ1)jajinka7 (CZ1) CZ1 Komentářů: 235
    Freya napsal(a):
    jajinka7 (CZ1) napsal(a):
    Zbavit se toho lze nákupem rubínů, nebo jiných balíčků v obchodě. Dočasně ti to odblokuje reklamy.
    jj...ale to je sakra smutný...občas nakupuji, ale není to pravidlo, koukám, že tahle hra jde do kopru, nutí mě, nakupovat rubíny, které si sama vyjezdím a nepotřebuji na to platební kartu...a abych měla plnou obrazovku, tak musíííím????????...:(((((
  • jarin6914 (CZ1)jarin6914 (CZ1) CZ1 Komentářů: 28
    Ahoj všem
    Tak to snad nemyslíš Freyo vážně??? Nakupovat rubíny,aby mi fungovala hra???  Nemyslím si,že jsem někde v herně,abych musel platit svý prachy,abych mohl hrát obyčejnou bezplatnou hru??? Měli jste to rovnou když se tahle hra spustila to zpoplatnit a ne po x letech tahat z lidí peníze. Hazard nepodporuju a obyčejnou hru teprve nebudu,to je vše co bych k tomu dodal ..))
Sign In to comment.