Domů Czech & Slovak Otázky k Empire

Připojte se k oficiálnímu discord serveru dnes!

Hledáte komunitu podobně smýšlejících hráčů, se kterými byste mohli diskutovat o svých oblíbených hrách? Nehledejte nic jiného než rodinný server GoodGame Empire Discord!

Náš server je ideálním místem, kde se můžete spojit s ostatními hráči z celého světa. Ať už si chcete popovídat o strategii, podělit se o tipy a triky, nebo jen najít nové přátele, naše komunita vám nabízí vše, co potřebujete.

A to není všechno - jako člen našeho Discord serveru budete mít také přístup k exkluzivním dárkům a dalším speciálním událostem. Je to ideální způsob, jak zůstat v obraze ohledně všech novinek a aktualizací studia GoodGame Studios.

Tak na co ještě čekáte? Připojte se k serveru GoodGame Empire Family Discord ještě dnes a začněte se spojovat s ostatními bojovníky z celého světa. Jen přejděte na https://discord.gg/goodgamestudios a připojte se k zábavě!

AKVA

jajinka7 (CZ1)jajinka7 (CZ1) CZ1 Komentářů: 235
jj...ahojte...dojela jsem velký akváč, poté na ten akváč jel jeden hráč, stáhla jsem vojáky a napsala dotyčnému, že je můj...on to ale nestáhnul, sebral mi ho, ale když jsem ho upozornila, aby si stáhnul vojáky, že si pro něj pojedu, velký akváč zmizel z mapy, prostě na těch souřadkách nic není, o co jde???...chci ho zpět...Jájinka
«1

Komentáře

• pepa227 (CZ1)pepa227 (CZ1) CZ1 Komentářů: 328
    to není možné :) vše šlape tak jak má :) jako u nás věže které se sebrali a šli někam na vejlet :(
  • janahab1208 (CZ1)janahab1208 (CZ1) CZ1 Komentářů: 136
    Já bych se akváčema nezabýval. Více si vyjezdíš na tvrzích a tam ti to nikdo nevyfoukne a nemusíš se s nikým dohadovat;-)
  • jajinka7 (CZ1)jajinka7 (CZ1) CZ1 Komentářů: 235
    Já bych se akváčema nezabýval. Více si vyjezdíš na tvrzích a tam ti to nikdo nevyfoukne a nemusíš se s nikým dohadovat;-)
    jj..já vím, ale tohle naštve, když ti zmizí velkej akváč z mapy...:(..nevím, jak je to možné, ale stalo se...:(
    pepa227 (CZ1) napsal(a):
    to není možné :) vše šlape tak jak má :) jako u nás věže které se sebrali a šli někam na vejlet :(
    pepa227 (CZ1) napsal(a):
    pepa227 (CZ1) napsal(a):
    jj..ale jak je vidno, nešlape, nemáme ho ani já, ale ani ten, co na něj jel....zmizeli mu vojáci a akva prostě zmizel...jezdím víc na tvrze, ale tenhle jsem dala a zmizel...:(
    Já to vím ty to víš ale GGS řekne vše je ok jako naše věže :)

• mcsp (CZ1)mcsp (CZ1) CZ1 Komentářů: 11
    Přidávám se. Dneska jsem takto přišel také o ostrov. Zase soudruzi někde opravili chybu.
  • mcsp (CZ1)mcsp (CZ1) CZ1 Komentářů: 11
    po cca 6 hodinách se ostrov znovu objevil
    jj..já to vím, taky to tak dělám, ale když se mi jednou za čas podaří jet velkej akváč a pak mi zmizí z mapy, je to dost divný, nemá ho ani ten, co mi ho sebral...:)
    mcsp (CZ1) napsal(a):
    mcsp (CZ1) napsal(a):
    mcsp (CZ1) napsal(a):
    mcsp (CZ1) napsal(a):
    jj..u mě ne, hlídala jsem to, ten velkej akváč zmizel v nenávratnu...:(((
    mcsp (CZ1) napsal(a):
    jj..ale koukám, že admin se k tomu nevyjadřuje, kde to jsme??...ani nestojím za odpověď???...(
  • Jirka263Gamer (CZ1)Jirka263Gamer (CZ1) CZ1 Komentářů: 175
    jajinka7 (CZ1) napsal(a):
    mcsp (CZ1) napsal(a):
    jj..ale koukám, že admin se k tomu nevyjadřuje, kde to jsme??...ani nestojím za odpověď???...(
    A co myslíte, že by měl udělat? Přečetl-poslal přípis GGS o dané situaci a pak i jemu nezbývá než čekat jaká bude odezva.
    Jirka263Gamer @ cs 1
    jajinka7 (CZ1) napsal(a):
    mcsp (CZ1) napsal(a):
    A co myslíte, že by měl udělat? Přečetl-poslal přípis GGS o dané situaci a pak i jemu nezbývá než čekat jaká bude odezva.
    tak poraď...:)

Tady je každá rada "drahá". 
    Jirka263Gamer @ cs 1
    Snad jenom poslat asi toto na podporu.
    why my island is lost. 
    who will compensate me for the loss.
    How is it possible for a top tier island to disappear after recharge.

Jirka263Gamer @ cs 1
  • FreyaFreya Moderator Komentářů: 3,374
    No... pokusím se to zaurgovat, ale opravdu nevím kdy to bude opravené...
    Přidávám se k okradeným :( jo a bacha na hráče Syrakus z R.I.A.B 
  • Syrakus (CZ1)Syrakus (CZ1) CZ1 Komentářů: 8
    jo bacha na mě o:)
  • mantisek (CZ1)mantisek (CZ1) CZ1 Komentářů: 37
    Jo bacha na nej. Má na ostrovech jednoho vlka a štítonožky a neschopnost nekterých je až zarážející.. Z jedné nejmenované aliance se mi hráč snažil dobýt si ostrov o kterém jsem mu řekl at si ho vezme osmrkrát.. A to i dostal radu jak to udelat a na kterou stranu dát vojsko.. Připomínám: Levá strana je v levo neboli tam, kde máte capslock. Pravá strana je tam, kde je ENTER. 

Děkuji za pozornost. 
    Já žádám odebrat Spartě 15 bodů
    Já žádám ve třiceti odchod do důchodu
    Já žádám zakázat mrkev i špenát
    Já žádám rozpustit sněmovnu i senát
    Já žádám naházet je všecky do Vltavy
    Já žádám přebarvit na fialovo krávy
    Já žádám zastavit hladomor v Čadu
    Já žádám aby měli lidi prdel vzadu

Mantis
    R.I.A.B.
    (Radio In A Box)