Domů Czech & Slovak Otázky k Empire

Připojte se k oficiálnímu discord serveru dnes!

Hledáte komunitu podobně smýšlejících hráčů, se kterými byste mohli diskutovat o svých oblíbených hrách? Nehledejte nic jiného než rodinný server GoodGame Empire Discord!

Náš server je ideálním místem, kde se můžete spojit s ostatními hráči z celého světa. Ať už si chcete popovídat o strategii, podělit se o tipy a triky, nebo jen najít nové přátele, naše komunita vám nabízí vše, co potřebujete.

A to není všechno - jako člen našeho Discord serveru budete mít také přístup k exkluzivním dárkům a dalším speciálním událostem. Je to ideální způsob, jak zůstat v obraze ohledně všech novinek a aktualizací studia GoodGame Studios.

Tak na co ještě čekáte? Připojte se k serveru GoodGame Empire Family Discord ještě dnes a začněte se spojovat s ostatními bojovníky z celého světa. Jen přejděte na https://discord.gg/goodgamestudios a připojte se k zábavě!

Covid

24

Komentáře

• AzazelCZE (CZ1)AzazelCZE (CZ1) CZ1 Komentářů: 45
    Jajinko ty jsi tu kecala o tom že celej hořím, tak se ptám kde hořím? :-D
  • jarin6914 (CZ1)jarin6914 (CZ1) CZ1 Komentářů: 28
    Tak se do této diskuze vložím. A jsme přesně tam,o čem je tato hra??? Kdo nevloží prachy,tak nemá nic,tak to radši zajdu do kasína,tam pokud vyhraju,tak mám peníze,v této hře nevyhraju nic,je to tady předem daný a i kdybych nakrásně se vymáknul stejně nevyhraju nic..))     Jarin
    Dá se hrát i bez peněz, je to těžší ale dá se. Dobré okrasy nemusíš kupovat daj se získat na vodě, destíky tisíc vojáků můžeš bez peněz kupovat u nomádů a u samurajů :-) a například na vnějším království se dá taky umístit bez peněz občas :-) pak je tu kovář, taky všechno bez nutnosti vložení peněz :-) tak si tu furt nestěžujte
  • Hypnos (CZ1)Hypnos (CZ1) CZ1 Komentářů: 132
    Jestli to chcete slyšet tak jsem do hry dal všeho všudy jen 66kč a když se mi podíváte na hrad tak je myslím slušně vystavěný sice to chvilku trvalo ale tahle hra jde hrát bez peněz...
    Jde jen a o přijít na to jak. Já jsem přišel jak na to a věřte že na akcích když člověk přemýšlí jde toho vyjezdit mraky stačí jen zapojit trochu mozek. :)
    AzazelCZE (CZ1) napsal(a):
    Nevím jestli jsem slepý ale řekl bych že ne protože tobě hoří hlavní hrad a to na 100%
    Nevím jestli jsem slepý ale řekl bych že ne protože tobě hoří hlavní hrad a to na 100%
    co? asi taky blbě koukáš, hrad mi nehoří nikde :-)
  • Spartakus01 (CZ1)Spartakus01 (CZ1) CZ1 Komentářů: 1,906
    Asi jim dej svoje souřadnice, když neumí opsat, nebo zkopírovat nick... :D
    už tě vidím no máš štěstí vážně nehoříš jen jsem se koukal na jiného hráče moje chyba  :)
    Asi jim dej svoje souřadnice, když neumí opsat, nebo zkopírovat nick... :D
    Dneska tu pije nějak moc lidí, asi si pletou dny, pátek je až zítra :-D
    už tě vidím no máš štěstí vážně nehoříš jen jsem se koukal na jiného hráče moje chyba  :)
    stane se :-)
  • Zaplo (CZ1)Zaplo (CZ1) CZ1 Komentářů: 122
    jajinka7 (CZ1) napsal(a):
    Tahle hra jde asi do zadele, tady na tom vydělávají ti, co se válej celý den a noc doma u počítače, do práce nechoděj, asi ani nejedí, nespí....je mi to líto, že já a my ostatní, co chodíme do práce, a dojdeme domů kolem 16 hodiny, nemáme šanci dojet třeba na pevnosti...tam se vyskytují pořád stejný ksichty...jmenovat nebudu, víte to všichni...je mi to líto...nebrečím, jen to není spravedlivé pro všechny...Jája
    ahoj, nechci se zastavat ani jedne ani druhe strany ale pevnosti kdyz koukam a je jedno jake na vsech svetech se jezdit daji akorad to chce mit staje na max a mit overenou taktiku a druha rada nekoukat jen kolem hradu ale kdyz uz tak po cele mape a bud mas stesti a nebo ne, jasny vyplati se jezdit od pulnoci do tri rana ale to neznamena ze pevnosti jsou jen jednotlivich hracu kazdej ma pravo je ject je to o stesti jako pri sportu proste ti tam padne a nebo ne. a jestli se ti nechtej videlavat rubky takto tak poradim druhou taktiku jezdi akce v lize mej min. jednu zlatku seber zlatky na konci ligy a zlaty smen na stribne kup za to listky a jdi tocit do kola stesti ;)))))
  • jarin6914 (CZ1)jarin6914 (CZ1) CZ1 Komentářů: 28
    Strad75 (CZ1) napsal(a):
    No první jsi nahoře začala napadat ty, tak jen hovořím tvým jazykem. :D Pokud pracuješ a nemáš čas jezdit draky pro rubíny, tak snad seženeš 88 Kč na základní nákup a když chytneš 200% tak se to vyplatí a máš víc rubínů, než kdybys je lovila týden v kuse. A alespoň nebudeš mít reklamy...
    Lepší má obden , víc obdnů kupovat za 35,-  denní balíček:-)
    to je hezký,ale na pej safe jde nejmíň za 200 korun,tak to prodělám,nebo ne???
  • jajinka7 (CZ1)jajinka7 (CZ1) CZ1 Komentářů: 235
    Tahle hra jde asi do zadele, tady na tom vydělávají ti, co se válej celý den a noc doma u počítače, do práce nechoděj, asi ani nejedí, nespí....je mi to líto, že já a my ostatní, co chodíme do práce, a dojdeme domů kolem 16 hodiny, nemáme šanci dojet třeba na pevnosti...tam se vyskytují pořád stejný ksichty...jmenovat nebudu, víte to všichni...je mi to líto...nebrečím, jen to není spravedlivé pro všechny...Jája
    Abych se k tomu vyjádříl...jmenoval nemusíš, sám klidně napíšu, že jde konkrétně o mě, resp. o to, že si držim pár desítek pevností na písku. Je to každého věc, co dělá a jak často je na hře a co na ní dělá a jak jí hraje. Tvé zprávy ve hře mě už opravdu nebavily, tak jdeš brečet na fórum a co tak čtu, všichni jsou podobného názoru, jako já. (viz co jsem ti včera odepsal). Takže opravdu buď nechoď do práce nebo to nehraj, případně přestaň chlastat či hulit  :disappointed:
    A myslím že po včerejšku nemusíš tak moc koukat na pevnosti, ale raději se věnuj hašení  :p ...A ano, pokud budeš i potřetí brečet, klidně přijedu i potřetí  :p
    ten, kdo neuznává noční klid, je u mě ubožák...všechny ali maj popisek, jen čti...já vstávám ve 4 ráno, kvůli tobě mám přestat chodit do práce, jsi trapnej...nehulím, ani nechlastám, tak bacha na hubu...:((((..doufám, ža sis pohladil svoje ego...
  • MmoouurreekkRul (CZ1)MmoouurreekkRul (CZ1) CZ1 Komentářů: 207
    Abych se k tomu vyjádříl...jmenoval nemusíš, sám klidně napíšu, že jde konkrétně o mě, resp. o to, že si držim pár desítek pevností na písku. Je to každého věc, co dělá a jak často je na hře a co na ní dělá a jak jí hraje. Tvé zprávy ve hře mě už opravdu nebavily, tak jdeš brečet na fórum a co tak čtu, všichni jsou podobného názoru, jako já. (viz co jsem ti včera odepsal). Takže opravdu buď nechoď do práce nebo to nehraj, případně přestaň chlastat či hulit  :disappointed:
    A myslím že po včerejšku nemusíš tak moc koukat na pevnosti, ale raději se věnuj hašení  :p ...A ano, pokud budeš i potřetí brečet, klidně přijedu i potřetí  :p
    ten, kdo neuznává noční klid, je u mě ubožák...všechny ali maj popisek, jen čti...já vstávám ve 4 ráno, kvůli tobě mám přestat chodit do práce, jsi trapnej...nehulím, ani nechlastám, tak bacha na hubu...:((((..doufám, ža sis pohladil svoje ego...
    Ano, noční klid od 20h opravdu neuznávám...a ano, chceš brečet, zahoříš i potřetí, nemám s tím problém ;)
    jj..koukám, že jsem píchůa do vosího hnízda, vy, co neuznáváte alianční popisky, jděte do zadele...TÍM KONČÍM TUTO DISKUZI, JE TO TRAPNÝ, TRAPNÝ, TRAPNÝ...:(
    yaponec (SK1) napsal(a):
    Klasicky remcal a vyplakavač, plny zavisti, nenávisti a pomstychtivosti. Ak nevieš a nie si schopna hrať tuto hru, hraj big farmu. 
    Je tvoj problem že nestihaš pevnosti, ak nevieš ako na to. Že je niekto na hre celý deň, ma vyhodu, no a čo. Že kupuje niekto rubiny a vo vypredaji???? Ma vyhodu, ak mu zavidiš, kupuj aj ty a sed tu kludne aj 24 hodin.... :D  :D:D
    jj..jdi do práce, pak budeš vědět, o čem píšu, jinak nenakupuju rubíny, jesti ty ano, jsi trapák...nikomu nezávidím a je mi u zadele, co si ty myslíš...jen nebuď fakt trapnej...jsi na Slováči, tak mi do toho nekecej...uzavírám tuto diskusi...protože nikdo mi nikdo neumí odpovědět..jsou tu jen samý silní v kramflekách...pokud mi Slováč porozumí...:((((((
Tato diskuze je zavřená.