Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Drbarna 2
OS vs Chimera
tak uz tam mame jen 5 statečných ......, jinak samej holub....:-))
update: 4 statecni....
Edit: Freya
Nepoužívej prosím multiposty (více příspěvků jednoho uživatele pod sebou) - k úpravě a doplnění příspěvku lze použít "kytičku" v pravo nahoře u tvého příspěvku. Děkuji.
tak uz tam mame jen 5 statečných ......, jinak samej holub....:-))
update: 4 statecni....
Edit: Freya
Nepoužívej prosím multiposty (více příspěvků jednoho uživatele pod sebou) - k úpravě a doplnění příspěvku lze použít "kytičku" v pravo nahoře u tvého příspěvku. Děkuji.
Post edited by Freya on

Goalie Ales @ cs 1
0
Tato diskuze je zavřená.
Komentáře
Goalie Ales @ cs 1
Goalie Ales @ cs 1
dodatky moderátorů mi připadají jako šikana na vojně.
Já bych tu chodbu vytřel hadrem ale moderátor říká tkaničkou.
No nic asi zaujatost na hráče OS, ale my s tím umíme žít je to zase ta Česká malost.
Míla Zoe,
k tvému dovětku již uzavřeném vláknu Drbárna ( již nemohu reagovat máte na to monopol)
V ČR je schváleno a na úřadě používáno 27 jazyků v komunikaci ze státem.
To jen pro pořádek.
Když tady budu používat Lechický jazyk tak budu psát jazykem běžně používaným v ČR.
Stačí se podívat na statní znak a je ti to jasné jje jeden za symbolů státnosti ČR.
Nelze zapomínat na zákon národnostních menšin.
Pěknou hru ALF
RES FIRMA MITESCERE NESCIT !!!!
Mily *** jenom se divím, že když si vemeš strategii a učet je ti jasný, že zástup (y) je korektní propujcovat nabitý účet aby si hralo vicero lidi?
Mne do toho nic neni a vlastne i je.
je to zvolena strategie kriditkoveho zpusobu na mas tam vojaky hrej. Jumbis jeste nevymrel koukam.
Na vypomoc zastupu chapu nastavit obranu a doplnit jidlo ale aktivne obohacovat body ucet a tim ovlivnovat okoli jo myslim ze je to dobry odkaz na ggs pravidla .
A vis proc se do vas ***?
Sam nevim jen si pamatuju vypis ramboje na svetech v nekolika hracich kdyz se pripojil na dorazeni me.
Matesko byl vzdy omyl ve vedeni
//Edit (Zoe): Nepoužívej reálná jména hráčů a mluv prosím slušně. Děkuji.
Obecně použití internetových diskuzích prostorů podléhá pravidlům, které majitel platformy nastaví - ty se buď můžeš smířit s jejich dodržováním, nebo platformu nevyužívat.
A abych se přiznala, tak podle jmen ani nevím, kdo je z jaké ali - takže zaujaté to není, problém s tím budu mít ať to napíše kdokoli.
Jestli máš problém s *** tak prosím, ale obvinil si tady celou ALL a ještě jeden konkrétní účet.
Tvůj nick jsem nikdy neznal ale asi si jeden z farmářských účtů, kteří jak začne válka se přesunou mimo alianci do svého klidu.
Tak když se tady bavíme o vedení války a jejího způsobu OS vers Osmihlavka prosím šoupej nohama a jdi brečet někde jinde.
Doufám že jsem neporušil nic z pravidel.
Pěknou hru ALF
Prosím nespamuj tohle vlákno není určené pro takové šikuly a nejlepšího hráče vysokých kvalit "Tlapka Lapiduch".
Pěknou hru ALF
podobný případ jsem psal ZOE stačí jen informaci vytrhnout s kontextu a je jinak pochopené.
No nic bez komentáře
Pěknou hru ALF
AD 1 TAK JAK JÁ NEKRITIZUJI VAŠEHO VELITELE TAK TO NEDĚLEJ TY NEPŘÍSLUŠÍ TI TO NEJSI ZDE U NÁS TAK PRO PŘÍŠTĚ
AD 2 TAK ŽE NEMÁŠ KREDITKU MĚ OSOBNĚ JE TO JEDNO KLIDNĚ SI FARMAŘ ALE NEVYČÍTEJ TO OSTATNÍM BO TY JSI JIM NA TO NEPŘISPĚL ANI MĚ JE TO UBOHOST
AD 3 ŽE V TOBĚ JE ZÁŠŤ Z MINULÝCH BOJŮ JE TO POZNAT A TAK SE UKLIDNI A POKUD TO PSYCHICKY NEZVLÁDÁŠ TAK HREJ NĚCO JINÉHO
AD 4 TO ŽE PATŘÍ TENTO CHAT JINÝM TAK MĚ PŘIPADA ŽE TOBĚ A PROTO DEJ PROSTOR I JINÝM NEBUĎ SOBEC
Ale jaktoze nemas 10 prikazani?
Tim se stvrzuje vase strategie nekonecneho hastereni.
HAW
je lepsi byt farmar nez egonahanec
Za me jsem zhodnotil chod aliance a napsal svuj nazor.
Sami jste napsali ze pokud mate nepritele i prez urcite neschody ma byt respekt.
ale to chvilkama rozlivate vodu a pije se vino.
Neslo to neprehlednout a sahnete si do svedomi Co kdo vlastne chce.
Tim ze se zavrelo vlakno pohadky napsal jsem svou pohadku a vam se nelibi?
Jdeme dál pořád se bavíme o roční válce OS vers. Osmihlavka ( čiméra) které teď by seděl nový název VELKÝ HOLUBNÍK.
Pouze 4 účty celé aliance nemá holuba.
Je mi jich líto myslím že do 12 hod bude full holubník.
Čimerové mají poradu jak zase v ranních hodinách shodí holuby a obsadí základny.
UŽ JEN 342 DNÍ DO KONCE VÁLKY prosím aktualizujte si popis.
Pěknou hru ALF
MOUDŘEJŠÍ USTOPÍ A KONČÍM TUTO NEKONSTRUKTIVNÍ KONVERZACI BO MUJ ČAS JE DRAHOCENÝ A TY NA TO NEMÁŠ