Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
podvod

Ahojky , budu vas žalovat o 1 miliardu korun českých za podvod a zmnenu pravydel v medzištátnej hře goodgame epire že znevyhodnujete častými upravami hrače z česka. Spozdravom Petr Marcin
1
Sign In to comment.
Komentáře
Ke změně pravidel (VOP) došlo jednou a všichni hráči, kteří chtěli i po jejich změně pokračovat, museli novou verzi odsouhlasit - tzn. všichni byli o změně řádně informováni :)
https://www.goodgamestudios.com/terms_cs/#terms
mě by zajímalo postoj GGS k tomudle
Podle právních předpisů EU musí obchodník nechat výrobek opravit či nahradit, snížit jeho cenu nebo vám vrátit peníze, pokud se zboží, které jste u něj zakoupili, porouchá nebo nefunguje či nevypadá tak, jak bylo inzerováno.
Jestliže jste zboží či službu zakoupili online nebo mimo prodejnu (telefonicky, poštou, od podomního prodejce), máte rovněž právo do 14 dnů zrušit objednávku či zboží vrátit, a to bez udání důvodu.
naposledy sme se o tom mohli presvedčit když dali do dlouhodobé události odměny kvuli kteřím několik hráču investovalo za ten produkt peníze
A za něco co jsem nedostal tak mi dají něco uplně jiného jako kompenzaci
Když reklamuji někde vadnou televizi tak nechci aby mi pak za tu vadnou poslali novou Pračku
A u “online nákupu” popravdě netuším, jak se věci mají, protože obsah hry ani fyzicky (na prodejně) zakoupit nejde... mimo to je tam podmínka, že zboží nesmí být použité, což se u obsahu hry asi určuje hůř než u “fyzického” zboží
Karle třeba u operatívního lízingu taky nevlastníš automobil jen ho máš zapujčený
A máš v cene bezplatnej servis i třeba havarijné pojištění WW stálo nemalé náklady aby se vyhrabalo z podvodu ohledně software s emisemi
K té slečně :-)
nevím jak to napsat slušně Ale když po té slečně požaduji služby co má napsané v Menu určitého podniku a místo toho poskytuje jiné tak to taky mužu reklamovat Vetšinou v korektním podniku ti poskytnou kompenzaci
ze službama co si očekával
Zoinko vím že kvuly pár šupum se nemá cenu s nima dohadovat ale kdyby došlo na soudní spor tak by taky GGS nemělo ve všem pravdu Vop si mužou udělat každej jakej chce ale proti tomu je občanskej zákoník a práva kupujících V USA se stal případ kde jedna dáma v MC DONALDS se obařila kafem a kvuli tomu že to kafe mělo o pár stupnu víc jak to predepisují tak s vysoudila 1M dolaru
V česku by jí možná poskytli obrousek a max zaplatili prádelnu
To je ten rozdíl
Mám dojem, že když v minulosti byla/byly žaloby "na spadnutí", GGS ustoupilo a poskytlo poměrně štědrou kompenzaci (ale jsou to informace "z hráčské strany", takže to tak vůbec nemusí být), protože jim to za to nestojí, i když by třeba vyhráli - přinejmenším by to byla hodně špatná reklama
Tohle se dost řešilo, když poprvé přišlo kolo štěstí... vzhledem k tomu, že ho pořád máme, to buď nikdo nikdy nikam nehlásil, a nebo to prošlo