Domů Czech & Slovak Technické problémy & bugy

Připojte se k oficiálnímu discord serveru dnes!

Hledáte komunitu podobně smýšlejících hráčů, se kterými byste mohli diskutovat o svých oblíbených hrách? Nehledejte nic jiného než rodinný server GoodGame Empire Discord!

Náš server je ideálním místem, kde se můžete spojit s ostatními hráči z celého světa. Ať už si chcete popovídat o strategii, podělit se o tipy a triky, nebo jen najít nové přátele, naše komunita vám nabízí vše, co potřebujete.

A to není všechno - jako člen našeho Discord serveru budete mít také přístup k exkluzivním dárkům a dalším speciálním událostem. Je to ideální způsob, jak zůstat v obraze ohledně všech novinek a aktualizací studia GoodGame Studios.

Tak na co ještě čekáte? Připojte se k serveru GoodGame Empire Family Discord ještě dnes a začněte se spojovat s ostatními bojovníky z celého světa. Jen přejděte na https://discord.gg/goodgamestudios a připojte se k zábavě!

Klání aliancí

24

Komentáře

• FreyaFreya Moderator Komentářů: 3,234
    Janko 65 (CZ1) napsal(a):
    U naší aliance taky nikomu nepřipisuje odměny z klání. Ani individuální, ani rubášky do ali kasy.

Pochopil jsem to správně že je potřeba, aby každý hráč který chce individuální odměny, psal na podporu?
    A lze napsat i jménem aliance o kompenzaci rubášků do ali kasy?
    Zatím nemáme vyježděné všechny odměny. Bude lepší napsat po vyježdění všech odměn? Je potřeba vyjmenovávat všechny odměny které nebyly připsány (počet děsůběsů, počet vlajek, štítů...)?

Možná se pletu,, ale přijde mi to jako globální chyba. Jestli ano, snad by to GGE mohli řešit globálně, ne individuálně s tím kdo napíše...
    Ano, je potřeba aby každý napsal na podporu. 
    Můžete samozřejmě zkusit požádat i o kompenzaci aliančních odměn, ale pochybuju, že to bude řešeno, protože by takto mohlo zažádat více lidí a v tom množství lístků by to nemuseli uhlídat...
  • ZoeZoe Moderator Komentářů: 16,960
    upraveno 16.11.2020
    Janko 65 (CZ1) napsal(a):
    U naší aliance taky nikomu nepřipisuje odměny z klání. Ani individuální, ani rubášky do ali kasy.

Pochopil jsem to správně že je potřeba, aby každý hráč který chce individuální odměny, psal na podporu?
    A lze napsat i jménem aliance o kompenzaci rubášků do ali kasy?
    Zatím nemáme vyježděné všechny odměny. Bude lepší napsat po vyježdění všech odměn? Je potřeba vyjmenovávat všechny odměny které nebyly připsány (počet děsůběsů, počet vlajek, štítů...)?

Možná se pletu,, ale přijde mi to jako globální chyba. Jestli ano, snad by to GGE mohli řešit globálně, ne individuálně s tím kdo napíše...
    Minule kompenzace probíhala formou lístků do kola blahobytu (každý 5), bez ohledu na získané body (takže není potřeba vypsat všechny odměny), aliance nedostávaly nic....

Jinak kdo psal dříve během dneška, tak odpověď byla, že na kompenzaci mají počkat do 23. (listopadu) - zítra zkusíme zjistit co a jak, jestli přeci jen nebude kompenzace nějak hromadná (ale prozatím stále platí, že je třeba, kdy si každý napsal) :)
  • Janko 65 (CZ1)Janko 65 (CZ1) CZ1 Komentářů: 188
    upraveno 16.11.2020
    Freya napsal(a):
    Můžete samozřejmě zkusit požádat i o kompenzaci aliančních odměn, ale pochybuju, že to bude řešeno, protože by takto mohlo zažádat více lidí a v tom množství lístků by to nemuseli uhlídat...
    Nejsme z těch, co by si 10x psali o alianční odměny. Ale rozumím...
    Zoe napsal(a):
    Jinak kdo psal dříve během dneška, tak odpověď byla, že na kompenzaci mají počkat do 23. (listopadu) - zítra zkusíme zjistit co a jak, jestli přeci jen nebude kompenzace nějak hromadná (ale prozatím stále platí, že je třeba, kdy si každý napsal) :)

Děkuji holky.
    Počkáme...
    Ve všem švindl. Akorát v mliku voda
  • skullfnbr (CZ1)skullfnbr (CZ1) CZ1 Komentářů: 1

Také mi to nic nepřidává budou odměny nějak nahrazeny ?

skullfnbr (CZ1) napsal(a):

Také mi to nic nepřidává budou odměny nějak nahrazeny ?

Každý musí napsat na podporu, dělají si seznam a pak 23. budou posílat kompenzace. Pokud tam nenapíšete, tak nic nedostanete. Kompenzace je podobná jako minule....
  • Aizen (CZ1)Aizen (CZ1) CZ1 Komentářů: 53
    Ahoj, jop, ta kompenzace činí 5 losů blahobytu (pro lvl 70+).
  • Vlada_Nickoun (CZ1)Vlada_Nickoun (CZ1) CZ1 Komentářů: 5
    Q: List the exact amount, name/s (specific in-game names only) and location of items lost. 

A: Rewards from alliance tournament (theyre not being credited). 

Q: When did you notice the loss? 

A: Today during the event
    @Janko 65 (CZ1) jak už Freya psala, bude potřeba, aby si do 23. každý sám napsal na podporu :/
    Děkuji, Zoe.
    Už jsem alianci informoval. Ani moc nebrblali, berou to s humorem...
  • adalV (CZ1)adalV (CZ1) CZ1 Komentářů: 1
    upraveno 19.11.2020
    Dobrý den, nedostávál jsem odměny za body z klání aliancí... je problém u mě nebo ve hře? Jsem čekal do konce akce kvůli tomu že jsem myslel že je třeba dostanu všechny najednou na konci akce
    adalV (CZ1) napsal(a):
    Dobrý den, nedostávál jsem odměny za body z klání aliancí... je problém u mě nebo ve hře? Jsem čekal do konce akce kvůli tomu že jsem myslel že je třeba dostanu všechny najednou na konci akce
    Ahoj je potřeba napsat na podporu, dají si tě na seznam a 23. dostaneš kompenzaci :) 
  • Miky 12 (CZ1)Miky 12 (CZ1) CZ1 Komentářů: 64
    Psal jsem 2krát v pracovních hodinách, v angličtině......Ale odpovědi od podpory sem se nedočkal, jak to mám chápat ....?
    Miky 12 (CZ1) napsal(a):
    Psal jsem 2krát v pracovních hodinách, v angličtině......Ale odpovědi od podpory sem se nedočkal, jak to mám chápat ....?
    přišel ti automatický email?
    upraveno 19.11.2020
    Napsal jsem na polskou podporu. Anglicky, jednoduše.
    Do krátké chvíle mi přišla automatická odpověď.
    V průběhu dne mi odepsal pracovník podpory, že o tomto problému vědí, a že 23.11. mi bude připsána kompenzace 5 losů blahobytu.
  • Miky 12 (CZ1)Miky 12 (CZ1) CZ1 Komentářů: 64
    Freya napsal(a):
    Miky 12 (CZ1) napsal(a):
    Myslíš ten s kopií mé zprávy...(ano ten mi přišel)
  • Lilith Lilith Moderator, CZ1, SK1 Komentářů: 826
    Miky 12 (CZ1) napsal(a):
    Freya napsal(a):
    Miky 12 (CZ1) napsal(a):
    Myslíš ten s kopií mé zprávy...(ano ten mi přišel)
    Tak v tom prípade o tebe vedia a mala by ti prísť 23.11. kompenzácia ako všetkým ostatným.

@pmiki (CZ1) co jsi jim přesně napsal?

pmiki (CZ1) napsal(a):
    Mě prišla odpověd ao AMY  

Goodgame Studios - Amy
    November 17, 2020, 12:13 +0000
    Hello there pmiki!

Thanks for taking the time to write in to us. My name is Amy and I'll be helping you out today.

After reading your request, I'm afraid I was not able to fully understand the situation. Please be sure to provide as much detail as possible in the first contact for future requests. In order for me to better assist you, could you please provide me with more details regarding this (e.g. date, time, circumstances etc.)? If necessary, feel free to include screenshots.

Please be aware that the more information you can give, the faster and more efficiently I will be able to help solve your problem.

Best,
    Amy

Goodgame Studios - Amy 17. listopadu 2020, 12:13 +0000 Ahoj pmiki! Děkujeme, že jste si našli čas a napsali nám. Jmenuji se Amy a dnes vám pomůžu. Po přečtení vaší žádosti se obávám, že jsem nebyl schopen plně pochopit situaci. Nezapomeňte uvést co nejvíce podrobností v prvním kontaktu pro budoucí požadavky. Abych vám mohl lépe pomoci, mohli byste mi prosím poskytnout více podrobností (např. Datum, čas, okolnosti atd.)? V případě potřeby můžete přidat screenshoty.

To si z nás dělají zase blázny ??
    Ok, napiš jí v odpovědi do mailu:

Hello Amy, 
    I didn´t receive rewards from alliance tournament. Can you help me?
    Thank you.
    Pmiki
Sign In to comment.