Připojte se k oficiálnímu discord serveru dnes!
Hledáte komunitu podobně smýšlejících hráčů, se kterými byste mohli diskutovat o svých oblíbených hrách? Nehledejte nic jiného než rodinný server GoodGame Empire Discord!
Náš server je ideálním místem, kde se můžete spojit s ostatními hráči z celého světa. Ať už si chcete popovídat o strategii, podělit se o tipy a triky, nebo jen najít nové přátele, naše komunita vám nabízí vše, co potřebujete.
A to není všechno - jako člen našeho Discord serveru budete mít také přístup k exkluzivním dárkům a dalším speciálním událostem. Je to ideální způsob, jak zůstat v obraze ohledně všech novinek a aktualizací studia GoodGame Studios.
Tak na co ještě čekáte? Připojte se k serveru GoodGame Empire Family Discord ještě dnes a začněte se spojovat s ostatními bojovníky z celého světa. Jen přejděte na https://discord.gg/goodgamestudios a připojte se k zábavě!
Komentáře
Můžete samozřejmě zkusit požádat i o kompenzaci aliančních odměn, ale pochybuju, že to bude řešeno, protože by takto mohlo zažádat více lidí a v tom množství lístků by to nemuseli uhlídat...
Jinak kdo psal dříve během dneška, tak odpověď byla, že na kompenzaci mají počkat do 23. (listopadu) - zítra zkusíme zjistit co a jak, jestli přeci jen nebude kompenzace nějak hromadná (ale prozatím stále platí, že je třeba, kdy si každý napsal)
Děkuji holky.
Počkáme...
Také mi to nic nepřidává budou odměny nějak nahrazeny ?
Už jsem alianci informoval. Ani moc nebrblali, berou to s humorem...
Do krátké chvíle mi přišla automatická odpověď.
V průběhu dne mi odepsal pracovník podpory, že o tomto problému vědí, a že 23.11. mi bude připsána kompenzace 5 losů blahobytu.
@pmiki (CZ1) co jsi jim přesně napsal?
Hello Amy,
I didn´t receive rewards from alliance tournament. Can you help me?
Thank you.
Pmiki