Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
akční vstupenky

včera jsem koupil akční vstupenku a dnes už tam není ? !!! Opět jste mě připravili o Rubíny, nebo mne máte za bblce ?
0
Sign In to comment.
Komentáře
Ahoj,
akční vstupenka by ti měla vydržet do skončení události (např. nomádů)... teď koukám, že zmizela i mně... prozatím prosím kontaktuj podporu, v pondělí to nahlásíme.
A ještě dotaz :Dnes dosáhnu na Titul Nespoutný rváč
Vstupenku povýšení mi stačí koupit po dosažení titulu anebo jí musím koupit předem ?
na podporu prosím napiš. A to hlavně z toho důvodu, že každý ticket k danému problému se počítá....
Správně by tyto nové vstupenky měly jít koupit i zpětně.
Jinak ještě doplním, že zpětné koupení vstupenky je možné, nicméně neplatí tam ta 10% sleva. Po získání titulu ti vyskočí okno pro koupení, ale zrovna u titulů to jde provést i kdykoli skrze přehled titulů (nejsem si jistá, jestli to takhle půjde i u akce, nebo jestli tam bude poslední možností to vyskovací okno).
Koupení přes tituly:
Cena bez slevy:
A stejně jako @pmiki (CZ) na podporu nepíši. Ze stejného důvodu.
A navíc - čím víc komplikací a chyb firma vyrobí, tím budou mít menší zisky. To je jediný hnací motor jejich práce. Že vyrábí nedodělek, na to přijdou i bez mého upozornění...
K chybě s mizejícím passem - byla opravena pátečním hotfixem, takže teď už by nemělo hrozit zmizení.
Vzhledem k tomu, že se chyba týkala relativně malého počtu hráčů, nebude kompenzace probíhat hromadně, ale přes podporu.
Děkujeme, že jste nás kontaktovali ohledně tohoto problému Je nám líto, že jste při své hře narazili na tento problém. Problém jsme již identifikovali prostřednictvím nejnovějších zpráv a společně s našimi vývojáři pracujeme na jeho opravě. Chtěli bychom vás jen informovat, že váš problém je pro nás důležitý, a my se vám ozveme co nejdříve se správným náhledem a řešením. Jako gesto dobré vůle jsem na váš účet přidal řadu nástrojů na posílení Khan. Zjistíte, že tyto změny proběhly při příštím přihlášení.