Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Diskuze k říjnové aktualizaci

Vážení hráči,
zde můžete diskutovat k aktualizaci.
zde můžete diskutovat k aktualizaci.

1
Sign In to comment.
Komentáře
Silna diskriminacia v hre pokracuje dalej a pozor, toto nesuvisi uz s nakupom , ale proste za svoju aktivitu si potrestany ;-).
Ohledně té aktivity... liga je ze začátku založená na síle, aby měl (teoreticky) každý hráč podobnou šanci (tj. aby hrál proti "sobě rovným) - když liga trvá déle, tak tě to pak rozhazuje podle titulů, takže se ti "slabší" hráči nakonec stejně propadnou...
A ohledně osmi dnů se budu citovat
Sedel jsem u nomádu do 24:00 Jezdil jak blázen aby jsem skončil 1 v lize ten den
Za to mi to vážne nestojí ani za ty peníze :-)
Tak někdy se to vyplatí.. třeba já mám první ligu snadnou (jo, jsem flákač), takže mi stojí za to si k tomu sednout a vyjet alespoň jednu zlatku (protože 30k zlatých mincí mi za jeden den snahy stojí) - kdybych měla ligu těžkou, tak se na nomády třeba vykašlu (resp. najedu si něco "pro radost" a nepředřu se) a když uvidím šanci, tak to třeba zkusím na cizácích... takže jsem nechtěla říct, kašlete na to úplně, ale nevidím nic špatného na tom si vybrat, kdy má pro mě cenu se snažit - když vidím, že liga má 8 dní a musela bych se sedřít, abych z toho něco měla, tak si dám "pauzu" a počkám na delší ligu... místo toho, abych u toho vypustila duši a u toho nadávala, jaká hrůza to je.
Asi jsem se trochu zacyklila... ale snad se chápeme
Mám hráčov ktorým každých 5 minút naskakuje reklama a nebaví ich takáto hra. Navyše top hráči kupujú toľko bonusov a rubínov že GGS bola za minulý rok v zisku niekoľko miliónov, len chcú mať opäť väčšie zisky,.... Mňa tu nenakŕmite tým že aby nebola spoplatnená, dobre viem kolko milionov ročne majú zisk.
A k těm 5 minutám... není to každých 5 minut jiný hráč? Protože já mám naopak informaci (od hráčů), že reklama naskočí odhadem tak jednou do hodiny...