Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Globální účinky.

Ahoj,
Mám dvě otázky ohledně globálních účinků.
1. Proč je do hry už po několikáté spuštěn globální účinek na snížení spotřeby vojáků, když nefunguje?
2. Když byl spouštěn globální účinek na snížení spotřeby jídla, spouštěl se k tomu i globální účinek na rychlost, proč se nyní už podruhé po sobě nespustil? Zjistilo se, že je to pro hráče moc výhodné?:)
Díky za odpověď.
Mám dvě otázky ohledně globálních účinků.
1. Proč je do hry už po několikáté spuštěn globální účinek na snížení spotřeby vojáků, když nefunguje?
2. Když byl spouštěn globální účinek na snížení spotřeby jídla, spouštěl se k tomu i globální účinek na rychlost, proč se nyní už podruhé po sobě nespustil? Zjistilo se, že je to pro hráče moc výhodné?:)
Díky za odpověď.
MATY2000, CZ1
LO
LO
0
Sign In to comment.
Komentáře
LO
LO
EDIT: Tak jsem koukal na vnější a ten globální účinek mi nefunguje ani tam.:)
LO
dal som restart a zrazu vyskocili plusove cisla, cize nasi sudruhovia zase nieco kvalitne domrvili :-D
ale nepohnevam sa ked nechaju natrvalo taku produkciu pri pomere vojakov
Ti kdož jsou najednou v plusu - jde o globální efekt, kdy se snížila spotřeba "žravosti" vojska.
https://prnt.sc/t8mezl
http://prntscr.com/t8n61x
LO
to nefunguje ve vnejsim ani nahodou ja mam vsecky skleniky a farmy pekarnu mam lvl40 samo ze ve vnejsim mam i dozorce na jidlo a nejde uzivit ani 2K panaku porad kupuju za ruble jidlo co to je hra ? nebo zlodejina uz toho mam fakt dost pritom co tam vsecko mam na HH bych mel uzivit nejmene 6K panaku prestava mne ta hra bavit jen do toho cpeme penize a nic ztoho nemame na konci dostanem za utracene 120$ par tokenu ? tak to je fakt sila