Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Diskuze k aktualizaci 22.6.2020

Zde můžete diskutovat k červnové aktulizaci

2
Sign In to comment.
Komentáře
Nebo se bude dát někde koupit?
@Strad75 (CZ1)
@dracik152 (CZ1)
Inak priklanam sa k nazoru, ze okrem zlacnenia relikvijnych zatial hodnotim negativne, kedze za vsetko treba debilne tokeny, len vylepsenie hradu je 850/1250. Smejem sa velebnosti :-D.
Na to filtrování v nemocnici asi potřebuješ lvl11 nemocnice za 50k rublů, ale k tomu potřebuješ nějaké Vystřízlivění lvl1 - a to jsem nenašel - asi se musíš ožrat a pak vystřízlivět
Vše zní krásně, ale ze hry se pomalu stává magorovina a ještě jen pro ty co mají peníze nazbyt, vše se dá nakoupit !!!
Už to není o tom kdo a jak je šikovný a umí si to "vyhrát "
Prostě původní strategie šla do kytek a je to jen o prachách, a dost lidí to vzdává, vidím, jak to kolem hradů mizí.,
Vylepšení budov je také prakticky na nic, třeba hrad na level 6 je stejný jako hrad na level 5, jen má o 1000 zvětšený bezpečný sklad...
Zlevnění reliktních jednotek je fajn, nicméně útočné stále berou stejně jídla jako děsy a jsou slabší, takže nevím na co bych je měl používat.
Takže aktualizace o ničem
Už takhle je hra na pochopení těžká a ještě k tomu všemu přidávat medovinu atd.... To mi přijde jako kravina co akorát ještě ztěžuje hru.
Už to tu někdo psal, že tato hra je teď hodně o penězích a už to není jako dřív.
dodatek: nově s 11tivlnkou
Zlevnění reliktních jednotek je skvělé a dává to příležitost vyjet si někam bez čekání na odměny anebo restart kováře, což je za mě super a rozhodně vím na co je použít
o žravosti jednotek nemá smysl diskutovat, protože se žravost snižuje zvyšováním lvlu Pivovaru. A vzhledem k tomu že to jsou prozatím nejsilnější jednotky na hře, které lze navíc naverbovat tak se nedivím že žerou jako hovada. Otázkou tak zůstává jejich cena...
Za mě aktulka docela fajn, jen ty nové včelíny a pivovar kde to musí přepočítat na medovinu mi přijdou už dost zbytečná komplikace....pokud později nebudou mít i jiné využití tak je to zbytečnost, která mi navíc kvůli jejich výstavbě sníží VP na hradech a tím i produkci jídla....nevím proč by všechny jednotky nemohly normálně jíst stejné jídlo, byť ti nejsilnější třeba o něco více...