Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Urychlovače

Zdravím nechápu o co zase běží.Mám normálně urychlovače který sem si koupil v akci.Ale včera jezdím Berimond jak blb.A za mince sem si chtěl dokoupit další urychlovače.Jak půl hodinovky tak hodinovky.To jsem učinil píše že je to vyprodáno,ale urychlovače se mi vůbec nepřipsali tolik mincí pardon v prdeli jen tak pro nic za nic?Losy se připsali normálně za mince,ale urychlovače ani náhodou.

KingDiamond2 @ cs 1
1
Sign In to comment.
Komentáře
LO
ČASENKY se nad LIMIT NEPŘIPISUJÍÍÍ! Tudíž, když jsi je koupil a máš plnej sklad, nedostal jsi je, ale koupil jsi je.. Já furt nechápu že to nechápeš..
LO
LO
ale chtěl jsem především říct to že to je moc hezký příklad........ já bych si třeba s plným batohem rohlíků pro další nešel
nicméně kdybych to přece jen udělal, asi bych neočekával že mi dotyčný obchodník řekne: "už si další nekupujte, máte plný batoh"
:-DD A jak by to fungovalo s klobásama místo rohlíků?
Každopádně kdejakou jinou pičovinu koupit nejde, když už splňuješ nějaká omezení .. plný sklad vybavení, prémiový čas, malá kapacita skladu jídla např. a podobně. Navíc nenašel jsem nikde napsáno, že se to nad limit nepřipíše. Když to zkrouhnou a nepůjde to připsat nepřipsat, tak se zase najde jiný šťoura, kterému bude vadit že měl skoro plno a nemohl si doplnit i za cenu nějaké ztráty.
nevím jak dlouho ty limity jsou ale jsou dost dlouho na to aby o tom hráči věděli. Připouštím že to mohlo být matoucí ale všude jinde kde získáš přeskoky a máš plno tak se ti taky nepřipíšou nad limit. Jediná vyjímka vždy byl nákup. A vždy sis určo hlídal aby se ti přeskoky připsaly efektivně...tak proč né tady? Proč hned bezhlavě koupit s plným skladem?
a mimochodem s těma klobásama by to dopadlo stejně...jen by ses více pronesl
"Je to rebel !"
;-)