Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Diskuze: Vyber si daň na vetřelcích
Sign In to comment.
Komentáře
A jinak, změna proběhla tak jak měla, jdou měnit mince na obě strany a obchod se bude resetovat každých 7 dní, na to jsou ty limity dost velký se mi zdá..
Jediné co mi vadí je to množství časenek, nějak nechápu úměru ggs.. normální člověk přemýšlí stylem - navýším body v akci = přidám časenky, ale u GGS to jde přesně naopak..
LO
LO
neviem, či sa to už dakto pýtal, ako áno, skúste napísať, kde to nájdem.
Mám otázku ohľadom skracovačov. Je tu písané, že ich bude podstatne menej.
Nepamätám si presne ako boli predtým všetky tie skracovače, ale viem že za 21 tis chánových dosiek bolo 65 ks 30 minutových skracovačov a za 19 tis dosiek bolo 55 ks skracovačov. Neviem presne ako to bolo nižšie, ale už tu je to spolu 120 skracovačov 30 minutových ( + tie čo boli za menej dosak, možno to bolo spolu cca 200 ks skracovačov). Teraz je to 5 ks za 250 minci - http://prntscr.com/pi82z2 a keďže sa to má resetnúť každých 7 dní, tak to vychádza na 5 ks 30 minutových skracovačov na nomádov.
Nepísalo sa náhodou predtým, než sa mal spustiť ten nový tovariš, že sa nás to nedotkne čo sa týka odmien ?
Nástroje neviem ako sú, ale ak je to podobne ako aj tu, tak sa nás to celé riadne dotkne :-(.
Koniec hry :-D.
Jen pro zajímavost .. kolik sad útoků jsi od nějakého kreditkáře v letošním roce odbránil? Alespoň odhad.
Díky.
Tu nejde o to jestli někdo koupí a nebo nekoupí - někdo chlastá, jinej běhá za babama a někdo si hraje tady. Otázka koupit a nebo nekoupit je na každým, to jen GGE ti tu volbu bere. Za chvíli když nekoupíš tak seš v pytli, protože tu budeš moct max pokecat na chatu a nebo jezdit barony.
Po nějaké chvilce hraní musím uznat, že ten tovaryš s mincemi není až tak špatná varianta. Je to trošku flexibilnější. Ale možná, že už sem tak otupělý, že mi nevadí skoro nic.
"Je to rebel !"
;-)
Prave som pridal oznamenie. Viem neskoro ale skor sa nedalo. Oznamenie : o 1minutu vypiname server. bolo zobrazene.