Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Diskuze: Vyber si daň na vetřelcích
Sign In to comment.
Komentáře
Třeba to v jejích očích šmejd není, nebo je jim to jedno a nebo, to že to je šmejd nepoznají. Až platit nebudou nebude GGE.
"Je to rebel !"
;-)
Ale když nasadili reliktní velitele a kastly tak to jim asi nedochází že nikdo jim nebude kupovat u kováře velitele a kastly kteří jsou už o ničem
prostředku je strašne málo s tím nevystačíš ani na jednu akci a né na měsíc
Takže se o5 prohloubí propast mezi platícími a sem tam platícími a taky mezi Aliancema kde je vetšina platících a aktívních hráču a mezi těma co si hrají pro zábavu a někdy tam pustí nějakou korunu
Odměny za top 100,50,1. se mi taky líbí, ale otázka.. Proč když měnili odměny u cizáků, nomádů, samurajů, měsíční.. Proč to nezměnili i u beri ? Jako sorry, ale za top 100 dílek lvl 6 na jídlo co každej hráč kterej se v té top 100 umístí ihned vyhazuje ? To mi hlava nebere.
Jinak systém odměn se mi líbí, koupím si co chci, kdy chci.. Jsem zvědavý na to navýšení počtu, pokud přidají pár časenek tak to bude skvělý..
EDIT - PROSÍM RYCHLÉ INFO:
Zítra se nahraje správná verze - to jsem rád, a jsem na to zvědavý, ale pokud například dneska vykoupím vojáky, budu je moci koupit zítra znovu nebo budou vykoupení ? Dík za odpověd
LO
zítra ráno (brzy dopoledne) proběhne krátká údržba, kterou do hry přidáme správné verze zlatého a stříbrného obchodu. To nám umožní:
- Resetovat obchody každých 7 dní
- Zlepšit omezení množství předmětů jednoho typu
- Přidat výměnu zlatých mincí za stříbrné (a naopak)
Ještě jednou se omlouváme za nahrání špatných verzí obchodů.Když jsem to správne pochopil tak každých 7 dní mužeš koupit znova
a snad to omezení se bude vztahovat i na urýchlováky
Edit : podle logiky Jo píšou že bude správná verze takže uplne jinej obchod
Takhle už to dává smysl aby sme se snažili :-)))
LO
LO