Domů Czech & Slovak Technické problémy & bugy

Připojte se k oficiálnímu discord serveru dnes!

Hledáte komunitu podobně smýšlejících hráčů, se kterými byste mohli diskutovat o svých oblíbených hrách? Nehledejte nic jiného než rodinný server GoodGame Empire Discord!

Náš server je ideálním místem, kde se můžete spojit s ostatními hráči z celého světa. Ať už si chcete popovídat o strategii, podělit se o tipy a triky, nebo jen najít nové přátele, naše komunita vám nabízí vše, co potřebujete.

A to není všechno - jako člen našeho Discord serveru budete mít také přístup k exkluzivním dárkům a dalším speciálním událostem. Je to ideální způsob, jak zůstat v obraze ohledně všech novinek a aktualizací studia GoodGame Studios.

Tak na co ještě čekáte? Připojte se k serveru GoodGame Empire Family Discord ještě dnes a začněte se spojovat s ostatními bojovníky z celého světa. Jen přejděte na https://discord.gg/goodgamestudios a připojte se k zábavě!

Aktuální chyby ve hře

1122

Komentáře

• Zador_CZ (CZ1)Zador_CZ (CZ1) CZ1 Komentářů: 45
    Zador_CZ (CZ1) napsal(a):
    Ahojda, tak opět pobřeží čepelí..... První stupeň, byl v pohodě,až do záverečných útoků. Od té doby to zlobí neustále s každým útokem na věž, Hlásí hodně prostředků pro útok odeber..., Musíš shodit prohlížeč, přihlásit se a znova zaútočit a tak stále dokola.
    Jeden krok vpřed a tři zpátky.

Ahoj. Měsíc je to nahlášený, ale stejně tuto akci pustí se stejnou chybou. BRAVO!

No opět bez opravy.... Není tedy již na čase tuhle akci vypnout. Díky
    Zador_CZ @ cs 1
  • Jíra z Roztok (CZ1)Jíra z Roztok (CZ1) CZ1 Komentářů: 14
    upraveno 23.04.2023
    Na Pobřeží čepelí nefunguje "Útok na nádvoří" (za jednotky sice zaplatíte cestovní náklady, ale z tábora expedice neodplují a na nádvoří věže ani pirátského konvoje nedorazí) odplují a boje se zúčastní pouze jednotky vyslané na křídlech a středem.
    Post edited by Jíra z Roztok (CZ1) on
  • smrtak99 (CZ1)smrtak99 (CZ1) CZ1 Komentářů: 13
    Soudruzi opět nezklamali po aktualizaci nejdou přesouvat jednotky na hrad či základny. Tak sem zvědav kolik času bude třeba než to opraví.
  • Jíra z Roztok (CZ1)Jíra z Roztok (CZ1) CZ1 Komentářů: 14
    Stáje taky nefungují, skutečný čas dopadu se liší podle vzdálenosti od minut až do několika hodin od času, který to udává při zadání útoku.
    Samurajové byli místo 24 hodin jen 18 hodin atd.

Ale to je jedno, sem už ani nikdo nepíše, že chyby jsou alespoň nahlášeny.
    Takže si myslím, že tohle vlákno je už jen pro výlevy hráčů.
  • efton (CZ1)efton (CZ1) CZ1 Komentářů: 5
    Nemohu zaútočit na hrad Damjóu s důvodu překročení jednotek na křídle nevíte čím to může být
  • peggy8 (CZ1)peggy8 (CZ1) CZ1 Komentářů: 1
    v samurajích se mi neukazují městečka a hrady jen samurajská ležení
  • FreyaFreya Moderator Komentářů: 3,374
    peggy8 (CZ1) napsal(a):
    v samurajích se mi neukazují městečka a hrady jen samurajská ležení
    Ahoj, jaký jsi level? Městečka a hrady jsou až od levelu 70.
  • Zador_CZ (CZ1)Zador_CZ (CZ1) CZ1 Komentářů: 45
    Ahojda, tak opět pobřeží čepelí..... První stupeň, byl v pohodě,až do záverečných útoků. Od té doby to zlobí neustále s každým útokem na věž, Hlásí hodně prostředků pro útok odeber..., Musíš shodit prohlížeč, přihlásit se a znova zaútočit a tak stále dokola.

Ahoj. Měsíc je to nahlášený, ale stejně tuto akci pustí se stejnou chybou. BRAVO!

Ahojda. Tedy. musím říci, že bych uvítal, aby někdo příště, až tuhle akci spustí jestli se jí podařilo  opravit Jako fakt tohle děsně k zlosti 6 měsíců to neběží to nikoho jiného neštve jen mě?Moc děkuji

Zador_CZ @ cs 1
  • dtom70 (CZ1)dtom70 (CZ1) CZ1 Komentářů: 17
    Dobrý den, je to krásné, když si člověk vybojuje vzhledové vybavení s +3 vlnami pro útok na 14 dní a 8 dní před koncem platnosti tohoto vybavení se pustí samíci a vybavení je jako neplatné pryč. Tak nevím, jediné pozitivní na tom je to, že jsem ho nekupoval za skutečné peníze.
    Takže podle hesla lehce nabyl, lehce pozbyl.
    Obávám se, že to není první vybavení o které jsem takto přišel, ale první u kterého jsem to postřehl.
    Děkuji tvůrcům hry za zkažení nálady na víkend.
    Na podporu psát nebudu, anglicky neumím (moje smůla), hraji hru v česku a nevidím důvod proč musím řešit věci v cizím jazyce. 
  • pepa227 (CZ1)pepa227 (CZ1) CZ1 Komentářů: 328
    dtom70 (CZ1) napsal(a):
    Dobrý den, je to krásné, když si člověk vybojuje vzhledové vybavení s +3 vlnami pro útok na 14 dní a 8 dní před koncem platnosti tohoto vybavení se pustí samíci a vybavení je jako neplatné pryč. Tak nevím, jediné pozitivní na tom je to, že jsem ho nekupoval za skutečné peníze.
    Obávám se, že to není první vybavení o které jsem takto přišel, ale první u kterého jsem to postřehl.
    Na podporu psát nebudu, anglicky neumím (moje smůla), hraji hru v česku a nevidím důvod proč musím řešit věci v cizím jazyce. 
    Mě to zas zchodilo dílek co měl být na 1 den a 12hodin po dvou hodinách :( asi mají turbo odpočet času . Už asi fakt neví jak by nás víc okrádali !!!!
  • -Ľudovít- (SK1)-Ľudovít- (SK1) SK1 Komentářů: 2
    Obre ránko chcem sa opýtať, keď som na mape sveta a pohybujem sa tam tak mi to laguje neviem či je to chyba alebo to majú tak všetci hráči za spetnu odpoveď vopred ďakuje.   S pozdravom -Ľudovít-

• MAXOV MAXOV (CZ1)MAXOV MAXOV (CZ1) CZ1 Komentářů: 40
    Ráno jsem byl na hře na HH jsem měl 300K útočnejch a 100k obranejch. Medoviny 39milionu na skladě a nedocházela ani jídlo a odpoledne se vratím a mám 9k jednotek dohromady. Na můj HH jel útok který zabil pouze 26k jednotek a všechno je pryč.
    dtom70 (CZ1) napsal(a):
    vždyť to je vybavení, které můžeš použít na vše, včetně PVP. Také většinou bývá použito na útoky na hráče...

Ahojda. Tedy. musím říci, že bych uvítal, aby někdo příště, až tuhle akci spustí jestli se jí podařilo  opravit Jako fakt tohle děsně k zlosti 6 měsíců to neběží to nikoho jiného neštve jen mě?Moc děkuji

Ahoj, můžeš mi z toho až poběží pobřeží prosím udělat video?

Ráno jsem byl na hře na HH jsem měl 300K útočnejch a 100k obranejch. Medoviny 39milionu na skladě a nedocházela ani jídlo a odpoledne se vratím a mám 9k jednotek dohromady. Na můj HH jel útok který zabil pouze 26k jednotek a všechno je pryč.
    je několik variant...buď na tebe bylo posláno více útoků a pak to zamaskovali (jelikož vidíš jen posledních 25 zpráv),nebo dezerce?
  • dtom70 (CZ1)dtom70 (CZ1) CZ1 Komentářů: 17
    Freya napsal(a):
    dtom70 (CZ1) napsal(a):
    vždyť to je vybavení, které můžeš použít na vše, včetně PVP. Také většinou bývá použito na útoky na hráče...

Tak znovu, pokud mi systém vyřadí vybavení jako propadlé, tak ho můžu použít na co přesně?? Mělo být platné 14 dní. Zbývající platnost při vyřazení byla 8 dní. Tak buď jsem blbý já a nebo hra. Při spuštění samíku bylo toto vybavení systémem vyřazeno. Potom tam k vybavení nepište, že má platnost 14 dní, když jeho skutečná platnost je 6 dní.
    Ano, máš pravdu, že toto vybavení můžu použít na vše, pokud mi ho ovšem hra nezruší dříve než je psáno.

dtom70 (CZ1) napsal(a):
    Freya napsal(a):
    dtom70 (CZ1) napsal(a):

Tak znovu, pokud mi systém vyřadí vybavení jako propadlé, tak ho můžu použít na co přesně?? Mělo být platné 14 dní. Zbývající platnost při vyřazení byla 8 dní. Tak buď jsem blbý já a nebo hra. Při spuštění samíku bylo toto vybavení systémem vyřazeno. Potom tam k vybavení nepište, že má platnost 14 dní, když jeho skutečná platnost je 6 dní.
    Ano, máš pravdu, že toto vybavení můžu použít na vše, pokud mi ho ovšem hra nezruší dříve než je psáno.

oki, tak tady tě poprosím obrať se na podporu...oni to mohou prověřit a případně zkompenzovat.
  • grandfather (CZ1)grandfather (CZ1) CZ1 Komentářů: 40
    Kam zmizela KOVÁRNA ???
     Radko Muller
  • mcsp (CZ1)mcsp (CZ1) CZ1 Komentářů: 11
    Naprostý souhlas s výše napsaným.

Statisíce vyhozených prostředků naprosto zbytečně. Odměny za ně, taky nic.
    Kdybych to měsíc nehrál, byl bych na tom výrazně líp.

A až z nějaké duté hlavy v Německu zase vypadne stupidní text k nutným opravám tak, ho už ani nedávejte na fórum. Je to výsměch do očí hráčů.

Začíná to být pravidlo. Když se něco posere, tak se o tom mlčí. 

Kde bylo napsáno, proč bylo zmraženo jídlo, co to bylo za chybu?To se zamázne globální odměnou.

A zkrácení času, to nejde nahradit ani vyčíslit. jen vím, že jsem přišel o sceatta, tokeny atd.
    CHYBA - SORRY JAKO. SE NĚKDO SPLETL, TAK TO NEHREJ A NEBUDEŠ NASRANEJ.

Dík
Sign In to comment.