Domů Czech & Slovak Technické problémy & bugy

Připojte se k oficiálnímu discord serveru dnes!

Hledáte komunitu podobně smýšlejících hráčů, se kterými byste mohli diskutovat o svých oblíbených hrách? Nehledejte nic jiného než rodinný server GoodGame Empire Discord!

Náš server je ideálním místem, kde se můžete spojit s ostatními hráči z celého světa. Ať už si chcete popovídat o strategii, podělit se o tipy a triky, nebo jen najít nové přátele, naše komunita vám nabízí vše, co potřebujete.

A to není všechno - jako člen našeho Discord serveru budete mít také přístup k exkluzivním dárkům a dalším speciálním událostem. Je to ideální způsob, jak zůstat v obraze ohledně všech novinek a aktualizací studia GoodGame Studios.

Tak na co ještě čekáte? Připojte se k serveru GoodGame Empire Family Discord ještě dnes a začněte se spojovat s ostatními bojovníky z celého světa. Jen přejděte na https://discord.gg/goodgamestudios a připojte se k zábavě!

Aktuální chyby ve hře

DruidDruid CZ1 Komentářů: 1,132
jsme si vědomi chyb, které ve hře jsou, a rádi bychom seznam aktualizovali. Proto vás chceme požádat o pomoc.

Otevřeme tohle vlákno, kam můžete psát všechny chyby, které na hře jsou.

Prosím jen o strohé oznámení chyby, jak a kdy se projevuje... bez dalších komentářů.. bez kritiky... nadávek a podobně, je tu dost "stěžovacích" vláken, toto prosím zachovat čistě oznamovací.

děkuji
Vsledek obrzku pro esk vodopdy
«13123

Komentáře

• obluda (CZ1)obluda (CZ1) CZ1 Komentářů: 221
    než kdybych to napsal pošlu screen

• AdkaGamer (SK1)AdkaGamer (SK1) SK1 Komentářů: 65
    nefunguje html, nefunguje relikus, vôbec nevylepšuje vybavenie. 
  • Pupen5 (CZ1)Pupen5 (CZ1) CZ1 Komentářů: 23
    Na vnějším se nemění pozice po úspěšném útoku
    Pupen5 @ cs 1
  • Spartakus01 (CZ1)Spartakus01 (CZ1) CZ1 Komentářů: 1,906
    Často se mi stává, že otevřu zprávu od známého a místo té nové se mi zobrazí ta, co mi poslal předtím a to samé u záznamu z útoků co jezdím. Pak musím relognout, abych si to vůbec přečetl...
    Jedna pro GGS! G G S nic!!! :D 
    https://www.youtube.com/watch?v=qWTYle8jTMg
  • KingDiamond2 (CZ1)KingDiamond2 (CZ1) CZ1 Komentářů: 263
    Mám otázku.Oni už se nevrací vojáci po útoku na měniče zpět odkud byli poslány a při prohře je normální ztráta?Jinak si to nedovedu vysvětlit že mě už po druhý zmizeli vojáci vždy po útoku na měniče a vůbec se nevrátili zpět.Jinak záznamy mažu,ale dnes jsem se koukal na základnu a říkám herdek to je divný měl jsem tady vojáků dost a pomalu všechny pryč.
    KingDiamond2 @ cs 1
  • susak (CZ1)susak (CZ1) CZ1 Komentářů: 23
    Pokuď útočíte na hráče co vám dá třeba 97 cti za porážku a pošlete mu na základnu 1. útok s dopadem v 16:00 a poté pošlete 2. útok s dopadem v 16:00 na HH, tak za každý útok se vám přičte 97 bodů cti místo toho aby se vám za útok, který dojde první přičetlo 97 cti a za druhý o něco méně bodů cti.
  • SAURON DRTIVÝ (CZ1)SAURON DRTIVÝ (CZ1) CZ1 Komentářů: 62
    Už podruhý za hodinu se mi hra sama od sebe vypla , zase v to máte bordel , koukejte to opravit , nehodlám se co půl hodinu speciálně kvůli vaší blbosti přihlašovat
  • MATY2000 (CZ1)MATY2000 (CZ1) CZ1 Komentářů: 3,836
    upraveno 12.08.2019
    Když posílám útoky na věže rychle po sobě hází mi to dva errory.
    Jeden je tento : https://ctrlv.cz/IeHW

A druhý je podobný.. 
    https://ctrlv.cz/ojtd

EDIT: Přidání druhého screenu
    Post edited by MATY2000 (CZ1) on
    MATY2000, CZ1

• NewVlada (CZ1)NewVlada (CZ1) CZ1 Komentářů: 19
    nefunkční bodovací systém  na venkovním království  za dva dny žádný postup absolutně systém  nereaguje na postupy a můžeme orazit koho chceme :)
  • martík (CZ1)martík (CZ1) CZ1 Komentářů: 5
    technikus napíše úspěch a nic , musím pokračovat než mám další , jedná se někdy i o mega zlatáky
  • MATY2000 (CZ1)MATY2000 (CZ1) CZ1 Komentářů: 3,836
    Nefunkční speciální nabídky.. nabídka sotva přijde a už nejde vybrat..

https://ctrlv.cz/nx5r
    MATY2000, CZ1

• Pepe6 (CZ1)Pepe6 (CZ1) CZ1 Komentářů: 3
    Zmizely mi žebříky (několik tisíc) a bůhví co ještě,  končím, zdar
    Před měsícem sem si prodloužil na 3 měsíce produkci jídla a daní.Jak je možný že mě to signalizovalo že to brzy dojde,a hned sem musel využít nabídku na týden na jídlo za 94 rubínů.Tohle už je vážně vrchol tohodle zlodějskýho paskvilu.
    KingDiamond2 @ cs 1
  • ilavak (SK1)ilavak (SK1) SK1 Komentářů: 16
    nejde nabijanie cez sms
    ilavak @ sk 1
  • DruidDruid CZ1 Komentářů: 1,132
    Před měsícem sem si prodloužil na 3 měsíce produkci jídla a daní.Jak je možný že mě to signalizovalo že to brzy dojde,a hned sem musel využít nabídku na týden na jídlo za 94 rubínů.Tohle už je vážně vrchol tohodle zlodějskýho paskvilu.

to Ti neukazovalo, že Ti dojede, to je akce 85% sleva, to sis nemusel kupovat
    Už podruhý za hodinu se mi hra sama od sebe vypla , zase v to máte bordel , koukejte to opravit , nehodlám se co půl hodinu speciálně kvůli vaší blbosti přihlašovat

pokud to formuluješ takhle, můžu Ti na to odpovědět jen to že my, jako moderátoři, to opravit neumíme, ale můžu to předat dál... jen potřebuji definovat přesný problém.. nevím kde hraješ, ale pokud v práci, může mít zaměstnavatel nastavené nějaké omezení...
    pmiki (CZ1) napsal(a):
    NEFUNGUJE HTML5   

Je to dost strohé ? 

strohé je to dostatečně, jen to ne zcela definuje problém, jak nefunguje???
    Mě to tam ukazuje stále že mi to dojde za týden. A to je teda záhada když sem si to prodlužoval minulí měsíc na 3 měsíce.
    KingDiamond2 @ cs 1
Sign In to comment.