Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
da se zmenit jmeno hrace

ahoj jak mohu zmenit jmeno hrace mam plyaer a cilo a chtela bych to zmenit ale nevim jak
0
Sign In to comment.
Další odpovědi
je opravdu nešťastné.
Každý z hráčů chce mít svůj hrad hezkej
(a hlavně silnej a herně užitečnej, to jo)...
GGE nám nabízí různé vzhledy.
Tak proč probohaživýho takhle dokurvili pojmenování účtu?
No proč, no... Protože je to firma, kde chybí koncepce a kde pravá ruka neví co dělá levá.
Protože nikdo ze zaměstnanců neužívá jejich vlastní produkt (nehraje empire).
Protože ve své nabubřelosti si myslí že tomu rozumí líp než hráči, protože si myslí že hráčům nabízí to nejlepčí co hráči chtějí/potřebují.
Protože GGE
Jednak se ale tím chrání samotnej hráč pri odcizení učtu kde ma stále možnost zjistit stav hradu
Hrál jsem jinou hru kde si mohl měnit nick kolikrát se ti zachtělo Dokonce i mail se dal změnit
V prípade odcizení stačilo napsat na podporu cez tvuj mail a oni na základe tvé Ip adresy zjistili pravého majitele a vrátili s5
dokonce mi jednou napsali i Ip adresu kdo jí hacknul :-)
byla v Turecku
Takže je to spíš alibizmus GGS ale skus to cez podporu a udej vážnej duvod a možná se Ti to povede
Přeju hodně štestí a trpělivosti
Psala jsem před týdnem a bez odezvy