Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Co se to děje ?

Především zdravím všechny ,především moderátory ggs , opět jsem se vrátil k ggs ,je to především relax ,ale jsem nadmíru nespokojen ..co se děje,že aliance si dělají z jiných aliancí butik na suroviny? Vyhrůžky,vydírání ,, cituji Buď půjdete k nám nebo budete hořet ? Útoky hradů s lvl 70 na hrady s lvl 13 ? to myslíte vážně ? Multiúčty provokatérů ? Útoky na hrady a základny,které hoří na 90% ,jistě beru ,že dotčení hráči se nechovají zrovna OK ,ale co mají odepsat na urážky,ponižování,vyhrúžky ? Když ,,,dotčenému ,,sjedou hrad 6 x denně s rozdílem více než 40 lvl ? Jestli-že se takto chovají ,,silné aliance vůdči aliancím začátečníku ,volíme ,,nutné zlo ,,po vzoru těchto ,,silných aliancí ,zvolíme totéž ,,napadání začátečníků od 6 lvl a to denně ,ve jménu ,,Takové silné aliance ,,ale opravdu myslím ,že o tomto ggs není ! Je to nouzové řešení ,,nemohu jednat s aliancí 20 x silnější a nebudu na kolenou ...za každý opakovaný útok ,a jsem domluvený s veliteli vypálíme 200 nových hráčů ,,jestli o tomto je ggs pochybuji ,ale odmítáme sponzorovat ,,silné aliance surovinama ,NEJSME HASIČI měli jsme nejtvrdší podmínky statusu na ggs a nikdy to naši hráči neporušili ,na druhou stranu jde o lidi v rozmezí 40-72 let ,,takže puberťácké výlevy neděláme ,a tak stojí otázka ? Chce ggs aby nezačínali začátečníci a PODOTÝKÁM ,,HRAJI OD ZAČÁTKU GGS ,A JDE PŘEDEVŠÍM O PRESTIŽ TÉTO HRY A O PENÍZE prosím o odpověd do emailu : jaromí[email protected] ,s našimi hráči komunikujeme výhradně přes skype a mobilní komunikaci ,,PS a PROSÍM ,hloupé odpovědi ne,,píšu solidně a zodpovědně a tvrdě si stojím za svým ,,Naši hráči toto nezačali ! Děkuji za odpověď,předám velitelům ali a školek,do té doby ,zastavujeme činnost 90 hradů děkuji Daniel - Jaromír Mihla
1
Sign In to comment.
Komentáře
budeme vypalovat ty nejnižší levely na ggs a začátečníky ,poděkujte prasatům z aliance Bohemia , závazné pro všechny členy aliance a školky !!Platí do odvolání ! Odchody nejsou jen přesuny do sesterských ali a školek ,Držte se Děkuji za podporu všem hráčům Danny
Hele kámo (řrout trollů), sic mi je do vašich konfliktů prd, ale pokud takové šašky jako ty, zničí všecky, budu jen rád ;-)
A rozhodně mi nepiš z jiné ali, jakože tím podpoříš svou osobnost. Jsi kokot a členstvím v žádné ali to nespravíš.. Ja?
"Je to rebel !"
;-)
Kldně dopalte do fajeru. Se z toho strašně osypu..
"Je to rebel !"
;-)
"Je to rebel !"
;-)
Tímhle zpusobem vyléčí omnoho více hráču ze závislosti jak léčebna v Bohnicích :DDD