Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Diskuze k únorové aktualizaci
Sign In to comment.
Komentáře
je to až tak exluzivní, že si je můžou strčit tam, kde už mají strčené hrábě. :-)
jo tak bacha...on se tam rád sundavá dílek asi po verbu těch vojáků nebo po vylepšení těch kasáren...ale jinak s dílkem na náklady mě stojí těch 123k
http://prntscr.com/mo3qnx
ehm ehm, nemcuri posrali hru este viac .. ...
http://prntscr.com/mo4bkh
LO
jim za tuhle předraženou čím dál nudnější kravinu 350,-
Klidně bych tu utrácel i 500,- /měsíčně a občas i víc nebýt to čím dál větší vopruz .
Takhle ale dostanou ode mě v průměru za měsíc max 100,-
Hloupý automatický nasazení místo filtru nástrojů v základním nasazování bylo málo ponižující ?
Kvůli novým vojákům se mi impíci za to čim cukruju prvních vlny těch nekonečně nudných soutěží
už nevejdou na jeden řádek .
Místo dalšího LVL velitelství zase další nastavování blbý!!! výstavby za zhovadilý tokeny . WTF ?
Další trapný odměny = "odměny"na úkor toho co opravdu chci . tzn korouhví , beden.. , prasátek
a top nástrojů použitelných i při pvp .
"Zase důvod kupovat si rubíny co nejmín' a stydět se za každou koupi i za to že to ještě hraju ,
když mě furt tlačí kam nechci a furt dělají jen věci co ví že nechceme místo toho co potřebujeme "
Kolik lidí co si tu umělo a chtělo hrát a bylo ochotno platit se na to kvůli tomuhle přístupu vykašlalo ?
Kolik se jich na to zase brzo vykašle ? Kde budou furt brát nový , když zjevně hlavním předpokladem
jejich klientely je nedostatek sebeúcty , rozhazování peněz za opravdu nekvalitní zboží a mrhání časem
na to co je dobrá zábava opravdu jen chvilkama a nekonečně hodin jen trapná rutiní nuda .
"Jak dlouho mi ještě bude trvat zahodit ty spousty hodin co jsem tu trávil ? Už dlouho mě to baví
skutečně jen když už nutně potřebuju dělat něco jinýho , něco do čeho se mi opravdu nechce
Jak dlouho ještě vydržím doufat , že se změní majitel nebo probere vedení a místo sledování
okamžitý tržby po zavedení nehoráznejch hloupostí se opravdu poctivě pokusí masově prodávat
co nejkvalitnější produkt s co největším ziskem ? Už jsou to další 2 roky planých nadějí ...
Asi ale dřív umřu a až se to stane nechci smuteční jízdu na svůj hrad . Chci vědět , že budete hrát
mnohem kvalitnější hry než jakou je nyní cokoli z pera GGS . Dopručuju online šachy , nebo to
na kterých si opravdu zahrajete opravdu dobrý hry , jejichž vývojáři a provozovatelé si ty prachy
opravdu zaslouží . Jde prostě odejít ke konkurenci GGS nebo dělat jinde něco úplně jinýho "
To je asi tak nák to co se mi honí hlavou po další"báječný"aktualizaci a né to kde vyjezdim
ty spousty drblejch tokenů nebo jestli a kolik dám za nový kastíky když ty kupovaný budou
výrazně lepší než ti ze hry a ještě k tomu budou vypadat a jmenovat se naprosto stejně .
Opravdu fuj ! Hratelnost , zábava , ceny všechno špatně !
Je to screen dělaný z mobilu, tak snad to bude k přečtení...
A rychlost verbování taky jinak (což je vidět ve hře): lvl 7 30%, 8 35% a 9 40%.