Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Liga království
Sign In to comment.
Komentáře
Pro natvrdlejší jen zopakuji - nejde o akci pro hráče, jde o akci pro GGS. Nic složitého v tom opravdu neni.
Ohledně toho, podle čeho se určuje kdo jak skončí v žebříčku při stejném počtu medajlí je odpověď taky zcela jednoduchá - snadno srozumitelnou, přesnou odpověď nikdy nedostanete, takže komukoliv jí pokládat je zcela zbytečné. Je to vlastně stejné, jako bych očekával odpověď na otázku, jestli si je GGS vědomo lagů, které chodí za ručku s reklamama ( brzdy, sekačky,i schazování hry, když se hráč snaží vícerokliknout do hry během nástupů reklam, kde se do kurzoru pustí přesýpací hodiny s tím že "neodpovídá" ) a že lagy jsou ve skutečnosti chyba ve hře a jen ... ( pojem vynechávám, kvůli možnému banu ) může chyby do hry dávat zcela záměrně.
No, pevné nervy všem a hodně zdaru těm, co se akci snaží dělat na max.
a pokud mám další titul o kterém díky bugu nevím přičtou se mi ty další??
Nic jsi nepochopil Ivane ... :-) Jste na tom s klukama z GGS stejně. Časem na to přijdou, že tento systém nikoho k zvýšenému utrácení nepřiláká a dojde ke změně. Stejně tomu bylo i u většiny akcí, které v poslední době zavedli. Kdo jak moc dnes nakupoval na CZ můžeš zjistit v šlechtickém klání :-)
https://ctrlv.cz/21sj
To je přesně to, o čem jsem psal. Viz. to o mrtvole.
Na cizákách jsem nahrál cez 2M slávy První den jsem skončil 2 Druhý den 3 a hráč na 9 míste co ani nevyjel na cizáka má stejnej Titul rváč jak já na 3 místě
A to sem ještě uvažoval že si koupím bonus
Ted spíš uvažuji že s tou *** hrou skončím
tak takle jsem si to nějak představoval )))
takové umístění nemám ani v nomádech když nehraju ...
:-) tak pěkně namícháme ty hrající s hrajícíma aby se potahali a nehrající budou mít své skupiny
Nechtějí trestat hráče, kterým se zadaří? :-) .. to je milé. Ale není to o tom jestli se zadaří a přijde dobrá sada cizáků, protože žádné velké hrady už nejsou, ale o nalosovaných skupinách :-) Ještě mě napadá, že pod pojmem zadaří, může být myšleno, jestli se zadaří nákup nebo ne.
Dost problém v sezónním hodnocení je, že není rozděleno podle úrovní. 70tka se prostě nemůže rovnat s úrovni 12.
To je jako kdyby běžel sprinter na olympiádě závod a po 100 metrech ho zastavili, že chtěli jen vyzkoušet nový povrch a medaili získat nemůže. Je to na stejné úrovni...
Jak vlastně vypadá sídlo GGS? Není to šapito? Protože tohle je doopravdy jeden velký cirkus...
Když by tomu tak bylo, hrála bys ještě?
Ale prosím neposílejte to jako zpetnou vazbu nebo ty blbci se toho ještě chytnou