Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Diskuze k lednové aktualizaci
Sign In to comment.
Komentáře
Proti správnýmu používání předvoleb to není o moc rychlejší , někdy s tím , že jezdíš po sobě
různý cíle z různých hradů je to dokonce pomalejší a už vůbec to není výhodnější .
Jistě by byla mnohem lepší možnost koupit ještě dvě předvolby . Dokážu si ale představit,
že pro rutiní ježdění nehr nešpehovanejch cílů se to těm co nepoužívají pro takový útok
i pár rubínovejch vojáků tj přesně tak aby jim tito nepadli , tak těmto pár se třeba vypnutí
jednoho křídla atp pro 2-3-4 vlnu vyplatí a ušetří jim to možná jednu předvolbu .
Suma sumárum úplná kravina . Potřeba je a to už roky filtr prostředků , rolovat kvůli obyč
vlajkám a dřevěnejm štítům atd je ten vopruz . Nastavit to pak dobře o tom ta hra přece má bejt.
Horší blbost už je jen filtr ve skladu kterej mi taky nic nezrychlí ale co , rovněž to ničemu nevadí.
Co ale vadí všem , že když jezdí o 106 musí co chvíli trávit xx minut vyprazdnováním skladu.
Proč už dávno nejde označit na zobrazeným listu víc položek a prodat je naráz ?
Idealní by k tomu byla možnost posunout si tam vertikální čáru a za ní prodat všechno horší .
Změna u krken a cizáků je taky o ničem . Platit jde za tuhle akci dávno - koupit vlajky , erb ...
Všichni by ale ocenili kdyby jeden jejich hrad byl viditelně hlavní , obnovoval se pomaleji
např co 8 hod a bránilo by ho min 3-8k def . To ale taky nehrozí . Pouze těm co jezdí tolik ,
že jim to co akci nahrálo 6-8k def se to už neděje a co vím jistě , tak další 2 silný a jistě platící
hráči kvůli tomu přestali .
Jediný co přinesla tahle aktualizace mně a všem s kterejma jsem se o tom bavil je , že jsme
uražený , že z nás dělají blbce a mnozí naštvaní , že je hra ve výsledku zas o něco horší ,
místo toho aby opravili mraky chyb .
Osobně mi vadí hlavně jak hra kolísavě a pomalu běží a když nic jinýho tak bych ocenil možnost
přepnout ji aspon' do obranýho modu v kterým by se z hradů načítali jen hradby ,def prostředky,
kasteláni a sín' a rozhodně né nabídky na nákup povětšinou krávovin .
Když na hráče jede třeba 5-11 útoků a v ali mu svítí sta trumpet tak se to zpomalí jistě i těm
co se vytahujou , že jim to jinak běhá jakž takž slušně .
K té lize nemám nic , Jsem ted'asi 3 z 9 , skleník chci , protože ostatní ho budou mít taky
ale že by mě to kvůli tomu víc bavilo to teda rozhodně vůbec .
Nečekám, že by se tímhle komentem něco zlepšilo.
Jen jsem si potřeboval zabrblat...
Milé GGE, vy to ale vedete :-(
aliance: CESKY LEV (M1 server)
Pokud máte nějaké dotazy, neváhejte obrátit se na mě v PM, poradím, bude li to v mých silách.
Nemám ani rubínové.