Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Diskuze k listopadové aktualizaci
Sign In to comment.
Komentáře
Navíc, když na něj dáš 14tku SD, tak bude produkce u 1ky skleníku 390/hod, oproti 277/hod u sýpky. K tomu krát produktivita za bonusy + VP a třeba u mě na HH to je celkově rozdíl 1skleník vs 30 sýpka 3.880 vs 2.771.
Když uberu VP za okrasu, co musím dík velikosti dvou skleníků dát dolů, tak se to sníží z 3.880 na 3.857. I tak u dvou skleníků na lvl1 získám oproti dvěma sýpkám na max bonus 2.172/hod...
P.S. U dvou max skleníků je rozdíl už 7.030/hod
Edit. Tovaryš úplně na h.vno... Fakt by mě zajímalo, kdo to využije. Nováčci mince nemají a ti co už tu byli utratili co šlo posledně...
v aktualizaci bylo uvedeno, že se můžete těšit na nové předměty v obchodech událostí - těšit se na ně můžete o něco dělej, k dispozici budou až po skončení “Black week” nabídek!"
máme to chápat tak, že to co nyní nabízíte za rubíny, bude k dostání za desky nebo symboly?
jako příklad stavební dílky sklad jídla nebo počet jednotek na hradbách
teď jsem si všiml, že se to vztahuje i na zbrojíře, tak asi nic
CM to předal dál - měli bychom dostat vyjádření, jestli to takhle má fungovat, nebo jestli jde o chybu... dám vědět až dostanu reakci
Kovat jdou jenom dekorky... jiné budovy s VP taky nevykoveš, takže bych řekla, že ne (mimo jiné té budově chybí i ta “úroveň zkušeností”, co je specifická pro dekorace)...
972 + (20-500) = 600???
Asi sem chodil na špatnou školu:-(
P.S. Jůůů, sem utratil další zlatky a toho upraveného cizáka zas vyhodil. Pááni, genialita funguje dál, už sem pod 600... Nejsem žádnej škrt, do třetice všeho dobrého sem dostal 890, no, sic méně než měl původně, ale...
Každopádně, jak často se má resetovat ta cena za vyhostění? :-)
A k počtu vojáků viz. oznámení https://community.goodgamestudios.com/empire/cs/discussion/358567/listopadova-aktualizace-22-11-2018#latest
Vyhoštění funguje tak, že nejprve vymění hrad za jiný a k němu teprve přičte bonusové obránce. Momentálně tak funguje i změna za rubíny, ale tam by mělo jít o chybu