Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
největší skandál hry goodgame empire a moderátorů

ahoj všiml jsme si že na fórum je oficiální diskuze kde řekli že mezi 10.11 až 12.11 bude dárek a byli tam vypsány odměny co dárek bude obsahovat a byl tam naspaný 2krát okrasný prvek a mi jsme ho dostali jen jednou tak chci říct že moderátoři dělají strašné podvody takže jejich funkce moderátor jim asi dlouho nevydrží protože nic nedělají a podívejte se sami na toto a posuďte:
Komentáře
Jestli myslíš že je to důvod k sesazení moderátorů tak si s tím třeba napiš do GGS, a jistě se v tom případě nabídneš že tuto funkci po nich převezmeš
Jinak nechápu, kdo tu všechny co normálně odpověděli nahlásil za spam...
Som rad ze si si po tak kratkej dobe na fore vsimla ze su tu vobec moderatori. My podavame hracom len tie informacie ktore dostaneme od GGS. Bohuzial nemame ziadnu moznost ovplyvnit chod hry, odmeny, udalosti, jedine co mozeme je klast otazky a cakat na odpovede. Mozeme a snazime sa Vam prinasat informacie pravdive a co najskor ako to je mozne, snazime sa bojovat za Vas. Ver mi ze to nieje lahka uloha pretoze my nesedime v Hamburgu s vyvojarmi, CM, majitelmi, ale prave naopak sedime doma hrame hru tak ako aj vy. Robime to v ramci svojho volneho casu a niekedy na ukor inych veci ktore by sme mohli robit. Moze stat to ze v oznameniach su chyby ale to my nemozeme dopredu ziadno skontrolovat, a ani svojvolne si vymyslat a menit oznamenia. Preto by som ta chcel poprosit aby si neutocila na nas Moderatorov. Sme len dobrovolnici ktory sa Vam snazia pomoct a nemame zato ziadny plat.
S pozdravom Horus
A podle těch 10 "to se mi líbí" co dostal zakladatel za svůj úvodní příspěvek jich bude přibývat nebo se tu nachází nějací ...to slovo si domyslete sami... kterým se to doopravdy líbí.