Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Neustálé otevírání nabídek

Chtěl bych se zeptat, z jakého důvodu se neustále (skoro každých 5 minut - někdy i v kratších intervalech) otevírají nabídky ? Myslím, že by úplně postačovalo, že jsou na ploše v ikonách. Kdo chce něco z této nabídky nakoupit, ten si je může otevřít a prohlédnout. S ohledem na časové intervaly, kdy se nabídky otevírají, docela narušují hru, neboť se např. otevřou v době kdy člověk chystá útok apod.
0
Sign In to comment.
Další odpovědi
Ano, reklama v GGE je agresivní, je otravná. Zpomaluje chod hry.
Jenomže - jenomže tolik hráčů ji využívá, a nakupuje, že provozovatel prostě nemusí reklamu omezovat.
Takže si za to můžeme my, hráči. Kupujeme hezký vzhled hradu - třeba tu bábovičku pískovou. Co má proboha bábovička společné s érou rytířů?
Kupujeme posílení sezónních bodů. Aby jsme pak efektivněji klikali, a vyklikali si lepší odměnu...
Nákupy jednoznačně provozovateli říkají, co hráči opravdu chtějí...
Ano, můžeme si za to sami. My všichni.
A bylo by fajn kdyby mohla být uzaviratelná. Děkuji
Vážení přátelé moc jsem do této knihy přání a stížností nepřispívám :-)))
ale teď už mám na moderátory jednu prosbu od včera je HRA opravdu nehratelná nevím teda jestli jenom u mě ale přes ty okna které vyskakují v pravidelných myslím si že 10 minutových intervalech a menších.... se to opravdu nedá hrát.......velké díky jmenovitě gamině a lafaetonovi...že věc předají dále a naši zaměstnavatelé...GGS s tím urychleně něco udělají nebo z toho opravdu dostanu OSYPKY......!!!!!!!!!
převelice předem děkuji martin.......MASONY....
Ale speciálně tendle víkend, kdy mi vyskakuje reklama co pár minut, se mi nepodařilo správně převléct kastelány. Nakliknu kousek zbroje... zamrznutí prohlížeče... reklama, tu vodkliknu... a jdu hledat ten kousek zbroje kterejže to vlastně je (sklad mám zaneřáděnej harampádím, samozřejmě...)
Milé GGE, kazíte hru!!!
– Johann Wolfgang von Goethe
Jak říkám, můžeme si za to sami.
Nakupujeme, nakupujeme... Dokonce i vzhledy hradů - ty bábovičky či stavebnici Lego (co má probohaživýho písková bábovička společného s érou rytířů?).
Nakupujeme posílení sezónních bodů - aby jsme mohli efektivněji klikat.
Provozovatel správně rozeznal že chceme utrácet, a tak nám to cpe horem-spodem...
Ano, je to schválně.
Ano, můžeme si za to sami.