Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Matrix vs. Koalice
Sign In to comment.
Komentáře
I. Není dovoleno napadat nebo obtěžovat, otevřeně či skrytě, jiné hráče, moderátory nebo zaměstnance GGS. To zahrnuje útoky a hanlivé komentáře proti ostatním uživatelům (včetně moderátorů a zaměstnanců GGS) na fóru, stejně jako útoky nebo znevažování ostatních uživatelů kvůli jejich osobním názorům, jazyku nebo pravopisu, pohlaví nebo orientaci, původu nebo vyznání. Psaní nevhodných historických odkazů spadá pod stejné pravidlo.
a to druhe pravidlo ti už napsal Druid,nedržíš se vlakna a to neni první prípad,pokud maš neco proti hre tak si založ vlastní vlákno nebbo tady vubec nelez
na vítězný vlně týhle svatý války za celkovou kultivaci kultury herního projevu .
Vím , že se tímto vystavuju dalšímju hojení se aspon' na body stran velkoali Matrix .
To ale nebude žádná novinka
Přesto musím poděkovat Koalici za , jak to tu čtu , naprosto fér přístup a výkon .
Nechci tady urážet šmahem poražený Matrix a naopak chci věřit , že většina stížností
na ně se zakládá na pravdě jen z části ale je samozřejmý , že i já jsem chtěl aby ten Matrix
konečně někdo vypnul aspon' dočasně .
Je pochopitelný , že do top ali se vždy budou snažit cpát hlavně hráči který se vypracovali
dost podivně a hodlají v tom beztrestně pokračovat .Bez ohledu na to jestli mi vadí nebo ne ,
když někdo hraje tvrdě , silově a třeba i lacině zmastí výrazně slabšího ,
(ačkoli když v tom nezná míru a opakuje to kdykoli se mu někde jinde nezadaří přijde mi to dost nevkusný)
musím poznamenat , že o matrixu jsem toho slyšelo hodně a moc se mi to nelíbilo .
Co jsem viděl osobně se mi taky vůbec nelíbilo a zabránilo mi to tuto ali respektovat
jako po právu 1. našeho serveru .
z věcí který mi není hanba uvést např :
- jedna ali Matrixu na nás jela loni HU - velice neúspěšně
- většina spoluhráčů jim v odvetným HU zadělila
- reakce byla , že nás jeli ve stejnej den HU poražená ali Matrixu a hlavní ali Matrixu .
to co mi vadilo je , že se i přes svůj nic moc výsledek dál chovali jako Mistři světa
a pokoušeli si malicherně spravit chut' válkama který se moc nevyplatily vůbec nikomu .
tohle
ale výhružky totálním zničením za věci úplně banální nebo naprosto pochopitelný
v bleskový válce která vypadá pro menší ali vs Matrix nehratelně a kdy LVL 800
týhle špičkový ali jezdí už první noc na hořící LVL pod 400 a neřeší že jedou dva na jednoho
Oproti tomu o OS jsem nikdy neslyšel nic drsnějšího než , že jsou dost silný aby si hráli
kdy budou chtít a co budou chtít , bez toho aby jim do toho mohl někdo kecat .
Těžko se mi tedy může někdo divit , že můj respekt k OS a všem hráčům v Koalici
ještě vzrostl . Tak jako jsem cenil když THC s hráči OS zařízli FSAEV
cenim , že ( tahle spravedlivá ) Koalice umravnila Matrix . DĚKUJEME .
"Je to rebel !"
;-)
"Je to rebel !"
;-)
20:09 a už takhle nacamranej :-) Styď se :-)