Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Diskuze k HTML5 - Status quo

Sign In to comment.
Komentáře
A hráč si jen zvolí, jaké rozhraní si na svém PC spustí...
A modlím se, aby ta propojení byla správně nadefinována...
Nedělám si iluze, určitě se vyskytnou nějaké dětské nemoce. Záleží jak se s nima programátoři poperou...
Mám PC 8G ram 4jádro procák a internet 150M Nejprv by měli něco pořádně udělat a pak to pustit do hry
A na podporu by jsem slušně napsal že chyba je u nich a to mezi klávesnicí a židlí
Něco je jiné. Ale dá se..
p.s.: Jo čuráci nemaj s kým bojovat, tak ruší noční klid :-) At přejedou cokoliv, máme to u ptáka..
"Je to rebel !"
;-)
Na Horizont kašlu a vypadá to že i na celou hru pokud to nevyladí
"Je to rebel !"
;-)
Jsem zvedavej jak se budou drbat když skončí v prosinci flash a 30% hráču to zabalí když to bude nehratelné
Za druhé, kompletní přesun na verzi HTML 5 plánujeme v průběhu tohoto a dalšího čtvrtletí. Ukončení vývoje a konec hry v technologii Flash očekáváme nejpozději na konci druhého čtvrtletí 2020. Abychom vám usnadnili přechod, od dnešního dne až po konec druhého čtvrtletí budou některé herní akce a herní prvky dostupné pouze ve verzi HTML 5. První kroky jste viděli už v akcích Vnější království a Za horizontem. Pobřeží čepelí, Bitva o Berimond a Bouřlivé ostrovy budou dostupné pouze ve verzi HTML 5 od dalšího nebo během dalšího konání akce. Další království (Ledovec věčné zimy, Hořící písky a Ohnivé vrchy) budou již brzy také dostupné pouze ve verzi HTML 5.
Chtěli bychom zdůraznit, že toto děláme za účelem zlepšení kvality hry, kterou tak rádi hrajete. Budeme pokračovat ve snaze o optimalizaci verze HTML 5 pro hraní na mobilních zařízeních. HTML 5 je nový standard v celém odvětví. Abyste si mohli naši hru užít v nejvyšší možné kvalitě, ujistěte se, že máte aktualizovaný prohlížeč na nejnovější verzi.
Takhle vypadá zlepšení ze strany GGS
Stále to padá
vnejší každých 5 min a na hlavním to někdy vydrží 1h
http://prntscr.com/r3xkky
ve flashi to jede jak blesk