Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Diskuze k vnějším královstvím
Sign In to comment.
Komentáře
Hóódně vtipný
A co udělali Poláci, že byli taky vyloučeni? A co jsme komu udělali my, že nás nevyloučili :-)
5. Rozdělení podle úrovni nebude
6. Vybavení půjde získat jen klasicky z baronů nebo od obchodníka s vybavením (za rubíny)
8. Také (tedy, kromě nabídek) by mělo být možné je koupit u obchodníka (opět za rubíny)
Vyloučení je kvůli technickým parametrům serverů, a do budoucna je možné, že se budou moci zapojit...
Osobně jsem na novou akci zvědavej. Vše může mít svá pozitiva, pokud je člověk ochotný je hledat.
Chci se tam podívat proto, abych nedostával informace jen zprostředkovaně, a viděl co a jak. Pro mou zvědavost, se pokusím využít této možnosti k nalezení pár přátel v jiných zemích, abych mohl poklábosit co a jak na jejich serverech, jaké mají problémy, jak to vůbec u nich chodí, jak tam u nich hledí na nové změny.... tak i tak toho využiju. Pro mě - jedinečná možnost přijít do kontaktu s hráči z jiných zemí.
Ohledně možné předraženosti atd. Lidi, nenapadlo vás, že i hráči v jiných zemích na to můžou koukat podobně a do plateb za "dočané" se moc nepohrnou? Třeba se tam najde jen pár jedinců, ze kterých si tu po akci na foru budeme dělat srandu, že si za ohromnou útratu odnášejí vzhled, do kterýho ani nejde hodit šutr a stavební díl, který lze získat u měničů.
to Balík4 :
Víš, zrovna o vaší partě se dá říct, že plně chápe význam slova efektivita. Na vašich výsledcích v soutěžích je to hodně znát a třeba Baldo zrovna ty se svou partou, po očíhnutí terénu budete umět hodit do kupky nějakou společnou strategii, u které když se lidi budou ochotni zůčastnit, nadělá těm z jinejch zemí pořádný vrásky.
V tomto bych rád poprosil hráče z TOP aliancí: hodte tam očko, očíhněte terén a promyslete možnosti. Třeba to ve výsledku díky vám bude "mazec".
to Spartakus01:
Hele já si tipnu.
Ohledně japonců. No, rád bych věděl, jestli je GGS nutí hrát v evropském střihu oblečků proti "vlastním" šogunům.
...začít bez vybavení je taky fair-play, mě by se moc nelíbilo kdybych byl (v říši) lv.20 a jel na mě někdo s mistrem povolávačem, zatímco já na něj s nějakým zeleným velitelem 25%/30%.
...to s ali by se dalo udělat lépe...jsem zvědav jak se budu domlouvat s cizincem co neumí anglicky, virtuálně se stylem "rukama, nohama" asi nedomluvím
Jen upozorním - pokud už pojedeš přes translátor, nesnaž se používat slengové věci. Znám případ, kdy na mezinárodním serveru jedné hry kluk napsal holce přes translátor, aby jí kozel potrkal. Jak ti jistě asi dochází v určitých zemích jako spojené státy a pod, je to stejné jako by si zneužil výrazu, dříve používaného o velikonocích a dnes nepoužívaného z jasných důvodů. Bacha na to
Jinak němce hodně potěšíš, i když neumíš němčinu a jedeš jí přes translátor - vždy jim polichotí, když němčinu upřednostníš před anglinou.
S madarama používej angličtinu a pokud ty jako čech s nima budeš chtít nějakou dohodu, jsou na to ty pravý - dohody vždy drží a nepodrazí tě. S rusákama si nic nedomlouvej, jsou to chaotici, co se nedomluví ani mezi sebou. Řekum se vyhni - jdou tam kam zrovna zafouká větřík a nedělá jim problém ráno bojovat po tvé straně, a večer proti tobě.( ted nevím, jestli tam taky budou ) Nebud překvapenej až v německých celcích uvidíš slováky - dělaj to tak všude, i když by je češi měli rádi u sebe. Samozřejmě zde bude situace zpočátku jiná, protože jde o dočasnou věc a třeba se ani mezinárodní celky, respektive pakty moc nosit nebudou, ale podle mě dřív nebo pozdějc se tam určité věci formovat budou.Pokud ti němec řekne, že něco chce, nesnaž se ho ukecat - jde si to rovnou vzít.Tam jednej, nemluv.
Pokud nevládneš ani němčinou ani anglinou, klidně používej translátor, ale omez se na co možná nejkratší věty - opravdu to problém neni a jdi si to tam omrknout.
Hodně lidí tam na tom bude stejně a taky ten translátor použijou
Edit: Mimochodem, nevěřím, že třeba takovej moloch matrix nevybere ze svého středu 1 až 3 želízka, které celá sestava MX,MXVA, SS, jednička.. nepodpoří a nevmete jiným zemím do jejich virtuálního ksichtíku. Taky nevěřím, že OS nebude schopna mít svoje želízko ( kandidáta ) kterého nepodpoří a nepodrží ( nejen klasickou podporou na hradu, ale i tu podporu ostatní ), to že když si jdou za svím, tak to dostanou už přeci dokázali. Stejně tak nevěřím, že by LO nevybrala želízko, které by nevhodilo do ohně mezinárodního hřiště, zrovna oni, co celou dobu neustále odolávají těm nejsilnějším a umí si poradit. Stejně tak třeba rytíři, určo někoho mít budou, koho na hřišti plně podpoří, bojechtivci HBW, co jistě moc dobře vědí koho si podržet a podpořit a však i Máca a spol. tedy swordi, mají svého pekelného knížete, pro kterýho je oheň studenej čumák.
Osobně věřím, že aliance tohoto serveru nic nepodcení, zapřemejšlí nad strategií, díky které si své želízka udrží ve hře.
Bylo by opravdu dobré nad nějakou tou strategií zauvažovat včas - až to začne, bude třeba pozdě a český hráči alespoň pak nebudou zaskočeni tím, že týmy z jiných zemí do mezinárodního hřiště s nějakou tou strategií naskočili.
Ty co mají jen samé obavy - heledte o nic nejde, když vás nesmázne soupeř, na konci to stejně udělá GGS
Všem želízkům českého serveru, ať už jde o mé přátelé, nebo soupeře osobně držím palce a upřímně přeju co nej úspěch.
Drahnou dobu tady na fóru brblu, že GGE nepodporuje PvP.
Takže teď jásám. Opravdu.
Fakt se těším, že si zajezdím kodex-nekodex. Prostě si zablbnu, zařádím, a nebudu muset odepisovat na ubrečená psaníčka typu: "proč k nám jedeš, když ještě neskončili samíci".
Ano, přiznávám, stýská se mi po starých časech, a na tudle akci jsem hodně zvědavej :-)))
Spíš není jasný jak to cele bude probíhat a na kolik dní hrad kterej vybuduješ od nuly bude fungovat
Jestli pár dní a pak na další akci to začneš zase stavět od nuly tak je to o ničem
A hlavně kolik je do toho každej ochotnej investovat reál peněz
Proste vse je nastaveno tak aby meli vsichni hraci uplne stejne podminky a tak mohli predvest um sveho hrani a ne, ze si za penize koupi temer vse a zacnou si vytahovat triko jaci jsou sampioni.
Jako napad tuto akci beru jako plus, ale jeji zpracovani (to slovo radeji nenapisi)
Ve vnějším království taky budou. Ti samí, co hrají na národních serverech. A budou hrát hru jejich úrovně. Nebudou mít jedinej důvod sjíždět hráče výrazně slabšího (neplatícího), ten je neohrozí v tabulce.
A že si připlatí a získají lepčí postavení v tabulce? To je přece v pořádku...
Prostě očekávám že i ve vnějším království si jednotliví hráči budou všímat především protihráče své úrovně. A to je fér :-)
A třeba bude všechno úplně jinak :-)