Prázdninová soutěž

2

Komentáře

  • forever wild (SK1)forever wild (SK1) Komentářů: 328
    Panthera (SK1) napsal(a):
    Ale tu ide o to, že treba mať vo fotke hocijaký papierik, kde je váš nick, nie v skicári dopísané meno do obrázka. Takže choď k tomu hradu, strč pred foťák ceduľku a odfoť to :)

    tak podla toho čo píšeš je tu len 1 fotka správna ( s papierikom) od kingdiamond2
    a dalšia podla mňa správna fotka aj ked z nápisom zo skicára je od Žižka64 lebo tam bi musel mať trochu velký papierik....

    Meno: forever wild
    Ali: Čierna Brada   
    Lvl: 450
    Česť :1786
    Moc cca : 1M

  • Panthera (SK1)Panthera (SK1) Komentářů: 1,250SK1
    Panthera (SK1) napsal(a):
    Ale tu ide o to, že treba mať vo fotke hocijaký papierik, kde je váš nick, nie v skicári dopísané meno do obrázka. Takže choď k tomu hradu, strč pred foťák ceduľku a odfoť to :)

    tak podla toho čo píšeš je tu len 1 fotka správna ( s papierikom) od kingdiamond2
    a dalšia podla mňa správna fotka aj ked z nápisom zo skicára je od Žižka64 lebo tam bi musel mať trochu velký papierik....

    tá druhá správna nie je. sú určené pravidlá, tak by sa podľa toho mala brať do úvahy len tá od kinga
    Panthera @ sk 1 BARAKUDA
  • pmiki (CZ1)pmiki (CZ1) Komentářů: 565CZ1
    Panthera (SK1) napsal(a):
    Ale tu ide o to, že treba mať vo fotke hocijaký papierik, kde je váš nick, nie v skicári dopísané meno do obrázka. Takže choď k tomu hradu, strč pred foťák ceduľku a odfoť to :)

  • pmiki (CZ1)pmiki (CZ1) Komentářů: 565CZ1
    To nepojde Som V Prahe a ten hrad je vzdialený 700km  :( 

    takže nesoutežný  
  • gamina (CZ1)gamina (CZ1) Komentářů: 4,175CZ1
    vždyť můžete nafotit úplně cokoliv, akorát s tím papírkem no  :)


  • Lien Rag (CZ1)Lien Rag (CZ1) Komentářů: 2,024CZ1
    O soutěž nejde, ale proč se nezasmát?



    Lien Rag

    "Je to rebel !"
     ;-)


  • Jendaar (CZ1)Jendaar (CZ1) Komentářů: 45
    Já s tým človjekem na prosto souhlasým. Mnjel bys trpjet a aš budu mýt fojáki, tak jym pudu pomóc  :D

    Řád Bílého Lva ježivá aliance se zaměřením na akce a vzájemnou interakci. Chceš-li státi se Řádovým bratrem,
    pak napiš soukromou zprávu veliteli - JENDAAR, nebo náboráři - MALAGAN. Požadavky na přijetí jsou prosté -
    řádový bratr musí : umět číst a psát , dodržovat řádový kodex , pomáhat bratrům a hlavně být LOAJÁLNÍ.
    Víme jak, jsme připraveni pomáhat svým bratrům a nevíme co je strach!     

     
    ČEST A SLÁVU - převor řádu Jendaar (CZ1, ali - Řád Bílého Lva) 
  • Aesir (CZ1)Aesir (CZ1) Komentářů: 23CZ1
    Aesir
    Roman Štiller @ cs 1
  • KingDiamond2 (CZ1)KingDiamond2 (CZ1) Komentářů: 221CZ1
    Aesir (CZ1) napsal(a):
    Aesir
    :D Starej dobrej draku cedulku musíš mít vyfocenou.
    KingDiamond2 @ cs 1
  • gamina (CZ1)gamina (CZ1) Komentářů: 4,175CZ1
    Tak co lidičky..... chýlí se nám léto ke konci, žádné další pěkné fotečky?:)   tak šup nestyďte se :D 


  • Maty_Army23 (CZ1)Maty_Army23 (CZ1) Komentářů: 1
  • Keltin (CZ1)Keltin (CZ1) Komentářů: 73CZ1
    loni jsem cedulku neměl,ale každej poznal kdo to psal....proto jsem nevyhrál?
  • gamina (CZ1)gamina (CZ1) Komentářů: 4,175CZ1
    Pokud jsi nesplnil zadání, je to možné ... 


  • EET (CZ1)EET (CZ1) Komentářů: 368CZ1
    https://ctrlv.cz/EaLJ

    Tak i já posílám z alp. Při focení jsem rozšlápl kravské ..... tak to snad bude stát za to ;)
  • gamina (CZ1)gamina (CZ1) Komentářů: 4,175CZ1


    Vyhlášení soutěže


    1. místo: Baruka(CZ1) - 12 000 rubínů

    2. místo: Lebowski4 (CZ1) - 10 000 rubínů

    3. místo: EET (CZ1) - 8 000 rubínů

    4.místo: KingDiamond2 (CZ1) - 6 000 rubínů


    Blahopřejeme výhercům



  • DruidDruid Komentářů: 968Moderator
    Gratulace výhercům a odměna bude dnes připsána
    Vsledek obrzku pro esk vodopdy
  • KingDiamond2 (CZ1)KingDiamond2 (CZ1) Komentářů: 221CZ1
    Též gratuluji k vyšším příčkám,ale proč není 5 místo?Například Žižka ten má též cedulku.Nebo se to bere jen podle papíru?
    KingDiamond2 @ cs 1
  • gamina (CZ1)gamina (CZ1) Komentářů: 4,175CZ1
    Též gratuluji k vyšším příčkám,ale proč není 5 místo?Například Žižka ten má též cedulku.Nebo se to bere jen podle papíru?
    ano přesně tak,  bohužel to nebylo možné uznat  :/ 


Sign In to comment.